Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rolf Schrama’s faam was hem al vooruitgesneld. Via velen van mijn collega’s die hadden deelgenomen aan de ‘Transavia Inspiratiedagen’ hoorde ik al over de grote en positieve impact die hij als spreker op zijn publiek maakte. Nieuwsgierig geworden zorgde ik ervoor dat ik ook bij een van deze dagen aanwezig kon zijn. Een zeer goede beslissing! Rolf is een innemende persoonlijkheid die aan de hand van zijn persoonlijk verhaal, in alle kwetsbaarheid verteld, mensen laat zien dat doorzettingsvermogen, doelen stellen, kunnen falen en leren, en bovenal het durven najagen van je dromen het verschil kan maken. Het mooie is dat het niet het standaard succesverhaal is van ‘krantenjongen tot industrieel magnaat’, maar een emotionele kijk in een moeilijk leven vol tegenslagen en overwinningen. Een deel van het publiek zal zich aangesproken voelen door de zakelijke aspecten in het verhaal, anderen door de emoties. Maar niemand kan ontsnappen aan de boodschap: jij bent verantwoordelijkheid voor je eigen succes en geluk! Ik kan elke organisatie, ieder team, op zoek zijn naar een inspirerende spreker die zorgt voor een blijvende positieve impact, Rolf zonder enige aarzeling aanraden. Beter zal je niet snel vinden.
CEO Transavia

Incompany workshops Managementtraining

HomeZakelijke workshops/Managementtraining

Wil jij het beste uit jezelf en je team halen? Laat je inspireren door middel van een managementtraining. Team management blijft altijd. Iedere dag zijn er andere situaties. Managementtrainingen zijn voor iedereen geschikt, junior, middle of senior managers.

25 resultaten gevonden

Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Bedrijfsethiek & organisatiecultuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass werkdruk verminderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Masterclass innovatie in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
workshop one minute coaching Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Managementtraining

De management trainingen worden door topsprekers gegeven en leveren zeker inspiratie op. Waar zijn jullie naar op zoek? Onze sprekers gaan graag met je in gesprek. Onder een managementtraining hangen verschillende onderwerpen. Je kunt o.a. denken aan werkdruk verminderen, veranderen en innovatie. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. Onze sprekers maken hun managementtraining op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.