Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Als echte verbinder en netwerker was mijn doel voor de netwerkavond van Rob bij het ROC Drachten eigenlijk niet om nieuwe netwerktips te leren. Ik wilde mooie inspirerende mensen ontmoeten en . dat is gelukt. Door de enthousiaste en inspirerende manier waarop Rob zijn presentatie gaf, heb ik er toch netwerktips bijgeleerd. Hij heeft voor mij zichtbaar gemaakt dat iedere kring binnen mijn netwerk een aanpak vraagt die bij die groep past." Priscilla P. Dens, Mede-eigenaar Softstream, New On The Web en Voorzitter Vrouwelijke Ondernemers Noord Nederland.
ROC Drachten

Incompany workshops Managementtraining

HomeZakelijke workshops/Managementtraining

Wil jij het beste uit jezelf en je team halen? Laat je inspireren door middel van een managementtraining. Team management blijft altijd. Iedere dag zijn er andere situaties. Managementtrainingen zijn voor iedereen geschikt, junior, middle of senior managers.

25 resultaten gevonden

Reflectiesessie door Drs. Hofnar Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Bedrijfsethiek & organisatiecultuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass werkdruk verminderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Masterclass innovatie in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Managementtraining

De management trainingen worden door topsprekers gegeven en leveren zeker inspiratie op. Waar zijn jullie naar op zoek? Onze sprekers gaan graag met je in gesprek. Onder een managementtraining hangen verschillende onderwerpen. Je kunt o.a. denken aan werkdruk verminderen, veranderen en innovatie. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. Onze sprekers maken hun managementtraining op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.