Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Bas heeft voor onze ondernemersvereniging een technisch verhaal vertaald naar een behapbare materie die praktisch inzetbaar is. Wij hebben erg genoten van het enthousiasme en het expertiseniveau van Bas.
Borsele

Incompany workshops Managementtraining

HomeZakelijke workshops/Managementtraining

Wil jij het beste uit jezelf en je team halen? Laat je inspireren door middel van een managementtraining. Team management blijft altijd. Iedere dag zijn er andere situaties. Managementtrainingen zijn voor iedereen geschikt, junior, middle of senior managers.

22 resultaten gevonden

Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass werkdruk verminderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Masterclass innovatie in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
workshop one minute coaching Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass organisch leiderschap Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop organisatorische volwassenheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Create the Future Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Managementtraining

De management trainingen worden door topsprekers gegeven en leveren zeker inspiratie op. Waar zijn jullie naar op zoek? Onze sprekers gaan graag met je in gesprek. Onder een managementtraining hangen verschillende onderwerpen. Je kunt o.a. denken aan werkdruk verminderen, veranderen en innovatie. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. Onze sprekers maken hun managementtraining op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.