Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ronald van der Molen - Workshop Groeien in bevlogenheid
Bewaar als favoriet

Workshop Onderweg naar meer bevlogenheid

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Een energieke en uitdagende inspiratie-sessie van twee dagdelen waarbij je op het puntje van je stoel zit. Met vernieuwende inzichten uit de wetenschap, praktische voorbeelden en originele oefeningen die tot nadenken stemmen en duurzame resultaten opleveren.

4You Accountancy

"Met de natuur als inspiratiebron heeft Ronald mijn team geholpen om te groeien in bevlogenheid en productiviteit. Deze training zit vol diepgang, interessante oefeningen, praktische adviezen en inspirerende voorbeelden. Het helpt je om meer vrucht te dragen, oftewel: anderen van jou te laten genieten. "

Onderweg naar meer bevlogenheid

Mensen floreren als ze zich energiek voelen, bijdragen aan een betekenisvolle ambitie en vooruitgang boeken. Het gevolg hiervan is: meer verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onderzoek laat zien dat bevlogen mensen klantgerichter zijn, productiever, meer verkopen, minder verzuimen en veiliger werken. Bovendien zijn bedrijven met een groot aantal bevlogen medewerkers innovatiever, kwalitatiever en winstgevender.

Hoe kun je als leidinggevende verbinding stimuleren zodat mensen gaan floreren? Welke bronnen vergroten de kans op bevlogenheid en hoe kun je deze aanboren? Ontdek het tijdens deze workshop.

Inhoud van workshop Onderweg naar meer bevlogenheid

Tijdens het eerste dagdeel staat jouw persoonlijke bevlogenheid als leidinggevende centraal. Hoe kun jij weer of meer gaan floreren? De wereld heeft de beste versie van jou nodig. Vooral nu, in deze turbulente tijd, moeten veel mensen zich weer herinneren waar ze energie van krijgen, waar ze vo or op willen staan en waar ze goed in zijn.

Tijdens het tweede dagdeel staat de bevlogenheid van je medewerkers centraal. Hoe kun je hun bevlogenheid stimuleren? Met bevlogen mensen werk je plezieriger samen en kun je als organisatie superieure prestaties neerzetten. Hiervoor is het noodzakelijk dat mensen energie halen uit het werk dat ze doen en dat dit past bij hun waarden en talenten.

Aan de hand van vernieuwende inzichten uit de wetenschap laat organisatieadviseur en leiderschapscoach Ronald van der Molen zien hoe je een energiek, zinvol en gefocust leven kunt opbouwen. En hoe je weg kunt bewegen van een leven dat energie vreet.

Aan het eind van deze workshop

  • Heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën om weer of meer te floreren
  • Begrijp je welke bronnen de kans op bevlogenheid vergroten en hoe je deze kunt aanboren
  • Weet je hoe je de bevlogenheid van medewerkers een ‘boost’ kunt geven
  • Kun je medewerkers adequater helpen om met stress & burn-out klachten om te gaan

Liever een lezing over innovatie in je organisatie? Bekijk dan deze masterclass.

Interesse in een workshop Onderweg naar meer bevlogenheid?

Geïnteresseerd in een energieke en uitdagende inspiratiesessie waarbij je op het puntje van je stoel zit?! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Onderweg naar meer bevlogenheid

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid