Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wout Plevier
Bewaar als favoriet

Wouter Plevier

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over SLiM! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids Nederland

Wouter Plevier

Wouter Plevier is organisatie-adviseur, entertrainer, executive coach, muzikant en een expert rondom de thema’s leiderschap, talentontwikkeling, samenwerking & teamsucces. Wouter leert al ruim 22 jaar ambitieuze professionals en teams, hoe ze ontspannen, vitaal en succesvol kunnen samenwerken. Hoe ze van daaruit hun prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren èn dit op een effectieve & vitale manier.

De kern van zijn lezingen draait om het effectief gebruiken van jouw brein om goed samen te werken, bezield te zijn, plezier te maken, transparant en duidelijk te communiceren om echt tot de beste resultaten en performance te komen.

Mogelijke thema’s lezing Wouter Plevier:

Wouter verzorgt masterclasses, webinars en live shows rondom talent, vitaliteit, leiderschap en teamsucces!

 • Talentontwikkeling (kerntalenten)
 • Verbindend communiceren
 • Vitaliteit
 • Effectief info verwerken & Snellezen
 • Hybride & Gezond Thuiswerken
 • Effectief werken met Focus
 • Inspirerend en vitaal leidinggeven
 • Duurzame empowerment van uw organisatie voor een betere performance

In een telefonisch overleg vooraf wordt de inhoud samen afgesproken, zodat je precies krijgt wat je wilt.

Of kies voor de SLiM! Show

Het publiek neemt deel aan een levendige show met veel interactiviteit, humor en zelfreflectie. Via zijn SLiM! show, een op maat gemaakte show met licht en geluid, helpt hij bedrijven hun boodschap te vertalen, te versterken en te borgen. De SLiM! show is een leerzame, interactieve en flitsende show, die verdieping biedt op talent, bezieling, vitaal werken, persoonlijke kracht, koers, samenwerking en tijdbesteding. De aanpak is muzikaal, interactief, praktisch en inspirerend! Met veel voorbeelden uit de praktijk.

Ook deze show is uit te breiden met extra verdiepingsmasterclasses. Je kan met Wouter alle mogelijkheden doornemen voor een passend programma.

Kenmerken spreeksessies Wouter Plevier

Zijn sessies kennen een aantal belangrijke kenmerken. Het is:

 • interactief en met mogelijkheid ook van professioneel live muziek als één van de werkvormen, waardoor er ook een andere snaar geraakt kan worden.
 • altijd met een duidelijk voor- tijdens en na-traject, voor duidelijkheid.
 • omlijsting via goed advies, professionele tools en goede afwisselende werkvormen, waardoor het leuk wordt om deel te nemen.

Wie is Wouter Plevier?

Wouter is een senior trainer met meer dan 22 jaar training- en mentorervaring binnen corporate Nederland. Afgestudeerd als veranderingsdeskundige met passie voor wat mensen beweegt. Zijn filosofie is vastgelegd in de SLiM!-methode van het Slim! boek voor vitaal samenwerking en inspirerend leiderschap. Al zijn programma’s worden precies op maat gemaakt met een duidelijke voorbereiding & borging en bevatten zijn SLiM! filosofie.

Op een sympathieke manier, luisterend naar de ander, inlevend en motiverend, mensen in beweging krijgen. Hij is mentor van ceo’s, trainer en inspirator van werkende professionals in teams. Hij gelooft dat elke mens een talent is. Succesvolle talenten maken succesvolle teams, vooral als ze op de juiste manier vanuit vertrouwen, verbinding, bevlogenheid en focus op hun talenten worden geactiveerd!

Wouter Plevier inhuren of boeken voor een lezing, als dagvoorzitter of workshop?

U kunt Wouter Plevier inhuren met zijn Slim Show voor lezingen en interactieve workshops (entertainments). Alle programma’s worden precies op maat gemaakt van de wensen van de klant. Lengte, inhoud en vorm worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Er geldt een garantie op succes. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Nier Vereniging Nederland

Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN

Publik

Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik

Netwerkgids Nederland

Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids NederlandBeschikbaarheid en informatie Wouter Plevier

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker