Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wout Plevier
Bewaar als favoriet

Wouter Plevier

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over Kern! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hij traint teams op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Euroforum

"Wouter zijn spreek-sessie scoort bij ons een 9,1. Begin voortaan met de KERN! Show van Wouter! Hij is energiek, motiverend en inhoudelijk sterk."

Wouter Plevier

Senior trainer Wouter Plevier focust op leiderschap & talentontwikkeling in veranderende omgevingen. Kortom, Amplitie.

Hoe kun je functioneren, werkgeluk en zingeving dagelijks consistent optimaliseren? Door op de beste manier samen te werken vanuit Amplitie. Amplitie? Ja,
empower je organisatie, door consistent te focussen op bevlogenheid, talentenmanagement, vitaliteit van je medewerkers, de juiste werkinrichting & inspirerend leiderschap. Wouter Plevier is de expert hierin en hij leert directie- teams & organisaties, hoe deze filosofie praktisch op de werkvloer werkt.

De kern van zijn lezingen draait om het effectief gebruiken van jouw brein om goed samen te werken, bezield te zijn, plezier te maken, transparant en duidelijk te communiceren om echt tot de beste resultaten en performance te komen.

Mogelijke thema’s lezing Wouter Plevier:

Wouter verzorgt masterclasses, webinars en live shows rondom talent, vitaliteit, leiderschap en teamsucces!

  • De KERN! Show
  • Inspirerende spreker rondom Amplitie Talentontwikkeling, Verbinding, Bevlogen samenwerken, Werkgeluk
  • Masterclasses: Talentontwikkeling & bevlogen werken
  • Amplitief leidinggeven: Samen een inspirerende werkomgeving creëren vanuit talent
  • Moderatorschap
  • Inspirerende en energieke dagvoorzitter

In een telefonisch overleg vooraf wordt de inhoud samen afgesproken, zodat je precies krijgt wat je wilt. Na een goede intake, ontvang je een overzichtelijke offerte op maat.

Wat is de KERN! Show

Een totaal-beleving waarin je geïnspireerd wordt, om te ontdekken hoe je functioneren, werkgeluk en zingeving, systematisch omhoog brengt. Een dynamische ervaring waarin de essentiële thema’s van amplitie doorlopen worden, in een energiek, interactieve en meeslepende presentatie. Deze show zit vol met leuke werkvormen, werkbare tools, direct toepasbaar voor de praktijk. Laat je transformeren!

Het toevoegen van live muziek aan de presentatie voegt een extra dimensie toe en versterkt de boodschap. Vanaf het moment van binnenkomst zijn deelnemers onderdeel van de show. De KERN-show wordt altijd afgestemd op het thema van de opdrachtgever en is beschikbaar voor groepen vanaf 100 – 6000 mensen. Met professioneel licht en geluid. Meer over de KERN-show weten? Klik hier!

Ook deze show is uit te breiden met extra verdiepingsmasterclasses. Je kan met Wouter alle mogelijkheden doornemen voor een passend programma.

Kenmerken spreeksessies Wouter Plevier

Zijn sessies kennen een aantal belangrijke kenmerken. Het is:

  • interactief en met mogelijkheid ook van professioneel live muziek als één van de werkvormen, waardoor er ook een andere snaar geraakt kan worden.
  • altijd met een duidelijk voor- tijdens en na-traject, voor duidelijkheid.
  • omlijsting via goed advies, professionele tools en goede afwisselende werkvormen, waardoor het leuk wordt om deel te nemen.

Wie is Wouter Plevier?

Wouter is een senior trainer met meer dan 22 jaar training- en mentorervaring binnen corporate Nederland. Afgestudeerd als veranderingsdeskundige met passie voor wat mensen beweegt. Zijn filosofie is vastgelegd in de KERN!-methode van het KERN! boek voor vitaal samenwerking en inspirerend leiderschap. Al zijn programma’s worden precies op maat gemaakt met een duidelijke voorbereiding & borging en bevatten zijn KERN! filosofie.

Op een sympathieke manier, luisterend naar de ander, inlevend en motiverend, mensen in beweging krijgen. Hij is mentor van ceo’s, trainer en inspirator van werkende professionals in teams. Hij gelooft dat elke mens een talent is. Succesvolle talenten maken succesvolle teams, vooral als ze op de juiste manier vanuit vertrouwen, verbinding, bevlogenheid en focus op hun talenten worden geactiveerd!

Wouter Plevier inhuren of boeken voor een lezing, als dagvoorzitter of workshop?

U kunt Wouter Plevier inhuren met zijn KERN Show voor lezingen en interactieve workshops (entertainments). Alle programma’s worden precies op maat gemaakt van de wensen van de klant. Lengte, inhoud en vorm worden volledig in samenspraak met de klant gemaakt. Er geldt een garantie op succes. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Nier Vereniging Nederland

"Inspirerende en bruisende ervaring! Een aanrader om mensen weer op hun talent te krijgen en de juiste stimulans weer op te roepen. Afke Nijhof. Coördinator Themadagen NVN"

Publik

"Zeer positieve reacties hebben we van onze klanten gekregen op de BrainBoost Experience van Wout Plevier. Het is mooi te ervaren hoe een grote groep door Wout Plevier tijdens zijn show actief in actie wordt gezet. Marieke Verhoeven, Directrice Publik"

Netwerkgids Nederland

"Muzikaal spektakel met zeer goed verhaal van Wout Plevier over duurzaam verbinden in 2024. Rens Tanis, Directeur Netwerkgids Nederland"

Beschikbaarheid en informatie

Wouter Plevier

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid