Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Goede en leerzame presentatie van Jeroen Duijvestijn gehad. Scherpe analyse over communicatiemanagement. Reputatie en imago, vaak onderschat, maar van wezenlijk belang. Terecht appél voor eenduidige interne communicatie, voor regie, risicomanagement en doelgroepbenadering. Open en eerlijk inzicht in dilemma’s en kansen, met heldere voorbeelden uit Jeroens lange praktijk. Zoals Neerlands grootste filosoof, Johan Cruyff, ooit zei: “wanneer je de nul houdt heb je de wedstrijd voor de helft gewonnen\". Een aanrader.” Otte Beeksma, hoofd communicatie Provincie Noord Holland
Provincie Noord Holland

Sprekers Entertrainer

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Entertrainer

Laat onze sprekers je entertainen, entertainen en trainen tegelijk! Een unieke combinatie. Geen saaie training, maar een training die nog lang blijft hangen.

24 Sprekers gevonden

Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
De SLiM!-show Bekijken
Bewaar als favoriet
Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
De speld Quiz Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick Stoof Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Max van den Burg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Entertrainer

Er zijn verschillende soorten entertainers. Ieder zijn of haar specialiteit. Waar zijn jullie naar op zoek? Mocht je nog geen idee hebben, wij helpen graag. Onze entertrainers maken hun training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.