Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jeff Gaspersz maakt innovatie concreet als kernwaarde en doet dit op een vernieuwende inspirerende wijze. Hij deelt zijn jarenlange kennis en ervaring op een verfrissende manier. Hij prikkelt je nieuwsgierigheid en daagt je uit om out of the box te denken. Dit doet hij als begaafd spreker inter actief maar ook door uitnodigend beeld- en audiomateriaal te tonen. Persoonlijk als zeer nuttig ervaren wat innovatie kan betekenen voor jezelf en je organisatie. Positieve energie.
Loyalis Verzekeringen

Sprekers Entertrainer

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Entertrainer

Laat onze sprekers je entertainen, entertainen en trainen tegelijk! Een unieke combinatie. Geen saaie training, maar een training die nog lang blijft hangen.

26 Sprekers gevonden

Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren Bekijken
Bewaar als favoriet
De SLiM!-show Bekijken
Bewaar als favoriet
Max van den Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
De speld Quiz Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick Stoof Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Entertrainer

Er zijn verschillende soorten entertainers. Ieder zijn of haar specialiteit. Waar zijn jullie naar op zoek? Mocht je nog geen idee hebben, wij helpen graag. Onze entertrainers maken hun training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.