Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In een Management Team overleg van een gemeente is de agenda meestal goed gevuld. Zeker de laatste tijd als het gaat over bezuinigingen, nieuwe taken en regionale samenwerking. Reflectie op ons gedrag m.b.t. deze ontwikkelingen wordt meestal gezocht in de bekende heidagen. Zo heeft Peter Schuttevaar voor ons een dagdeel ingevuld met zijn methode. Het geeft ons een kijk op het samenspel tussen denken en doen; niet achter elkaar, maar naast elkaar. Vanuit praktijkvoorbeelden hebben we beschouwd hoe we op een andere wijze naar oplossingen kunnen gaan kijken. Daarbij werden de vier principes (van de aggregatiemens) in theorie uitgelegd en meteen vertaald naar herkenbare situaties. Een verfrissende manier van kijken en leren spelen met de vier schuiven (die bij die principes van de aggregatiemens horen). Hennie van Rinsum, gemeentesecretaris te Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal

Sprekers Entertrainer

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Entertrainer

Laat onze sprekers je entertainen, entertainen en trainen tegelijk! Een unieke combinatie. Geen saaie training, maar een training die nog lang blijft hangen.

13 Sprekers gevonden

Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Vrije denkers Bekijken
Bewaar als favoriet
Harry van Hest Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Diggy Dex Bekijken
Bewaar als favoriet
Guido Thys Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Coen Jutte Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Entertrainer

Er zijn verschillende soorten entertainers. Ieder zijn of haar specialiteit. Waar zijn jullie naar op zoek? Mocht je nog geen idee hebben, wij helpen graag. Onze entertrainers maken hun training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.