Op zoek naar bekende en humoristische spreker mét diepgang?

Elise Schaap lezing Van imiteren kun je leren
Bewaar als favoriet

Elise Schaap

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tijdens de interactieve, humoristische keynote ‘Van imiteren kun je leren’ neemt actrice Elise Schaap haar publiek mee in haar onnavolgbare imitaties. Elise deelt tips en speciale technieken hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en doeltreffende communicatie.

Anke van Luijt - dagvoorzitter, spreker en coach

"Als dagvoorzitter ben ik met haar evaluatie score van 9,1 erg onder de indruk van het vakvrouwschap van Elise Schaap! Met een hoge mate van toegankelijkheid, gemak en haar bekende humor neemt ze de deelnemers in de zaal mee in haar verhaal over wat de invloed is van stem en houding in het contact met de ander. Het is niet alleen een genot dit sympathieke podiumdier in huis te mogen hebben, haar verhaal heeft ook echt een relevante boodschap, die voor de deelnemers meteen toepasbaar is."

Elise Schaap

Elise Schaap is actrice, producer en professionele copy-cat. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiebeeld. Dankzij het succes van de Netflix-hit ‘Undercover’ is Elise bovendien bekend tot ver buiten de landsgrenzen. Naast haar rol als de vriendin van crimineel Ferry Bouman was Elise tevens te zien in de spin-off ‘Ferry’ en in diverse bioscoopfilms, waaronder ‘Mijn vader is een vliegtuig’ en ‘April, May en June’.

Als meester-imitator persifleert Elise in de TV Kantine bijna iedereen in Bekend Nederland; waaronder Nikkie Plessen, Koningin Maxima, Sylvie Meis en Britt Dekker. Mede dankzij de beroemde ‘typetjes’ werd Elise drie jaar op rij bekroond met een zeer verdiende Televisier-Ring.

Tijdens de interactieve, humoristische keynote ‘Van imiteren kun je leren’ neemt Elise het publiek mee in haar onnavolgbare imitaties.

Lezing Elise Schaap: ‘Van imiteren kun je leren’

Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen deelt Elise vele tips en speciale technieken hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere communicatie.

Wil jij jouw relaties, klanten of gasten meegeven wat het positieve effect is van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal? Dan is ‘Van imiteren kun je leren’ dé keynote voor jullie. Naast deze essentiële technieken zal Elise jullie ook leren hoe je je kunt ontspannen, juist ónder spanning. En uiteraard ook hoe je dit alles onder controle kunt houden, zodat je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk kunt maken. Onder welke omstandigheden dan ook…

Doelgroep

Of het nu professionals zijn die het bedrijf zullen vertegenwoordigen of werknemers die graag effectiever en doeltreffender willen samenwerken; Elise weet hen tijdens ‘Van imiteren kun je leren’ allemaal te voorzien van de nodige concrete handvatten, waarbij zij de zaal geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen zullen verlaten…

Maatwerk

Van imiteren kun je leren’ zal naadloos aansluiten aan het thema, de boodschap en doelgroep van het evenement. Elise maakt diverse bruggetjes naar het desbetreffende werkveld en zorgen haar doeltreffende voorbeelden ervoor dat het publiek zich direct kan verplaatsen in de situatie en de aangereikte praktische tips direct toepasbaar zijn in zowel de bedrijfsmatige, als de privé sfeer.

De keynote ‘Van imiteren kun je leren’ is beschikbaar als 30, 45 of 60 minuten versie. Daarnaast is het mogelijk om de keynote uit te breiden met zowel een Q&A sessie inclusief een Meet & Greet-sessie.

Vanwege het volle draaischema van Elise is de beschikbaarheid beperkt en wordt tijdig boeken geadviseerd.

Inzetbaarheid

Naast keynote-spreker is Elise tevens beschikbaar als presentator, quizmaster en dagvoorzitter.

Geïnteresseerd in de lezing van Elise Schaap?

Heb je vragen over deze lezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Elise Schaap

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid