Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter de Jong mindgym
Bewaar als favoriet

Wouter de Jong

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Wouter de Jong is bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness en positieve psychologie verbetert hij je mentale kracht.

ICM

"Wouter heeft een heerlijke down-to-earth-energie. Met zijn uiterst sympathieke karakter weet hij het publiek te inspireren en motiveren. De kracht van Wouter is op prikkelende en interactieve wijze zijn verhaal helder over te brengen. Met zijn inzichten vanuit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie geeft hij praktische handvatten en nieuwe denkwijzen om de mentale conditie van zijn publiek te verbeteren. Dit leidt tot positieve resultaten en nieuwe energie."

Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij is bestsellerauteur van de Mindgym boekenreeks. Met de Mindgym-methode zet Wouter mensen, teams en organisaties in hun kracht. Bij goed voor jezelf zorgen denken we namelijk vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal fit en sterk bent.

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons.

Proteïneshake voor je hersenen
De Mindgym methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, veerkrachttraining en positieve psychologie. Dit doet Wouter door simpele effectieve denkwijzen en technieken aan te leren die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven.

Mogelijke keynotes of workshops door Wouter de Jong

Sportschool voor je geest: meer focus, rust én energie
Praktische oefeningen worden afgewisseld met wetenschappelijke inzichten en hands on tips, waarbij de vier breincircuits worden getraind voor een gelukkiger brein, te weten: aandacht, veerkracht, positiviteit en altruïsme. Op deze manier neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega’s.

Stressmanagement en werkdruk
Tijdens deze verdiepende sessie leren de deelnemers hoe je stress de baas wordt. Ze krijgen handige tips die ze meteen in de praktijk kunt brengen om stress te managen én hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt.

Bevlogenheid en positiviteit
Wanneer de behoefte aanwezig is om meer in eigen kracht te willen staan, meer momenten van geluk willen ervaren, minder willen uitstellen en hun passies en ambities meer willen onderzoeken, dan is deze verdiepende sessie hét supplement bij uitstek.

Veerkracht en empathie
In deze verdiepende workshop krijgt je publiek van Wouter technieken om constructiever om te gaan met emoties, je relaties te versterken en belemmerende patronen te doorbreken. Zo train je je brein mentaal weerbaarder te zijn tijdens de uitdagingen in je leven.

Powercoach
In deze keynote leer je hoe je anderen in hun kracht zet! Door slimme technieken leer je onder andere; de ander laten groeien zonder te ‘pushen’, vanuit kracht te kijken naar iemands belemmering, sneller tot de kern te komen in een gesprek, magische feedback om je collega te motiveren; hoe één zin jouw en andermans leven kan veranderen, en… nog veel meer!

Train een innovatieve mindset
Net als een spier, kan een innovatieve mindset getraind en versterkt worden. Tijdens deze lezing of training krijg je inzicht in de technieken en strategieën die je kunnen helpen om zo’n ‘innovatieve mindset’ te ontwikkelen.

Over Wouter de Jong

Wouter is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid en was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als Pauw, RTL Late Night en Boulevard. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur, waaronder in GTST en Villa Achterwerk. Hij volgde meerdere opleidingen tot mind expert, onder andere tot mindfulness trainer aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Auteur
Wouter bracht de populaire Mindgym boekenreeks uit, in samenwerking met Maven Publishing. Sindsdien zijn er al meer dan 200.000 lezers voor zijn bestsellers, waaronder ‘Mindgym, Sportschool voor je geest’, gevolgd door ‘Mindgym Workouts’, de Mindgym Journal en ‘Superkrachten voor je hoofd’, de kindereditie van Mindgym. Tevens is er een speciale Dylan Haegens editie van ‘Superkrachten voor je hoofd’.

Ondertussen zijn de boeken van Wouter ook wereldwijd een bestseller en vertaald in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Roemeens én Chinees.

Interesse in een lezing, workshop of energizer door Wouter de Jong?

Wouter helpt mensen met concrete tips en praktische oefeningen om hun leven of bedrijf effectief te transformeren. Dat zijn unieke methode aanslaat, blijkt uit de talloze organisaties die hem willen inhuren voor een lezing of training op maat.

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten voor zijn lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Pierson College

"Wouter leert je (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Bij goed voor jezelf zorgen, denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas goed in je vel als je ook mentaal sterk bent. Leuke inspirerende avond waarin Wouter je mee op reis neemt. Wetenschappelijke inzichten giet hij in praktische oefeningen. In no time creëert Wouter een fijne sfeer en laat hij het publiek zich veilig genoeg voelen om oefeningen met elkaar uit te voeren."

Pierson College

"Wouter leert je (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Bij goed voor jezelf zorgen, denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas goed in je vel als je ook mentaal sterk bent. Leuke inspirerende avond waarin Wouter je mee op reis neemt. Wetenschappelijke inzichten giet hij in praktische oefeningen. In no time creëert Wouter een fijne sfeer en laat hij het publiek zich veilig genoeg voelen om oefeningen met elkaar uit te voeren."

Olympia

"Wouter heeft onze behoefte perfect aangevoeld waardoor het resultaat boven verwachting was."

Olympia

"Alleen maar enthousiaste reacties op het webinar van Wouter. Heel erg leuk!"

Beschikbaarheid en informatie

Wouter de Jong

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid