Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter de Jong mindgym
Bewaar als favoriet

Wouter de Jong

Wouter de Jong is bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness en positieve psychologie verbetert hij je mentale kracht.

Pierson College

"Wouter leert je (weer) baas te worden in je eigen hoofd. Bij goed voor jezelf zorgen, denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas goed in je vel als je ook mentaal sterk bent. Leuke inspirerende avond waarin Wouter je mee op reis neemt. Wetenschappelijke inzichten giet hij in praktische oefeningen. In no time creëert Wouter een fijne sfeer en laat hij het publiek zich veilig genoeg voelen om oefeningen met elkaar uit te voeren."

Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij is bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Met de Mindgym-methode zet Wouter mensen, teams en organisaties in hun kracht. Bij goed voor jezelf zorgen denken we namelijk vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.

Over de lezingen van Wouter de Jong

1) Mindgym – een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie
Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven.

Dit doet hij door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Het resultaat zijn mensen die met meer plezier, autonomie en effectiviteit werken en leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren.

2) Geluk op de werkvloer
In deze lezing biedt Wouter handvatten en strategieën die je nodig hebt om je sterktes te herkennen, je denkwijze op een positieve manier te veranderen en het geluksgevoel te laten vergroten en voortduren.

3) Innovatie Bootcamp
Bij deze lezing leert Wouter je technieken en strategieën om een innovatieve mindset te creëren om ook onder uitdagende omstandigheden zoals vaste structuren, hoge werkdruk en targets innovatief te kunnen blijven werken.

Over Wouter de Jong

Wouter studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij voltooide meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit en begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. En eind 2019 verscheen zijn super populaire boek voor kinderen: ‘Superkrachten voor je hoofd’, oftewel Mindgym voor kids. Eind 2020 verscheen ‘Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens editie’.

Interesse in de lezing Mindgym door Wouter de Jong?

Wouter helpt mensen met concrete tips en praktische oefeningen om hun leven of bedrijf effectief te transformeren. Dat zijn unieke methode aanslaat, blijkt uit de talloze organisaties die hem willen inhuren voor een lezing of training op maat.

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten voor zijn lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Olympia

"Wouter heeft onze behoefte perfect aangevoeld waardoor het resultaat boven verwachting was."

Olympia

"Alleen maar enthousiaste reacties op het webinar van Wouter. Heel erg leuk!"

Beschikbaarheid en informatie

Wouter de Jong

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt