Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter de Jong mindgym
Bewaar als favoriet

Wouter de Jong

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Wouter de Jong is bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness en positieve psychologie verbetert hij je mentale kracht.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij is bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Met de Mindgym-methode zet Wouter mensen, teams en organisaties in hun kracht. Bij goed voor jezelf zorgen denken we namelijk vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.

Over de lezing van Wouter de Jong: Mindgym

Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven.

Dit doet hij door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Het resultaat zijn mensen die met meer plezier, autonomie en effectiviteit werken en leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren.

Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Over Wouter de Jong

Wouter studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij voltooide meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit en begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. En eind 2019 verscheen zijn super populaire boek voor kinderen: ‘Superkrachten voor je hoofd’, oftewel Mindgym voor kids. Eind 2020 verscheen ‘Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens editie’.

Interesse in de lezing Mindgym door Wouter de Jong?

Wouter helpt mensen met concrete tips en praktische oefeningen om hun leven of bedrijf effectief te transformeren. Dat zijn unieke methode aanslaat, blijkt uit de talloze organisaties die hem willen inhuren voor een lezing of training op maat.

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten voor zijn lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Wouter de Jong

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker