HomeBusiness Spiritualiteit Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

“Het is mijn missie om anderen te inspireren om met ambitie te dromen, om vol passie en purpose in het leven te staan en om de daarbij vrijkomende energie in te laten zetten om de wereld een stukje mooier te maken.” – Mark Siegenbeek

Vraag vrijblijvend informatie

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom laat mensen zien dat twee ogenschijnlijk softe en voor veel mensen ongrijpbare concepten als Passie en Purpose keihard te maken zijn voor het bedrijfsleven door ze te verbinden aan Productiviteit. Passie geeft bakken met energie – kijk maar naar iemands ogen die over zijn passie vertelt – maar niet iedereen doet wat met zijn of haar passie. Veel mensen denken zelfs geen passie te hebben, maar dat is niet waar! Iedereen heeft passies, de vraag is alleen hoe je ze vindt en hoe je ze aansluit als energiebron, in je werk of erbuiten.

Purpose gaat over het waarom van wat je doet. Het gaat over zingeving. Als je niet weet waarom je iets doet, dan heeft het voor je gevoel weinig zin en stop je er weinig energie in. Maar hoe vind je je purpose en hoe maak je het onderdeel van je leven? Mark rijkt je de handvatten aan en helpt je om de vraag van zijn eerste boek “Is dit het nou?” te beantwoorden en meer richting te vinden in je leven en in je werk.

Onderwerpen

  • Passie en Purpose
  • Meditatie en spiritualiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werkgeluk

Achtergrond

Met zijn ir.-titel had Mark eigenlijk nu fabrieken moeten bouwen voor de industrie, maar na zijn studie dook hij kort de duurzaamheidshoek in om daarna een management traineeship te volgen. Toen hij eenmaal was opgeleid tot manager, merkte hij dat hij dat niet ambieerde maar dat hij echt energie kreeg van de trainingen en coaching die hij 3 jaar lang gekregen had. Dat wilde hij zelf ook doen en ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen te inspireren om meer aandacht voor hun passie en purpose te hebben.

Interesse in een lezing van Mark Siegenbeek?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Mark Siegenbeek van Heukelom

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker