Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark Siegenbeek van Heukelom
Bewaar als favoriet

Mark Siegenbeek van Heukelom

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Mark spreekt mensen aan op hun persoonlijk leiderschap. Je hoeft geen functionele leider te zijn om leiding te kunnen geven aan je eigen leven. Mark geeft mensen de touwtjes in handen van hun eigen leven en inspireert hen om verantwoordelijkheid te nemen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom laat mensen zien dat twee ogenschijnlijk softe en voor veel mensen ongrijpbare concepten als Passie en Purpose keihard te maken zijn voor het bedrijfsleven door ze te verbinden aan Productiviteit. Passie geeft bakken met energie – kijk maar naar iemands ogen die over zijn passie vertelt – maar niet iedereen doet wat met zijn of haar passie. Veel mensen denken zelfs geen passie te hebben, maar dat is niet waar! Iedereen heeft passies, de vraag is alleen hoe je ze vindt en hoe je ze aansluit als energiebron, in je werk of erbuiten.

Purpose gaat over het waarom van wat je doet. Het gaat over zingeving. Als je niet weet waarom je iets doet, dan heeft het voor je gevoel weinig zin en stop je er weinig energie in. Maar hoe vind je je purpose en hoe maak je het onderdeel van je leven? Mark rijkt je de handvatten aan en helpt je om de vraag van zijn eerste boek “Is dit het nou?” te beantwoorden en meer richting te vinden in je leven en in je werk.

Onderwerpen

  • Passie en Purpose
  • Meditatie en spiritualiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werkgeluk

Achtergrond

Met zijn ir.-titel had Mark eigenlijk nu fabrieken moeten bouwen voor de industrie, maar na zijn studie dook hij kort de duurzaamheidshoek in om daarna een management traineeship te volgen. Toen hij eenmaal was opgeleid tot manager, merkte hij dat hij dat niet ambieerde maar dat hij echt energie kreeg van de trainingen en coaching die hij 3 jaar lang gekregen had. Dat wilde hij zelf ook doen en ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen te inspireren om meer aandacht voor hun passie en purpose te hebben.

Interesse in een lezing van Mark Siegenbeek?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Mark Siegenbeek van Heukelom

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker