Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark Siegenbeek van Heukelom
Bewaar als favoriet

Mark Siegenbeek van Heukelom

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Mark is expert op het gebied van zingeving vinden in werk en leven. Hij doet dat door je te verbinden met je purpose, passies en geweten om vanuit daar meer koers te bepalen in je leven. Daarnaast laat hij je de kracht van verstillen ervaren door op een heel nuchtere manier te mediteren (ook wel: ‘helemaal naar de meditering te gaan’).

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom helpt (young) professionals om meer richting te bepalen in hun leven en voor het leven van hun dromen te gaan. Hij heeft zo talloze mensen bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling, leidend tot dappere keuzes.

Hij laat mensen zien dat twee ogenschijnlijk softe en voor veel mensen ongrijpbare concepten als Passie en Purpose keihard te maken zijn voor het bedrijfsleven door ze te verbinden aan Productiviteit. Passie geeft bakken met energie – kijk maar naar iemands ogen die over zijn passie vertelt – maar niet iedereen doet wat met zijn of haar passie. Veel mensen denken zelfs geen passie te hebben, maar dat is niet waar! Iedereen heeft passies, de vraag is alleen hoe je ze vindt en hoe je ze aansluit als energiebron, in je werk of erbuiten.

Purpose gaat over het waarom van wat je doet. Het gaat over zingeving. Als je niet weet waarom je iets doet, dan heeft het voor je gevoel weinig zin en stop je er weinig energie in. Maar hoe vind je je purpose en hoe maak je het onderdeel van je leven? Mark rijkt je de handvatten aan en helpt je om de vraag van zijn eerste boek “Is dit het nou?” te beantwoorden en meer richting te vinden in je leven en in je werk. Humor en luchtigheid spelen hierbij een belangrijk rol, zonder de diepgang te verliezen.

Onderwerpen

  • Passie en Purpose
  • Meditatie en spiritualiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Werkgeluk
  • Quarterlife / young professionals

Achtergrond

Met zijn ir.-titel had Mark eigenlijk nu fabrieken moeten bouwen voor de industrie, maar na zijn studie dook hij kort de duurzaamheidshoek in om daarna een management traineeship te volgen. Toen hij eenmaal was opgeleid tot manager, merkte hij dat hij dat niet ambieerde maar dat hij echt energie kreeg van de trainingen en coaching die hij 3 jaar lang gekregen had. Dat wilde hij zelf ook doen en is oprichter geworden van The Startup of Dreams. Hij werkt vanuit daar als trainer, coach, auteur en quarterlife expert.

Hij schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen te inspireren om meer aandacht voor hun passie en purpose te hebben.

Interesse in een lezing van Mark Siegenbeek?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Mark Siegenbeek van Heukelom

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid