Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Egbert Mulder
Bewaar als favoriet

Egbert Mulder

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Egbert is een absolute koploper op het gebied van circulair leiderschap. Hij weet als geen ander zijn publiek te boeien met zijn VR-workshops en zijn lezingen. Velen ervaren zijn presentaties als een emotionele ervaring die zorgt voor een sterke persoonlijke betrokkenheid voor een duurzame toekomst.

ENECO

"After admiring Earth from Space and then being blown away with facts and what humanity is doing to the Earth, several days later I am still greatly inspired and motivated. I wish everyone could have this experience."

Egbert Mulder

Egbert Mulder is (inter)nationaal expert op het gebied van duurzaam leiderschap. Hij is de oprichter en directeur van CIRCULAR LEADERSHIP, een organisatie met als doelstelling leiders en hun organisaties te helpen een leefbare en duurzame wereld te creëren. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie om een cognitieve en bewustzijnsverandering te creëren die bijdraagt aan systeemverandering. Inmiddels heeft hij voor 500+ bedrijven en organisaties lezingen en workshops gefaciliteerd voor directie, bestuur, aandeelhouders en managementteams.

Hij maakt hierbij gebruik van Virtual Reality-programma’s die zijn team heeft ontwikkeld met materiaal van de NASA. Zij zijn de eerste organisatie ter wereld die VR-technologie inzet om het zogenaamde ‘Overview Effect’ te recreëren. Het Overview Effect is het fenomeen dat ervoor zorgt dat meer dan de helft van alle astronauten na terugkeer op Aarde milieuactivist wordt.

Het resultaat van zijn lezingen en workshops is een vergroot bewustzijn van de omvang van het klimaatprobleem en het verlies van biodiversiteit, de gevolgen daarvan voor de toekomstige leefbaarheid van de aarde en de oplossingsroutes om de aarde leefbaar te houden.

Over de lezingen en workshops van Egbert Mulder

Zijn lezing bestaat uit twee onderdelen:
1. LIFE ON EARTH (biosfeer, atmosfeer en oceanen); wat is er de afgelopen 50 jaar gebeurt, waar staan we nu en wat zijn de voorspellingen voor 2030, 2050 en 2100
2. Hoe houden we de Aarde leefbaar?
(3. Indien je kiest voor de workshop-variant (1,5 – 3,5 uur) dan komt er het derde onderdeel ‘VR EARTH FROM SPACE’ bij.)

Zijn goed opgebouwde verhaal, gebaseerd op een groot aantal wetenschappelijke rapporten is voor vrijwel alle deelnemers telkens weer een eye opener. Hij weet zijn publiek, van studenten tot ceo’s van multinationals, te raken met zijn kennis en betrokkenheid op het gebied van klimaatverandering en biodiversiteit. Door zijn achtergrond als ondernemer en oprichter van verschillende bedrijven heeft hij ervaring met aandeelhouders w.o. private equity, strategische vraagstukken, investeringsbeslissingen en het inspireren en motiveren van teams en medewerkers.

Thema’s die aan bod komen tijdens zijn lezingen en workshops

  • Duurzaamheid
  • Klimaatverandering
  • Circulair Leiderschap
  • Overview effect
  • Biodiversiteit
  • Circulaire economie

Egbert Mulder boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ceo Sunweb Group

"Not really knowing what to expect I opened my mind and heart to witness the virtual overview effect. The combination of the provoking presentation on biosphere, atmosphere and oceans, and the incredibly immersive VR made this a mind boggling and inspiring experience. A must do for anybody who wants to truly feel the needs and beauty of our fragile planet"

Beschikbaarheid en informatie

Egbert Mulder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid