Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Langzaam liep het zaaltje op de eerste verdieping van de biep vol met belangstellenden. Zoals bijna gewoonlijk bij psychologisch getinte onderwerpen waren het voornamelijk vrouwen. Voor in het zaaltje stond een lange tafel met enige attributen die later in zijn lezing ter illustratie moesten dienen. Zo stond op de tafel, die de spreker hoofdzakelijk als zitsteun gebruikte, ondermeer een glazen cilinder. Menno stelde zich aan het publiek voor en vroeg nadrukkelijk vragen te stellen als iets niet duidelijk was. Het thema van de bijeenkomst was Mindfulness of wel aandachtstraining. Met de nodige humor,die ook duidelijk aanwezig is in zijn boek over dit onderwerp, vertelt hij over zijn 4 stappen methoden. Vragen uit het publiek weet hij met de nodige voorbeelden te verduidelijken. Zo maakt hij met behulp van de glazen cilinder aanschouwelijk hoe een troebele geest er onrustig en beslist niet helder uitziet. Daaraan kun je merken dat Prins de nodige ervaring en achtergrond heeft onder andere als yogaleraar en docent communicatie, om informatie voor iedereen duidelijk te maken. Het applaus na afloop van de lezing was zeker een uiting van waardering van de aanwezigen. Hans Adema
Beleefbibliotheek Drachten

Sprekers Circulaire Economie

HomeSprekers/Duurzaamheid/Circulaire Economie

De circulaire economie een ver-van-je-bed-show? Laat je nu uitdagen om met jouw bedrijf, afdeling of team bij te dragen aan een duurzame wereld. Een bevlogen circulaire economie spreker of workshopleider helpt je op weg!

20 Sprekers gevonden

Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Sander Veenendaal Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinier van den Berg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ceriel Lucker Bekijken
Bewaar als favoriet
Dagvoorzitter en presentator Lars Sorensen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Circulaire Economie

Een wegdek van oude colaflesjes. Tapijt gemaakt van afgedankte visnetten. Een volledig demontabel kantoor. Mooie voorbeelden van hoe het er in een circulaire economie aan toe kan gaan. In een circulaire economie of kringloopeconomie worden immers geen eindige grondstoffen uitgeput. Bovendien worden reststoffen volledig opnieuw ingezet, dus het afval is de nieuwe grondstof. In 2050 moet Nederland een circulaire economie zijn. Althans, dat is het doel van de rijksoverheid. Hoe speel je hier als bedrijf op in en zorg je dat je circulair wordt? Kan ieder bedrijf wel de circulaire economie-principes toepassen? Dit betekent o.a. circulair inkopen, circulaire producten en diensten ontwerpen en het bedrijfspand circulair maken. Naast overheid en bedrijfsleven is ook de consument belangrijk voor het bereiken van een volledige circulaire economie. Zij dragen hieraan bij door bijvoorbeeld spullen langer te gebruiken, te repareren of naar de kringloopwinkel te brengen. Duurzame producten moeten de nieuwe standaard worden. Laat je inspireren en uitdagen om ook bij te dragen aan de circulaire economie. Een spreker of workshopleider helpt jou te bepalen hoe je jouw huidige business vanuit circulaire economie-perspectief radicaal kan transformeren. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, training of workshop. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.