Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wieger is in staat om in begrijpelijke taal uitleg te geven over hoe ondernemers internet kunnen gebruiken om te komen tot verbetering van de bedrijfsresultaten. Op pragmatische wijze voorziet hij zijn toehoorders van tal van bruikbare tips die direct toepasbaar zijn.
Vereniging VACO

Sprekers Circulaire Economie

HomeSprekers/Duurzaamheid/Circulaire Economie

De circulaire economie een ver-van-je-bed-show? Laat je nu uitdagen om met jouw bedrijf, afdeling of team bij te dragen aan een duurzame wereld. Een bevlogen circulaire economie spreker of workshopleider helpt je op weg!

26 Sprekers gevonden

Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Cas van Arendonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Jack Cox Bekijken
Bewaar als favoriet
Rolf Heynen Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Grootenbroer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Circulaire Economie

Een wegdek van oude colaflesjes. Tapijt gemaakt van afgedankte visnetten. Een volledig demontabel kantoor. Mooie voorbeelden van hoe het er in een circulaire economie aan toe kan gaan. In een circulaire economie of kringloopeconomie worden immers geen eindige grondstoffen uitgeput. Bovendien worden reststoffen volledig opnieuw ingezet, dus het afval is de nieuwe grondstof. In 2050 moet Nederland een circulaire economie zijn. Althans, dat is het doel van de rijksoverheid. Hoe speel je hier als bedrijf op in en zorg je dat je circulair wordt? Kan ieder bedrijf wel de circulaire economie-principes toepassen? Dit betekent o.a. circulair inkopen, circulaire producten en diensten ontwerpen en het bedrijfspand circulair maken. Naast overheid en bedrijfsleven is ook de consument belangrijk voor het bereiken van een volledige circulaire economie. Zij dragen hieraan bij door bijvoorbeeld spullen langer te gebruiken, te repareren of naar de kringloopwinkel te brengen. Duurzame producten moeten de nieuwe standaard worden. Laat je inspireren en uitdagen om ook bij te dragen aan de circulaire economie. Een spreker of workshopleider helpt jou te bepalen hoe je jouw huidige business vanuit circulaire economie-perspectief radicaal kan transformeren. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, training of workshop. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.