Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rocky kwam bij ons op school tijdens "de week tegen pesten". Ze heeft een lezing gegeven voor onze leerlingen uit leerjaar 4. Het was erg mooi om te zien hoe zij de jongeren inspireert en de kwaliteiten van de jongeren naar boven haalt. Wij vonden het bijzonder om te zien dat Rocky zoveel doet voor jongeren. Wij als Zuid-West College waren zeer tevreden over Rocky, het was een leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar.
Zuid-West College

Sprekers Circulaire Economie

HomeSprekers/Duurzaamheid/Circulaire Economie

De circulaire economie een ver-van-je-bed-show? Laat je nu uitdagen om met jouw bedrijf, afdeling of team bij te dragen aan een duurzame wereld. Een bevlogen circulaire economie spreker of workshopleider helpt je op weg!

18 Sprekers gevonden

Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinier van den Berg Bekijken
Bewaar als favoriet
Sander Veenendaal Bekijken
Bewaar als favoriet
Dagvoorzitter en presentator Lars Sorensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Ceriel Lucker Bekijken
Bewaar als favoriet
Stefan Verhoeven Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Circulaire Economie

Een wegdek van oude colaflesjes. Tapijt gemaakt van afgedankte visnetten. Een volledig demontabel kantoor. Mooie voorbeelden van hoe het er in een circulaire economie aan toe kan gaan. In een circulaire economie of kringloopeconomie worden immers geen eindige grondstoffen uitgeput. Bovendien worden reststoffen volledig opnieuw ingezet, dus het afval is de nieuwe grondstof. In 2050 moet Nederland een circulaire economie zijn. Althans, dat is het doel van de rijksoverheid. Hoe speel je hier als bedrijf op in en zorg je dat je circulair wordt? Kan ieder bedrijf wel de circulaire economie-principes toepassen? Dit betekent o.a. circulair inkopen, circulaire producten en diensten ontwerpen en het bedrijfspand circulair maken. Naast overheid en bedrijfsleven is ook de consument belangrijk voor het bereiken van een volledige circulaire economie. Zij dragen hieraan bij door bijvoorbeeld spullen langer te gebruiken, te repareren of naar de kringloopwinkel te brengen. Duurzame producten moeten de nieuwe standaard worden. Laat je inspireren en uitdagen om ook bij te dragen aan de circulaire economie. Een spreker of workshopleider helpt jou te bepalen hoe je jouw huidige business vanuit circulaire economie-perspectief radicaal kan transformeren. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, training of workshop. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.