Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“KLM nodigt in haar Digital Studio iedere maand een inspirational speaker uit. De onderwerpen zijn zeer divers. In september hadden we Florian als spreker om ons mee te nemen in zijn verhaal over het waarmaken van dromen onder de titel “My dream is a clean ocean, what’s yours?”. Florian’s presentatie was erg boeiend en werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen.”
KLM

Sprekers Topsporters

HomeSprekers/Spreker Sport/Topsporters

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over topsport. Topsport heeft namelijk overeenkomsten met het bedrijfsleven. Doorzetten, keuzes maken onder hoge druk, motivatie etc. Door middel van verhalen uit de sportwereld, blijven lessen vaak beter hangen. Ook ontstaat er een andere blik op bepaalde situaties. Willen jullie meer leren van een topsporter?

28 Sprekers gevonden

Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc Lammers Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Boogert Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Topsporters

Lezingen en workshops van topsporters zijn leuk en vaak interactief. De energie is hoog en de waargebeurde verhalen blijvend boeiend. Daarnaast zijn er ook veel (oud) sporters bekend met het bedrijfsleven. Zij hebben zelf al het e.e.a. toegepast en vertellen je graag meer! Onze sprekers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.