Op zoek naar een inspirerende spreker over vitaal ouder worden?

Jaap Jongbloed
Bewaar als favoriet

Jaap Jongbloed

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Jaap Jongbloed is allround presentator met een grote fascinatie voor sport en vitaliteit. Naast het televisieprogramma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’ richt Jaap zich nu volledig op het onderwerp ‘Gezond lang leven’. Jaap deelt zijn passie voor sport, voeding, ontspanning en mentale gezondheid via workshops, webinars en inspiratie-sessies en socials.

111.nl

"111.nl organiseerde de inspiratiesessie ‘Is jouw bedrijf gezond genoeg’ in Amersfoort. We hadden Jaap Jongbloed gevraagd als moderator en hij vervulde deze rol met verve. Jaap had zich goed voorbereid, scherp, met kennis van zaken en verbond de verschillende onderdelen met humor aan elkaar. De samenwerking gedurende het proces hebben we als zeer positief ervaren."

Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed heeft sinds enige tijd het roer omgegooid en van zijn hobby zijn missie gemaakt. Hij is altijd al een fanatiek sporter geweest en geïnteresseerd journalist en is diep in de vitaliteits-materie gedoken. Hij zegt hier zelf over: ‘Het is cruciaal om jezelf te blijven uitdagen. Dat wil ik delen met mijn publiek. Het uitgangspunt: met kleine simpele stappen kun je grote veranderingen bereiken.

Tijdens zijn lezingen geeft Jaap antwoord op vragen als: Hoe ga je door sport op een aangename manier gezonder door het leven? En wat voor rol spelen voeding en ontspanning daarbij? Hoe kunnen eenvoudige aanpassingen in je dagelijkse beweegpatroon uitval op de werkvloer voorkomen? Hoe helpt het stellen van concrete, realistische doelen daarbij?

Het is een waanzinnig interessante ontdekkingsreis waarbij hij graag zoveel mogelijk mensen meeneem!

Onderwerpen waar Jaap Jongbloed over spreekt:

  • Vitaliteit
  • Gezond lang leven / gezond ouder worden
  • Stapje voor stapje naar een gezonde leefstijl
  • Mijn traject naar topfitheid

Jaap was zelf te zien in de Mens Health en hij houdt ervan om zichzelf uit te dagen, hij heeft maandenlang een strikt trainings- en voedingsthema gevolgd om zichzelf vit te houden.

Achtergrond Jaap Jongbloed

Tennis, kickboksen, fitness: sport is Jaaps grote liefde. Basketbal spant de kroon: ondanks zijn beperkte lengte en talent bracht hij het tot twee seizoenen als bankspeler in de eredivisie. Hij is de minst technische man die ooit Gymnasium Beta heeft afgemaakt en de minst geslepen Meester in de Rechten.

Veelzijdigheid kenmerkt hem ook in zijn lange tv-loopbaan. Jaap maakte een veelheid aan verschillende televisieprogramma’s: talkshows als Jongbloed & Joosten, misdaadprogramma’s als Crime Time en Deadline, maatschappelijk betrokken concepten als Vermist en Opgelicht, nieuwsshows als EenVandaag en tv-portretten als Het Mooiste Meisje van de Klas.

Jaap bracht al op vele plekken mensen in beweging, van jongeren tot senioren. Zo deelde hij zijn ervaringen en de laatste feiten over een gezond ouder worden met honderden leden van ouderenorganisatie ANBO tijdens een webinar, toerde hij door Nederland voor KBO-PCOB en stak hij de medewerkers van het Rode Kruis een hart onder de riem. De lezers van het magazine Nouveau bombardeerden hem met vragen over onder andere gezonde voeding. Jaap inspireerde de werknemers van de Nederlandse Spoorwegen tot een vitaal leven, ook op kantoor. En hij bracht de bezoekers van de Vitality Experience letterlijk en figuurlijk in beweging tijdens een boks-workshop samen met meervoudig kampioen Arnold VanderLyde.

Hij is Ridder in de Orde van Oranje Nassau en ambassadeur van het Liliane Fonds.

Jaap Jongboed heeft een podcast gemaakt samen met healthy aging-journalist Wies Verbeek waar ze praten over hoe je gelukkig en lang kunt leven.

Jaap Jongbloed boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Co Founder Klup

"Jaap heeft met zijn enthousiasme het Vitality Experience Festival een extra boost gegeven. Als actieve vijftiger en bekende presentator past hij goed bij de doelgroep en onze sociale en vitale missie. Jaap zweepte de festivalgangers op en nam zelf actief deel, wat zorgde voor een leuke binding en dynamiek met bezoekers. Ik zou hem zeker aanraden als dagvoorzitter/host van een event!"

Vintage Society

"De bijdrage van Jaap aan ons festival was ongekend! Zowel vooraf door het stellen van de juiste vragen en suggesties over zijn inbreng als tijdens de dag zelf. Veel energie en betrokkenheid bij het concept en de deelnemers – de bijdrage van Jaap tilt ons festival naar een hoger plan!"

Beschikbaarheid en informatie

Jaap Jongbloed

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid