Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bartho Braat
Bewaar als favoriet

Bartho Braat

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Bartho Braat (bekend als Jef Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden) oogstte in 2016 veel bewondering als oudste deelnemer ooit van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Naar aanleiding hiervan afficheerde hij zich als ‘de vitale oudere’ en maakt zich nu sterk voor de 50-plussers.

Bartho Braat

Bij het grote publiek is Bartho Braat beter bekend als Jef Alberts in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. In 2016 oogstte Bartho Braat succes en bewondering als oudste deelnemer ooit van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Naar aanleiding hiervan afficheerde hij zich als ‘de vitale oudere’ en maakt hij zich sterk voor de 50-plussers van vandaag, een steeds groter wordende groep die maar al te vaak negatief of positief gediscrimineerd wordt. Bartho kan op uw bijeenkomst op een verrassende manier over het onderwerp vitaliteit spreken.

Inzet Bartho Braat als spreker of dagvoorzitter

Bartho Braat is een begenadigd spreker over de thema’s

  • vitaliteit
  • vitale ouderen
  • samenwerking
  • communicatie
  • besluitvaardigheid

Daarnaast is hij in te zetten als dagvoorzitter die zijn publiek weet te boeien door middel van verhalen.

In overleg met de opdrachtgever verdiept hij zich in de aanwezige problematiek en kiest daarbij een verhaal. Hij heeft de ervaring dat metaforen nuttig en verhelderend zijn omdat mensen zich een verhaal zelfs jaren later nog herinneren, juist omdat het relevant was met betrekking tot het probleem. Naast dagvoorzitter en als spreker is Bartho ook ‘Buitengewoon ambtenaar van burgerlijke stand’ (BABS), Bartho als trouwambtenaar boeken is dus ook mogelijk!

Achtergrond Bartho Braat

Bartho Braat studeerde geschiedenis en theaterwetenschap aan de UvA. Hij heeft ruim veertig jaar ervaring als acteur. Hij speelde in vrijwel alle theaters van Nederland. Hij was te zien in films, tv series (in binnen- en buitenland), is de Nederlandse stem in vele tekenfilms en werkte als trainingsacteur. Hij heeft ervaring met acteer workshops en geeft cursussen ‘Presenteren in het openbaar’.

Bij het grote publiek is hij bekend als Jef Alberts in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn verslag van een 25-jarige soapleven met alle ups en downs is hilarisch. Naast zijn overige werkzaamheden is hij ambassadeur voor de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging en voor de Trombose Stichting.

Bartho Braat boeken als spreker of dagvoorzitter of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bartho Braat

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid