Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Bartho Braat

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Bartho Braat is een begenadigd verteller en presentator/dagvoorzitter die zijn publiek weet te boeien door middel van verhalen die hij als metafoor gebruikt voor problemen die zich vandaag de dag voordoen bij bedrijven en instellingen. Thema’s: samenwerking, communicatie, besluitvaardigheid en vitaliteit/ vitale ouderen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Bartho Braat: begenadigd spreker en dagvoorzitter.
Bartho Braat is een begenadigd verteller en presentator die zijn publiek weet te boeien door middel van verhalen. Hij noemt dat de kapstokmethode; verhalen die hij als metafoor gebruikt voor problemen die zich vandaag de dag voordoen bij bedrijven en instellingen. Vaak gaat het om moeilijkheden in samenwerking, communicatie of besluitvaardigheid.

In overleg met de opdrachtgever verdiept hij zich in de aanwezige problematiek en kiest daarbij een verhaal. Hij heeft de ervaring dat metaforen nuttig en verhelderend zijn omdat mensen zich een verhaal zelfs jaren later nog herinneren, juist omdat het relevant was met betrekking tot het probleem. Naast dagvoorzitter en als spreker is Bartho ook ‘Buitengewoon ambtenaar van burgelijke stand’ (BABS), Bartho Braat als trouwambtenaar boeken is dus ook mogelijk!

Spreker over vitaliteit en vitale ouderen
In 2016 oogstte Bartho Braat succes en bewondering als oudste deelnemer ooit van het survivalprogramma Expeditie Robinson. Naar aanleiding hiervan afficheerde hij zich als ‘de vitale oudere’ en maakt hij zich sterk voor de 50plussers van vandaag, een steeds groter wordende groep die maar al te vaak negatief of positief gediscrimineerd wordt. Bartho kan op uw bijeenkomst op een verrassende manier over het onderwerp vitaliteit spreken.

Achtergrond Bartho Braat
Bartho Braat studeerde geschiedenis en theaterwetenschap aan de UvA. Hij heeft ruim veertig jaar ervaring als acteur. Hij speelde in vrijwel alle theaters van Nederland. Hij was te zien in films, tv series (in binnen- en buitenland), is de Nederlandse stem in vele tekenfilms en werkte als trainingsacteur. Hij heeft ervaring met acteer workshops en geeft cursussen “Presenteren in het openbaar”. Bij het grote publiek is hij bekend als Jef Alberts in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn verslag van een 25-jarige soapleven met alle ups en downs is hilarisch. Naast zijn overige werkzaamheden is hij ambassadeur voor de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging en voor de Trombose Stichting.

Bartho Braat boeken als inleider of dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Bartho Braat

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker