Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Cees Harmsen
Bewaar als favoriet

Drs. Cees Harmsen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Cees Harmsen beantwoordt de vraag hoe professionals blijvend succesvol kunnen zijn op hun vakgebied, door het ontwikkelen van een krachtige mindset. Geen modieuze managementflauwekul, maar drie bouwstenen die aantoonbaar bijdragen aan blijvend succes: Persoonlijk ondernemerschap, Talent-ontwikkeling en Personal branding.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Cees Harmsen

Cees Harmsen is als schrijver van vier boeken de autoriteit op het vlak van authentieke personal branding. Hij begeleidt zelfstandigen en professionals bij het neerzetten van opmerkelijke prestaties die tot de verbeelding spreken. Met zijn unieke aanpak en ideeën toont hij professionals de weg van vriendelijk maar vervangbaar, naar de vanzelfsprekende keuze voor het invullen van interessante opdrachten en uitdagende projecten.

Onderwerpen waar Cees Harmsen over spreekt:

 • Personal Branding
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Positieve psychologie voor managers
 • Profileren op de werkvloer
 • De zeven principes van succesvolle mensen
 • De voordelen en valkuilen van loopbaanmanagement
 • Modern timemanagement

Personal Branding vraagt om een ambitieuze mindset en de hartstochtelijke wens om je beste versie overtuigend in de wereld te zetten. Geen ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ of ‘goede wijn behoeft geen krans’, maar een streven naar onderscheidend presteren en een duidelijk verschil willen maken.

Het begint met inhoudelijke expertise, zoals vakkennis of een specifieke vaardigheid. Maar dat is niet genoeg, want zonder personal branding heeft je omgeving echt geen weet van wat jij allemaal te bieden hebt en wat jij voor hen kunt betekenen. Zeker wanneer er meer aanbieders actief zijn op jouw werkveld is het daarom bittere noodzaak om goed zichtbaar te zijn.

Over Cees Harmsen

Cees Harmsen vertelt je graag en goed wat je moet doen om een personal brand te worden. Zijn expertise ligt in de sociale psychologie in combinatie met 30 jaar internationale ervaring als spreker, trainer en coach. Hij is eigenaar van Mindsetter en auteur van vier succesvolle boeken over Personal Branding: Personal Branding in Turbulente Tijden, Opmerkelijke ik, Present en Daarom Ik!

Cees Harmsen boeken?

Heb je interesse om Cees Harmsen te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Drs. Cees Harmsen

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker