Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Cees Harmsen
Bewaar als favoriet

Drs. Cees Harmsen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Cees Harmsen, een ervaren spreker, trainer en auteur van ‘Het Pensioenkasteel’, heeft na meer dan dertig jaar coaching van jonge professionals besloten zich te richten op zijn eigen generatie, die binnenkort met pensioen gaat. Mensen gaan heel verschillend om met hun naderende pensioen. Bewustwording van pensioen en het plannen van zinvolle tijdsbesteding zijn cruciaal.

Drs. Cees Harmsen

Het is mijn missie om jouw aanwezige talent te vertalen in een aansprekende personal brand.

Cees Harmsen

Cees Harmsen is een zeer ervaren spreker, trainer en adviseur op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Hij is daarnaast auteur van zeven boeken, waaronder het veelgeprezen boek ‘Het Pensioenkasteel’. Na meer dan dertig jaar trainen en coachen van jonge managers en professionals in tal van bedrijven, heeft Cees besloten om zijn focus te verleggen naar zijn eigen generatiegenoten. Mensen die werken met plezier en dat misschien nog wel even blijven doen, maar voor wie het moment van afscheid nemen onherroepelijk naderbij komt. 

Lezing: Een zinvol en gelukkig pensioen

Mensen benaderen hun pensioen verschillend. Sommigen plannen alles tot in detail, anderen hebben slechts een vaag idee van ontspanning. Een goed afscheid van werk en een doordachte voorbereiding zijn essentieel voor een gelukkige pensioentijd. Het Pensioenkasteel biedt begeleiding bij het maken van een zinvol pensioenplan.

In zijn presentatie neemt Cees je mee op een rondgang door een fraai kasteel met twaalf kamers. Deze staan symbool voor twaalf thema’s die voor alle gepensioneerden van belang zijn. Denk hierbij aan: goed afscheid nemen van je werkplek, omgaan met verandering van aanzien en status, afstemmen op elkaar in de thuissituatie, fit en vitaal blijven, leven naar je leeftijd, bijblijven in een veranderende wereld, het oppakken van hobby’s, het ontwikkelen van nieuwe interesses en het vinden van hernieuwde zingeving. In elke kamer krijg je bruikbare  adviezen, oefeningen en antwoorden op de vraag hoe jij op dit specifieke vlak van je pensioen een prachtige en krachtige levensfase kunt maken.  

Achtergrond Cees Harmsen

Hoewel Cees weinig waarde hecht aan het concept ‘leeftijd’ is het een biografisch feit dat hij  behoort tot de doelgroep tot wie hij spreekt. Je zou hem dus kunnen betitelen als een academisch  psycholoog met een ruime ervaringskennis. Zijn biografie vermeldt verder een loopbaan als  zelfstandig trainer bij tal van bedrijven en organisaties, vijf jaar directeur van een groot landelijk  adviesbureau en auteur van zeven managementboeken. De rode draad in al zijn werk is het  woord ‘zelfcreatie’: maak van het leven door je kwaliteiten, talenten en ambities te ontwikkelen  en draag daarmee bij aan de wereld die je wenst.

Interesse in een lezing van Cees Harmsen of heb je een vraag?

Heb je interesse om Cees Harmsen te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Categorieën:

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Drs. Cees Harmsen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid