Op zoek naar een ideale intermezzo voor jouw evenement?

De Kiesmannen
Bewaar als favoriet

De Kiesmannen

Je kent De Kiesmannen wellicht van hun succesvolle verkiezingsshows of podcasts waarmee ze jonge mensen informeren over politieke en maatschappelijke thema’s. Hun satirische liveshows zijn nu ook te boeken voor jouw event. Door hun combinatie van humor, interactie en scherpe analyses zijn ze het ideale intermezzo of afsluiter.

De Kiesmannen

Op zoek naar een programma met humor en inhoud? Vanaf september toert De Kiesmannen langs theaters, scholen en organisaties om zo veel mensen te informeren en inspireren om te gaan stemmen. Tijdens hun show vol humor, scherpe analyses en interactie zetten ze alle partijprogramma’s uiteen op de belangrijkste verkiezingsthema’s, zodat je na het zien van de show precies weet wat je moet gaan stemmen. Eerder stonden ze in een uitverkocht Paradiso, Stadsschouwburg Groningen en theaters door het hele land.

De presentatoren zijn in wisselende samenstellingen Jochem Jordaan, Dylan Ahern en Fien Reerds. Zij zijn ook los te boeken als dagvoorzitter of spreker rondom thema’s als de EU, de klimaatcrisis, burgerschap en (jongeren)participatie.

Onderwerpen die De Kiesmannen mee kunnen nemen in hun liveshow

  • Politiek en Maatschappij
  • Democratie
  • De EU
  • Klimaatcrisis
  • Participatie
  • Satire

Achtergrond De Kiesmannen

Te lang is maatschappelijke engagement gefocust geweest op traditionele formats als paneldiscussies, droge debatten en conferenties. De Kiesmannen schijnt nieuw licht op de ontwikkeling van actief burgerschap door formats als theatershows, podcasts, workshops en liveshows voor bedrijven en organisaties in te zetten. Hiermee willen ze jonge mensen informeren over politieke en maatschappelijke thema’s.

Zo presenteren vanaf april 2024 ook hun Grote Europashow, waarin ze het publiek door het politieke moeras slepen, zodat je na een uur precies weet wat je moet stemmen. Politiek neutraal, vol humor en de juiste informatie.

Eerder stonden zij met hun shows in een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen en het Europees Parlement. Ze hebben eerder shows mogen doen voor klanten als Berenschot, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ahold en Universiteit van Amsterdam.

Interesse in een liveshow van De Kiesmannen?

Samen met De Kiesmannen wordt er een show opgezet die de uitkomst van jullie event zal versterken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Kiesmannen

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt