Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met De Spreker en daarnaast met Joseph Oubelkas als spreker. Zijn verhaal is bijzonder, verrassend, boeiend en het geeft veel energie. Het verhaal zet je tot nadenken en relativeren. Ondanks het heftige verhaal, zorgt Joseph voor een enorme lach op het gezicht door zijn positieve instelling, zijn humor en zijn oneindige energie. Bedankt voor deze mooie ervaring!
Politie Nederland

Sprekers Live entertainment

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Live entertainment

Laat onze sprekers je vermaken inspireren. Live entertainment blijft bijzonder, zeker als het op maat gemaakt wordt voor jullie organisatie!

20 Sprekers gevonden

Georges Hilaul de connectionist Bekijken
Bewaar als favoriet
De SLiM!-show Bekijken
Bewaar als favoriet
Mieke Roovers Bekijken
Bewaar als favoriet
Audio Experience Bekijken
Bewaar als favoriet
Eindejaars Music Experience Muzikale Kickstart 2023 Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Piepschuim Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek Live entertainment

Live entertainment geeft iets extra’s. Het brengt sfeer en het breekt het ijs. Leuk om de bijeenkomst te openen of af te sluiten. Er zijn verschillende vormen van live entertainment. Het kan puur een optreden zijn, of een optreden met een boodschap. Live entertainment brengt sfeer, maar ook motivatie en enthousiasme. Er ontstaat verbinding doordat je samen iets beleeft. Onze sprekers maken hun live entertainment op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.