Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In een Management Team overleg van een gemeente is de agenda meestal goed gevuld. Zeker de laatste tijd als het gaat over bezuinigingen, nieuwe taken en regionale samenwerking. Reflectie op ons gedrag m.b.t. deze ontwikkelingen wordt meestal gezocht in de bekende heidagen. Zo heeft Peter Schuttevaar voor ons een dagdeel ingevuld met zijn methode. Het geeft ons een kijk op het samenspel tussen denken en doen; niet achter elkaar, maar naast elkaar. Vanuit praktijkvoorbeelden hebben we beschouwd hoe we op een andere wijze naar oplossingen kunnen gaan kijken. Daarbij werden de vier principes (van de aggregatiemens) in theorie uitgelegd en meteen vertaald naar herkenbare situaties. Een verfrissende manier van kijken en leren spelen met de vier schuiven (die bij die principes van de aggregatiemens horen). Hennie van Rinsum, gemeentesecretaris te Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal

Sprekers Live entertainment

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Live entertainment

Laat onze sprekers je vermaken inspireren. Live entertainment blijft bijzonder, zeker als het op maat gemaakt wordt voor jullie organisatie!

11 Sprekers gevonden

Muzikale mini-cursus Luisteren Bekijken
Bewaar als favoriet
Nicolaas Duin Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
Diggy Dex Bekijken
Bewaar als favoriet
Frans Wijngaarden Bekijken
Bewaar als favoriet
Steve Carlin Bekijken
Bewaar als favoriet
Coen Jutte Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek Live entertainment

Live entertainment geeft iets extra’s. Het brengt sfeer en het breekt het ijs. Leuk om de bijeenkomst te openen of af te sluiten. Er zijn verschillende vormen van live entertainment. Het kan puur een optreden zijn, of een optreden met een boodschap. Live entertainment brengt sfeer, maar ook motivatie en enthousiasme. Er ontstaat verbinding doordat je samen iets beleeft. Onze sprekers maken hun live entertainment op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.