Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Je humoristische en lichtvoetige verteltrant en je manier van relativeren komt prettig op mij over. Je houdt het simpel en dat maakt de stof erg verteerbaar. Je voorbeelden zijn duidelijk en grappig en verder vond ik het erg fijn dat er ruimte was om vragen te stellen.- Josie Kneepkens,
MT&T

Sprekers Live entertainment

HomeSprekers/Entertainment met inhoud/Live entertainment

Laat onze sprekers je vermaken inspireren. Live entertainment blijft bijzonder, zeker als het op maat gemaakt wordt voor jullie organisatie!

13 Sprekers gevonden

Piepschuim Bekijken
Bewaar als favoriet
Muzikale mini-cursus Luisteren Bekijken
Bewaar als favoriet
Nicolaas Duin Bekijken
Bewaar als favoriet
Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Reinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Diggy Dex Bekijken
Bewaar als favoriet
Frans Wijngaarden Bekijken
Bewaar als favoriet
Steve Carlin Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek Live entertainment

Live entertainment geeft iets extra’s. Het brengt sfeer en het breekt het ijs. Leuk om de bijeenkomst te openen of af te sluiten. Er zijn verschillende vormen van live entertainment. Het kan puur een optreden zijn, of een optreden met een boodschap. Live entertainment brengt sfeer, maar ook motivatie en enthousiasme. Er ontstaat verbinding doordat je samen iets beleeft. Onze sprekers maken hun live entertainment op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.