Op zoek naar een onvergetelijke wrap-up voor jouw event?

Madelijne Kool
Bewaar als favoriet

Madelijne Kool

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Madelijne Kool is maatwerk cabaretier. Ze snapt het bedrijfsleven, omdat ze jarenlang (prijswinnend) reclamemaker en ondernemer is geweest. De specialiteit van Madelijne is het maken van wrap up odes in de vorm van een column of lied. Kool maakt sfeer, geeft energie, reflecteert, laat je hard lachen en ontroert.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Nova star/Postcode Loterij

Je was geweldig!

Ziekenhuis Deventer

Het cabaret was weergaloos geweldig! IJzersterke performance, geweldige oergeestige grappen, fantastische teksten, schitterende liedjes. Alles zeer muzikaal met prachtige zang. Een ongekend sprankelend optreden waar eenieder maximaal van genoten heeft.

Madelijne Kool

Madelijne Kool werkte ruim 20 jaar als prijswinnend conceptontwikkelaar en copywriter voor merken zoals Friesche Vlag, Honig en Jaguar. Bovendien had ze haar eigen bureau voor creatieve en effectieve reclame. Ruim 10 jaar geleden kwam ze uit de kast als cabaretier. Met een mix van Zeeuwse nuchterheid en Gooise luxe stapte ze het podium op als zij-instromend cabaretier vol ambitie, onderweg naar Carré. Ze speelde onder andere in Moskou, Dubai, Warschau, Marbella, maar ook gewoon in Amsterdam, Goes en Ulft. In 2019 won Madelijne de Publieks- en Persoonlijkheidsprijs op het Utrechts Cabaret Festival.

Maatwerk is haar specialiteit. Ze maakt cabaret acts en wraps ups voor congressen, bedrijven en business clubs. Ze presenteert, zingt odes, creëert sfeer, spiegelt, dicht, opent,  denkt om en schudt wakker.

Inzetbaarheid van Madelijne Kool

1) De Wrap Up Ode: voor alles & iedereen wat en wie een ode verdient

De specialiteit van Madelijne Kool is het maken van wrap up odes in de vorm van een column of lied. Het is de ideale afsluiter van een event als heerlijke samenvatting van de dag of om iemand /iets in de spotlights te zetten. Kool maakt sfeer, verbindt, reflecteert en zorgt ervoor dat iedereen lachend en energiek naar huis gaat. Vooraf verdiept ze zich grondig in de materie en is er een telefonisch voorgesprek.

2) Keynote: We Hebben Allemaal Wat!

Zoek je een inspirerende, muzikale en cabareteske keynote over thema’s als zelfreflectie, werkgeluk, het pakken van de regie in je leven en het omgaan met tegenslag? Dan moet je Madelijne Kool hebben. Ontroerend, inspirerend en grappig, want Kool’s motto luidt: “Humor zal ons redden!”.

Nadat Madelijne een paar jaar geleden de diagnose MS kreeg, een letterlijk zenuwslopende ziekte waar (nog) geen genezing voor mogelijk is, maakte ze hier ook een keynote over. Ze zoekt de zonzijde van de straat, relativeert, troost en laat je hard lachen. Kortom: Madelijne Kool zingt en dicht als geen ander zó inspirerend en grappig.

Onderwerpen waar Madelijne Kool over spreekt

  • Werkgeluk
  • Carrière en kinderen
  • Van reclamemaker naar grappenmaker
  • Omgaan met tegenslag
  • Persoonlijk leiderschap

Interesse in een lezing van Madelijne Kool?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Nova star/Postcode Loterij

Je was geweldig!

Ziekenhuis Deventer

Het cabaret was weergaloos geweldig! IJzersterke performance, geweldige oergeestige grappen, fantastische teksten, schitterende liedjes. Alles zeer muzikaal met prachtige zang. Een ongekend sprankelend optreden waar eenieder maximaal van genoten heeft.Beschikbaarheid en informatie Madelijne Kool

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker