Op zoek naar cabaret op maat of een presentator met humor?

Max van den Burg
Bewaar als favoriet

Max van den Burg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Max van den Burg is cabaretier, in het theater, maar vooral voor bedrijven en organisaties. Je kent zijn gezicht misschien van tv-programma’s als BNNVARA’s Rambam en diverse sketchprogramma’s en tv-commercials, maar bovenal is hij een écht podiumbeest, en geeft hij jouw event de geslaagde humoristische afsluiting die het verdient.

KPMG

"Max het was écht top! Je hebt ons erg vermaakt en het is knap hoe je onze organisatie en cultuur in korte tijd goed wist neer te zetten. En wat een mooie zangstem en gitaarspel!"

Max van den Burg

Max van den Burg is een veelgevraagd cabaretier, spreker en dagvoorzitter, bekend van tv, theater en social media. Zoek je een unieke mix van humor, observaties, inzichten en interactie voor je volgende evenement? En zoek je een luchtige afsluiting, die de deelnemers bij blijft? Dan is Max de ideale keuze. Met zijn maatwerk cabaretoptredens brengt Max een frisse wind in het Nederlandse sprekerscircuit en weet hij op ieder event voor ontspanning en verbinding te zorgen. Jazeker gaat er bij een optreden van Max gelachen worden, maar wel altijd vanuit de thema’s die voor jouw organisatie en de deelnemers aan jouw event belangrijk zijn. Want dat is wat Max goed kan. .

Inzetbaarheid Max van den Burg

1) Cabaret op maat
Met zijn jarenlange ervaring in de Nederlandse theaters én op zakelijke events, is het de specialiteit van Max geworden om op de meest uiteenlopende events de luchtige afsluiting te verzorgen. Want na een dag op de inhoud is het ontzettend belangrijk om samen de zaken even van de humoristische kant te zien. Op zo’n moment heeft jouw event een optreden van Max nodig.

Zo’n optreden of lezing bestaat vaak uit op maat geschreven cabaret, waarin Max als buitenstaander, alles wat in jouw bedrijf, organisatie of branche speelt, met een humoristische bril bekijkt. Dit kan zwaar op de thema’s zijn die spelen, maar het kan ook gaan over de CEO die zijn bureau nooit opruimt. Van puur herkenbaar entertainment, tot meer inhoudelijk en inzichtelijk. Max is een meester in het afstemmen van zijn optreden op jouw voorkeuren, en met zijn aanstekelijke podiumenergie weet hij ook op jouw event iedereen mee te krijgen.

2) Inspiratiesessie Humor
Naast zijn maatwerk optredens geeft Max een Inspiratiesessie Humor, waarin Max gezamenlijk lachen combineert met interessante inzichten over humor, met name op de werkvloer en in het klantcontact. Hoe werkt humor? Wanneer is het (niet) leuk en hoe komt dat? In een “A.P.K. van de humor”, spijkert Max iedereen op leuke en leerzame wijze bij.

3) Dagvoorzitter
Als dagvoorzitter weet Max als geen ander uw programma op de juiste wijze aan elkaar te praten, met altijd kans op humor! Met zijn achtergrond als cabaretier en zijn studie Communicatie is Max een luchtige maar verbaal sterke dagvoorzitter die zich graag verdiept en verbreedt op de inhoud. Door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid is hij ook een begenadigd interviewer en moderator.

Ben je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met humor, een gezonde dosis energie en onvergetelijke momenten? Neem dan contact op om Max van den Burg te boeken.

Achtergrond Max van den Burg

Geboren en getogen in Eindhoven, is Max van den Burg na een studie Communicatie en een studie docent/regie aan de Toneelacademie Maastricht beland op de plek waar hij thuishoort: op het podium. Met één been in het bedrijfsleven en met de ander op het culturele creatieve vlak; daar voelt Max zich thuis. Breed geïnteresseerd, sociaal intelligent, verbaal sterk en even makkelijk in contact met de directie, als met de werkvloer.

Na in 2008 de Publieksprijs gewonnen te hebben op het Camerettenfestival, is Max sinds jaren een veelzijdige cabaretier te worden, die wekelijks zowel in het theater als op de meest uiteenlopende zakelijke events te vinden is. Een ruime ervaring op het podium, maar ook voor én achter de camera, heeft hem een eigen kijk gegeven, op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaald naar de ander, of naar een publiek. Hoe wij bewust, maar vaker onbewust waarnemen, concluderen, communiceren en waar dat goed én niet goed gaat.

Dit weet Max op originele en aanstekelijke wijze vorm te geven, met smaakvolle humor, muzikaliteit en een aansprekende podiumpersoonlijkheid. Max maakt graag cabaret op maat, maar spreekt ook graag over het belang van creativiteit, humor en verbeelding.

Geïnteresseerd in een maatwerk-cabaret optreden of college van Max?

Max weet met zijn brede achtergrond, zijn humor, veelzijdigheid en onweerstaanbare podiumcharme, te verbinden als geen ander. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Shanna Dien - Intus

"Wat ons betreft was het een knaller van een afsluiter. Ik heb ook echt leuke reacties gehad van klanten, die niet meer bijkwamen en ik hoorde mensen gieren tijdens je optreden."

Johan van Werven - Totem

"Max weet met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en zorgt voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke. Wij raden hem van harte aan!"

Peter van der Niet, Lucas Onderwijs

"Max van den Burg is een gedreven dagvoorzitter - die goed voorbereid - en op soepele wijze zorgt dat een dagprogramma aan elkaar wordt gepraat, met gepaste humor. Door zijn goede communicatieve vaardigheden, weet hij mensen perfect met elkaar te verbinden. "

Totem

""Je hebt qua humor een mooie balans gevonden, tussen "het randje" en "het inhoudelijke". Veel dank en tot de volgende keer!""

Gemeente Amsterdam

""Wat we zo goed aan jouw optreden bij ons vonden, is dat je in korte tijd onze organisatiecultuur op treffende wijze hebt weten te pakken. Dat was soms een beetje confronterend, maar vooral heel erg grappig"."

Beschikbaarheid en informatie

Max van den Burg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid