Op zoek naar cabaret op maat of een presentator met humor?

Max van den Burg
Bewaar als favoriet

Max van den Burg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Max van den Burg is cabaretier, in het theater, maar vooral voor bedrijven en organisaties. Je kent zijn gezicht misschien van tv-programma’s als BNNVARA’s Rambam en diverse sketchprogramma’s en tv-commercials, maar bovenal is hij een écht podiumbeest, en geeft hij jouw event de geslaagde humoristische afsluiting die het verdient.

KPMG

"Max het was écht top! Je hebt ons erg vermaakt en het is knap hoe je onze organisatie en cultuur in korte tijd goed wist neer te zetten. En wat een mooie zangstem en gitaarspel!"

Max van den Burg

Geef cabaretier Max van den Burg een podium, publiek, relevante thema’s en hij zorgt ervoor dat het leuk én interessant wordt. Hij is niets voor niets één van de meest gevraagde maatwerk cabaretiers van Nederland. Van het UWV tot Shell, van ministeries tot de afvalverwerkingsindustrie; Max weet overal de relevante thema’s te vinden en om te vormen tot stof voor humor en reflectie. Als buitenstaander, bekijkt hij alles wat met jouw organisatie, markt of branche te maken heeft, zowel uiterlijk als inhoudelijk, met een frisse tegendraadse blik en daar laat hij zijn entertainmentskills op los.

Inzetbaarheid Max van den Burg

1) Cabaret op maat
Een uitgebreid voorgesprek geeft hem vaak een goed beeld van jullie organisatie, wat de cultuur is, wat er speelt en waarover eens goed stoom afgeblazen moet worden. Op basis hiervan schrijft hij een gevarieerde conference die uiteraard voor een lach zorgt, maar ook voor inzicht. Dit kan hij aanvullen met een smaakvolle ‘wrap up’ van de dag maken, waarin hij leuke observaties op jullie event deelt met het publiek, en zijn leukste stukken bestaand cabaretmateriaal, die thematisch aansluiten bij jouw event en publiek.

Van al deze elementen maakt hij een goed inhoudelijk verhaal, met veel interactie en altijd iets moois muzikaals. Gebracht met een gezonde dosis podiumenergie, zorgt dit voor een geslaagd optreden, waar iedereen op jullie event ontspannen om kan lachen. Na een dag voor inspanning en concentratie, is dit het leukste cadeau, dat u de bezoekers aan jullie event kunt geven!

2) Inspiratiesessie Humor
Naast maatwerk optredens, geeft Max zijn inspiratiesessie ‘De Kracht van Humor’; een leerzame en interactieve sessie, over een gezond humorklimaat in jouw organisatie. Humor is een fantastisch bindmiddel, dat zorgt voor een positievere werksfeer, minder stress en minder uitval. Maar hoe leidt je dit in goede banen en zorg je ervoor dat niemand zich gekwetst of buitengesloten voelt? Waar ligt tegenwoordig de grens? Max maakt met het publiek de balans op, waarbij er zeker ook gelachen mag worden! (Eventueel te combineren met humorworkshops).

3) Dagvoorzitter
Als dagvoorzitter geeft Max van den Burg op eigen wijze invulling aan zijn rol als dagvoorzitter. Duiden, verbinden, reflecteren, maar vooral; goed presenteren, met gevoel voor humor. Als cabaretier, regisseur en acteur voelt hij feilloos aan wanneer het publiek mee is of niet en weet hij precies wat hij moet doen, met een kwinkslag en een gezonde dosis positieve energie. Als persoon is Max breed georiënteerd en leest hij zich altijd goed in. Hij kan goed naar mensenluisteren, en weet altijd een interessante vraag te stellen. Van huis uit is hij cabaretier… Dus áls hij een leuke grap kan maken, dan zal ik dat niet laten.

Graag voegt hij humor, creativiteit en verbeelding toe aan jullie dag. Soms even de zaken van een totaal andere kant bekijken, kan verfrissend werken. Ook denkt Max graag mee in de conceptfase, om zo met u samen tot een ideaal dagprogramma te komen.

Achtergrond Max van den Burg

Geboren en getogen in Eindhoven, is Max van den Burg na een studie Communicatie en een studie docent/regie aan de Toneelacademie Maastricht beland op de plek waar hij thuishoort: op het podium. Met één been in het bedrijfsleven en met de ander op het culturele creatieve vlak; daar voelt Max zich thuis. Breed geïnteresseerd, sociaal intelligent, verbaal sterk en even makkelijk in contact met de directie, als met de werkvloer.

Na in 2008 de Publieksprijs gewonnen te hebben op het Camerettenfestival, is Max sinds jaren een veelzijdige cabaretier te worden, die wekelijks zowel in het theater als op de meest uiteenlopende zakelijke events te vinden is. Een ruime ervaring op het podium, maar ook voor én achter de camera, heeft hem een eigen kijk gegeven, op hoe ons gedrag zich zowel verbaal als non-verbaal vertaald naar de ander, of naar een publiek. Hoe wij bewust, maar vaker onbewust waarnemen, concluderen, communiceren en waar dat goed én niet goed gaat.

Dit weet Max op originele en aanstekelijke wijze vorm te geven, met smaakvolle humor, muzikaliteit en een aansprekende podiumpersoonlijkheid. Max maakt graag cabaret op maat, maar spreekt ook graag over het belang van creativiteit, humor en verbeelding.

Geïnteresseerd in een maatwerk-cabaret optreden of college van Max?

Max weet met zijn brede achtergrond, zijn humor, veelzijdigheid en onweerstaanbare podiumcharme, te verbinden als geen ander. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Shanna Dien - Intus

"Wat ons betreft was het een knaller van een afsluiter. Ik heb ook echt leuke reacties gehad van klanten, die niet meer bijkwamen en ik hoorde mensen gieren tijdens je optreden."

Johan van Werven - Totem

"Max weet met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en zorgt voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke. Wij raden hem van harte aan!"

Peter van der Niet, Lucas Onderwijs

"Max van den Burg is een gedreven dagvoorzitter - die goed voorbereid - en op soepele wijze zorgt dat een dagprogramma aan elkaar wordt gepraat, met gepaste humor. Door zijn goede communicatieve vaardigheden, weet hij mensen perfect met elkaar te verbinden. "

Totem

""Je hebt qua humor een mooie balans gevonden, tussen "het randje" en "het inhoudelijke". Veel dank en tot de volgende keer!""

Gemeente Amsterdam

""Wat we zo goed aan jouw optreden bij ons vonden, is dat je in korte tijd onze organisatiecultuur op treffende wijze hebt weten te pakken. Dat was soms een beetje confronterend, maar vooral heel erg grappig"."

Beschikbaarheid en informatie

Max van den Burg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid