Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde oa het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen. Joep schreef diverse boeken (columnbundels, reisverhalen en een viertal jeugdboeken over voetbal).

Joep van Deudekom als dagvoorzitter

Joep is beschikbaar als dagvoorzitter voor uw congres/event. Op geheel eigen wijze weet hij de programma elementen met elkaar te verbinden. Ook weet hij veel interactie met het publiek te creëren.

Samen met Rob Urgert heeft Joep van Deudekom ook nog twee leuke voorstellingen ontwikkeld:
– The Manipulation Game: Hoe maak ik zuivere keuzes?
– Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?
Lees meer over deze voorstellingen op het gezamenlijke profiel van Urgert en Van Deudekom.

Persoonlijke achtergrond

Joep is geboren op 28-3-1960 te Amsterdam en groeide op in Schalkwijk (Haarlem) met 2 broers en 2 zussen en vanaf zijn 6e zonder vader, maar met een fantastische moeder. Joep was een beetje een huilebalk, maar die emotionele gevoeligheid heeft hij later weten te gebruiken bij het componeren van gevoelige melodietjes. Basketbal was jarenlang zijn belangrijkste religie. Shooting forward met net te weinig talent en lengte (1,86m) voor de top.

Op elf-jarige leeftijd leerde Joep zichzelf gitaarspelen en hij ziet dat nog steeds als de bepalende factor voor zijn uiteindelijke loopbaan, die met veel omwegen en schijnbewegingen zijn huidige maar nog steeds grillige vorm heeft.

Joep kwam via een carriere als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carriere. In november 2012 vierde NUHR haar (zijn?) 25-jarig jubileum. Daarnaast is hij tekstschrijver voor diverse televisieprogramma’s, componeert hij muziek voor theaterprogramma’s en heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan. De samenwerking met Rob Urgert leverde een aantal televisieprogramma’s, boeken en interactieve quizzen op.

Interesse in een presentatie van Joep van Deudekom of voor Joep van Deudekom als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field