Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joep van Deudekom
Bewaar als favoriet

Joep van Deudekom

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Joep van Deudekom (bekend van o.a. NUHR, De Kwis en ‘How do they do it’) is beschikbaar als dagvoorzitter voor uw congres/event. Op geheel eigen wijze weet hij veel interactie met het publiek te creëren. Samen met Rob Urgert heeft hij ook meerdere interactieve voorstellingen ontwikkeld voor het bedrijfsleven.

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR, met Peter Heerschop en Viggo Waas. Hij presenteerde o.a. het Discovery Channel programma ‘How Do They Do It?’ en presenteerde samen met Rob Urgert diverse humoristische wetenschapsprogramma’s, waaronder Onder de Tram, Tussen de Oren, De Kwis en momenteel Het Instituut.

Joep van Deudekom als dagvoorzitter

Joep is beschikbaar als dagvoorzitter voor jouw congres/event. Hij is nature geïnteresseerd en juist de meetings die ergens over gaan vind Joep leuk om te doen. Op geheel eigen wijze, met de nodige humor, weet hij de programma elementen met elkaar te verbinden. Ook weet hij veel interactie met het publiek te creëren.  Zijn rol als dagvoorzitter kan desgewenst gecombineerd worden met een van onderstaande programma’s.

Joep van Deudekom als spreker

Samen met Rob Urgert heeft Joep van Deudekom ook nog drie voorstellingen vol infotainment ontwikkeld:

  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?
  • Hoe word ik nog succesvoller?
  • De Verbinders: Hoe kun je mensen met elkaar verbinden?

Lees meer over deze voorstellingen op het gezamenlijke profiel van Urgert en Van Deudekom.

Persoonlijke achtergrond

Joep is geboren op 28-3-1960 te Amsterdam en was vroeger een beetje een huilebalk. Maar… die emotionele gevoeligheid heeft hij later weten te gebruiken bij het componeren van gevoelige melodietjes. Basketbal was jarenlang zijn belangrijkste religie. Shooting forward met net te weinig talent en lengte (1,86m) voor de top.

Op elf-jarige leeftijd leerde Joep zichzelf gitaarspelen en hij ziet dat nog steeds als de bepalende factor voor zijn uiteindelijke loopbaan, die met veel omwegen en schijnbewegingen zijn huidige maar nog steeds grillige vorm heeft.

Joep kwam via een carrière als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carrière. In november 2012 vierde NUHR haar (zijn?) 25-jarig jubileum. Daarnaast is hij tekstschrijver voor diverse televisieprogramma’s, componeert hij muziek voor theaterprogramma’s en heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan. De samenwerking met Rob Urgert leverde een aantal televisieprogramma’s, boeken en interactieve quizzen op.

Interesse in een presentatie van Joep van Deudekom of voor Joep van Deudekom als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Joep van Deudekom

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid