Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Coen Pots
Bewaar als favoriet

Coen Pots

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Als dagvoorzitter is Coen in staat om het event en iedereen daarbij in zijn kracht te zetten. Hij heeft oog voor aanwezigen op het podium, maar zeker ook voor de zaal. Met humor en gevatheid weet hij te verbinden. Coen is een goede keuze als innovatie en inspiratie steekwoorden zijn.

Coen Pots – dagvoorzitter PLUS

Coen Pots kent het mbo van binnenuit als oud-docent, voormalig algemeen manager van het contractonderwijs van mbo-instelling SintLucas én als (projectmatig) bruggenbouwer tussen het onderwijs en bedrijven.

Coen is sinds 2015 zelfstandig ondernemer met als core business de samenwerking van het (beroeps)onderwijs en het bedrijfsleven. Als dagvoorzitter is hij in staat om het event en iedereen daarbij in zijn kracht te zetten.

Coen Pots als dagvoorzitter

Coen Pots is gedreven en energiek en voelt zich op het podium duidelijk als een vis in het water. Dat is voor de gasten/aanwezigen meteen voelbaar; dit zorgt voor een positieve en frisse sfeer. Coen is in staat om vanuit eigen visie, wereldbeeld en ervaring een contextrijke en inspirerende talk te houden.

Met zijn humor en gevatheid weet hij te verbinden. Doordat Coen snel schakelt en hierbij helder en gericht communiceert, is het voor een opdrachtgever als een warm bad van servicegerichtheid. Zowel in de voorbereidingsfase als tijdens het event: daar zet hij zijn creatief denken graag voor in.

PLUS – Op verzoek neemt Coen muziekinstrumenten, beeld/geluid of een vocalist mee om ‘energizers’ vorm te geven. Dit maakt hem een ‘dagvoorzitter plus’. Uiteraard is deze ‘plus’ altijd in overleg met opdrachtgever(s).

Achtergrond Coen Pots

De oorspronkelijke achtergrond van Coen Pots is muziek en onderwijs: hij was jarenlang muziekdocent bij muziekscholen, in het mbo en hbo. Zijn carrière als beroepsmusicus, oprichter van kindermuziektheatergroep Hippe Gasten en als componist galmt nog altijd door in zijn aanpak.

Coen heeft vervolgens jaren vanuit Omroep Brabant gewerkt als projectmanager van complexe Brabantse samenwerkingsprojecten met een maatschappelijk, brancheversterkend of sociaal-economisch karakter: van educatieve televisie tot het directeurschap van expertisecentrum voor de audiovisuele mediabranche Brabant. De stakeholders: onderwijs, bedrijfsleven en overheid.

Daarna werd hij algemeen manager bij de commerciële tak van onderwijsinstelling SintLucas (mbo creatief). Daarnaast was hij enkele jaren lid van de Raad van Toezicht van een professioneel theatercollectief EELT.

In 2015 besloot hij om zijn ambitie, passie en ontwikkeling in een eigen onderneming centraal te zetten. Het grootste deel van zijn dagelijks werk bevindt zich nu op het snijvlak van het onderwijs-bedrijfsleven (incl. bijv. ziekenhuizen, grote onderwijsinstellingen met ambities t.a.v. het samenwerken in de regio). Hij is hierbij met name gespecialiseerd in de thema’s innovatie en duurzame samenwerking.

Coen is auteur van het boek Navigeren met het hart (2017). Hierin ‘spreekt’ hij 15 sleutelfiguren van het mbo in Nederland over de toekomst van het beroepsonderwijs.

Doelgroep en reviews dagvoorzitterschap Coen Pots

Voor onderwijsinstellingen, bedrijven en overheden is Coen een goede keuze, juist als innovatie en inspiratie steekwoorden zijn. Zijn gevoel voor politieke, culturele en intermenselijke waarden is groot. Bovendien is hij sinds 1990 – vanaf zijn veertiende jaar – actief in cultuureducatie en podiumkunsten met muziek, dans en entertainment.

Enkele uitspraken n.a.v. zijn werk:

  • “Coen is een frisse, representatieve, warme gastheer.”
  • “Een facilitator met een heerlijk verbindende eigen saus.”
  • “Coen Pots is een open, Brabantse, creatieve en muzikale “meenemer”. Je wordt door zijn aanpak echt gedwongen om wel op te blijven letten.”
  • “Wilt u een evenement dat origineel, outside of the box, uitdagend, prikkelend en energie gevend is dan hoort daar ook een dagvoorzitter bij die deze kenmerken in zich draagt en als rolmodel deze dag mede vormgeeft. Coen Pots is zo’n dagvoorzitter.”

Geïnteresseerd in Coen Pots als dagvoorzitter voor jouw event?

Een kort kennismakingsgesprek via de telefoon is altijd mogelijk. Het zal voor u daarbij snel duidelijk zijn dat hij met veel enthousiasme en betrokkenheid aanhaakt.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een kennismakingsgesprek met Coen Pots of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Coen Pots

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid