Coen Pots: Dagvoorzitter PLUS
Coen Pots is gedreven en energiek en voelt zich op het podium duidelijk als een vis in het water. In de rol van dagvoorzitter is hij in staat om het event en iedereen daarbij in zijn kracht te zetten. Met zijn humor en gevatheid weet hij te verbinden. Doordat Coen snel schakelt en hierbij helder en gericht communiceert, is het voor een opdrachtgever als een warm bad van servicegerichtheid. Zowel in de voorbereidingsfase als tijdens het event.

In november 2017 is zijn boek Navigeren met het hart uitgebracht. Hierin spreekt hij vijftien sleutelfiguren van het mbo in Nederland over de toekomst van het
beroepsonderwijs. Zie: https://www.coenpotsmanagement.nl/navigeren-met- het-hart/

Voor onderwijsinstellingen, bedrijven en overheden is Coen een goede keuze, juist als innovatie en inspiratie steekwoorden zijn. Zijn gevoel voor politieke, culturele en intermenselijke waarden is groot.

Op verzoek neemt Coen muziekinstrumenten, beeld/geluid of een vocalist mee om ‘energizers’ vorm te geven. Ook zonder extra toeters en bellen is Coen in staat om vanuit eigen visie, wereldbeeld en ervaring een contextrijke en inspirerende talk te houden. Dit maakt hem een dagvoorzitter plus. Uiteraard is deze plus altijd in overleg met opdrachtgever(s).

Enkele uitspraken n.a.v. zijn werk:
– Coen is een frisse, representatieve, warme gastheer.
– Een facilitator met een heerlijk verbindende eigen saus.
– Coen Pots is een open, Brabantse, creatieve en muzikale “meenemer”. Je wordt door zijn aanpak echt gedwongen om wel op te blijven letten.
– Wilt u een evenement dat origineel, outside of the box, uitdagend, prikkelend en energie gevend is dan hoort daar ook een dagvoorzitter bij die deze kenmerken in zich draagt en als rolmodel deze dag mede vormgeeft. Coen Pots is zo’n dagvoorzitter. Ruud Rabelink, voorzitter College van Bestuur Sint Lucas.

Coen heeft jaren vanuit Omroep Brabant gewerkt als projectmanager van complexe Brabantse samenwerkingsprojecten (stakeholders onderwijs, bedrijfsleven en overheid), met een maatschappelijk, brancheversterkend of sociaaleconomisch karakter: van educatieve televisie tot het directeurschap van expertisecentrum voor de audiovisuele mediabranche Brabant.

Daarna werd hij algemeen manager bij de commerciële tak van onderwijsinstelling SintLucas (Mbo creatief). In 2015 besloot hij als vader van drie jonge ontslag te nemen om eigen ambitie, passie en ontwikkeling in een eigen onderneming centraal te zetten. Hij is verder lid van de Raad van Toezicht van een professioneel theatercollectief EELT. Zijn oorspronkelijke achtergrond is muziek en onderwijs: hij was jarenlang muziekdocent bij muziekscholen, in het mbo en hbo. Zijn carrière als beroepsmusicus, oprichter van kindermuziektheatergroep Hippe Gasten en als componist galmt nog altijd door in zijn aanpak.

Coen Pots boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Pump up the company

  Walter Vermeer en Erwin Steijlen vormen samen Pump Up The Company, in hun show draait alles om energie. Erwin Steijlen en Walter Vermeer zijn samen te boeken als spreker en dagvoorzitter.

   

 • Diggy Dex

  Dex is een woordkunstenaar die 15 jaar lang ervaring heeft in het schrijven, rappen en maken van muziek. Eén van de speerpunten is zijn improvisatie, waarbij Dex razendsnel de bevindingen om zich heen kan vertalen naar een treffende, melodieuze en humoristische rap. Een perfect alternatief om uw congres of bijeenkomst op een muzikale manier af te sluiten.

   

 • Ir. Coen Jutte

  Coens bijdrage is speels en confronterend tegelijk en gaat over veranderen, persoonlijk leiderschap, groei en onze comfortzone. Coen verwijst steeds met humor, rake observaties en muzikale interventies (oa op piano) naar ons eigen gedrag. Tot groot vermaak van het publiek en tot volle tevredenheid van inmiddels honderden opdrachtgevers.