Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Lauren Verster

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Presentatrice en programma-maakster Lauren Verster is bekend van programma’s als Lauren Verslaat, Sixpack, de Jakhalzen en Fort Boyard. Voor haar programma’s volgde ze honderden vaak flamboyante persoonlijkheden. Haar ervaringen, tips en wijsheden hierover deelt ze in haar lezing hoe je effectief communiceert met uiteenlopende (en vaak bijzondere) persoonlijkheden.

Lauren Verster

Lauren Verster is een gedreven televisiepersoonlijkheid die bekend is als programmamaakster en presentatrice. Ze is bekend van haar (vaak avontuurlijke) programma’s als Lauren Verslaat, Sixpack, de Jakhalzen of Fort Boyard.

Lauren heeft tijdens haar televisiecarrière wereldwijd honderden kleurrijke personen gevolgd en geïnterviewd voor haar reportages. Waaronder bendeleden in El Salvador, naaktlopers in Engeland, Papoea’s met geweer en peniskoker, oliesjeiks in Dubai, prostituees in Amsterdam tot leden van de Klu Klux klan. En met al deze mensen moest zij in een korte tijd een band weten op de bouwen.

Over deze ervaringen verzorgt Lauren lezingen hoe je effectief contact legt met de meest uiteenlopende types en bijzondere persoonlijkheden.

Lezing ‘Omgaan met uiteenlopende persoonlijkheidstypes’

Lauren Verster vertelt, ondersteund door leuke anekdotes en hilarische beelden, hoe zij te maken kreeg met dilemma’s waar ook veel professionals mee te maken hebben. Zoals:

  • Hoe sturen we een interview met een dominante persoonlijkheid?
  • Hoe zorgen we dat een verlegen persoon tóch zich openstelt?
  • Hoe winnen we vertrouwen?
  • Hoe stellen we iemand op zijn gemak?
  • Hoe zorg je dat ze zich begrepen en gezien voelen, zodat ze hun eerlijke verhaal aan je willen vertellen?
  • Hoe kun je jouw doelen behalen zonder dat zíj erbij inschieten?

Het is een lichtvoetige speech met een knipoog en de nodige humor, maar ook met een belangrijke boodschap (en handvatten) waar we allemaal wat aan hebben; want staren we niet allemaal blind op wat ons onderscheidt, in plaats van te zien wat ons tegelijkertijd zo verbindt?

Haar lezing is niet alleen herkenbaar en bruikbaar voor reizigers, maar voor iedereen die werkt in een veelzijdig bedrijf, want iedere werkvloer is uiteindelijk zijn eigen biotoop.

Duo-lezing met Sophie van der Stap

Lauren verzorgt ook duo-lezingen met schrijfster Sophie van der Stap over het thema ‘Diversiteit’. Sophie van der Stap en Lauren Verster geven een inspirende speech over de lessen en wijsheden die ze hebben opgedaan tijdens hun jarenlange vertoeven in andere (sub) culturen en hoe ze deze terugzien op de werkvloer. Als je goed kijkt zijn alle uiteenlopende types die je op het wereldtoneel tegenkomt niet heel anders dan die van de biotoop op de werkvloer. Maar hoe ga je met al deze types en culturen om? In deze lezing delen ze hun inzichten en vaak hilarische ervaringen.

Achtergrond Lauren Verster

Lauren Verster ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor het televisievak. Tijdens haar middelbare schooltijd werkt ze voor de lokale televisiezender Boschtion, waar ze actief is als (nieuws)verslaggever en tegelijkertijd een jongerenprogramma opzet.

Na haar middelbare schooltijd trekt ze naar Amsterdam om Communicatiewetenschap te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier bekwaamt zij zich bij regionale televisiezenders verder in vaardigheden zoals filmen, monteren en presenteren. Haar talent blijft niet onopgemerkt bij andere zenders. Als snel presenteert ze goed bekeken tv-programma’s als De Kids Choice Awards (Nickelodeon), Sixpack (MTV) en de Jakhalzen (DWDD).  Vervolgens maakt ze bij de zender Veronica onder andere 4 seizoenen van ‘Lauren verslaat!’; een reportageprogramma waarin ze meereist met oorlogsfotografen en verslag doet van werelden die voor de meeste mensen gesloten blijft.

Een paar jaar later verhuisde ze naar NPO 3 (AVROTROS) waar ze vijf jaar lang ‘Lauren!’ maakte, een reportageserie waarbij ze wereldwijd in opzienbarende werelden dook. Ook presenteerde ze avonturen(spel)shows als Expeditie Poolcirkel, Atlas en The Big Escape. 

In 2013 verscheen haar eerste boek ‘Uit: zuurzoete verhalen over liefdesverdriet’.

Lauren Verster boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lauren Verster

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt