Op zoek naar een avontuurlijke dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Lauren Verster
Bewaar als favoriet

Lauren Verster

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Presentatrice en programma-maakster Lauren Verster is bekend van programma’s als ‘Lauren Verslaat’, ‘Sixpack’, ‘de Jakhalzen’ en ‘Fort Boyard’ en haar vaste reportageserie ‘Lauren! (NPO)’ . Voor haar programma’s volgde ze honderden vaak flamboyante persoonlijkheden. Deze ervaringen bieden haar een geweldige basis voor haar rol als dagvoorzitter.

Lauren Verster

Al meer dan twee decennia is Lauren Verster een vertrouwd gezicht op televisie. Niet alleen als presentatrice, maar ook als creatieve kracht achter de schermen – als bedenker van programma-ideeën, item-regisseur en researcher. Ze is bekend van haar (vaak avontuurlijke) programma’s als Lauren Verslaat’, ‘Sixpack’ of ‘de Jakhalzen’.

Lauren heeft tijdens haar televisie-carrière wereldwijd honderden kleurrijke personen gevolgd en geïnterviewd voor haar reportages. In ‘Lauren Verslaat’ reist ze samen met (oorlogs)fotografen de wereld over naar onstuimige en opvallende locaties. Daar staat ze onder andere oog in oog met gewapende jeugdbendes in El Salvador, bivakkeert ze onder de grond met de guerrillagroep PKK in de bergen van Irak en ziet ze hoe Jungla’s een cocaïne-fabriek in de jungle van Colombia opblazen.

Lauren Verster als dagvoorzitter

Lauren Verster is inzetbaar als bevlogen en betrokken dagvoorzitter, talkshow-host of discussieleider.

In haar, inmiddels 20 jaar durende televisiecarrière, heeft zij de meest uiteenlopende, interessante, bizarre én doodnormale types gevolgd. In al die jaren heeft Lauren geleerd dat het mogelijk is om met iedereen, op elk moment, een goed gesprek te kunnen voeren: als je maar de juiste vragen stelt. Lauren verdiept zich in haar publiek en gasten, met net zoveel grondigheid en fanatisme als ze voor een tv-reportage doet.

Achtergrond Lauren Verster

Lauren Verster ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor het televisievak. Tijdens haar middelbare schooltijd werkt ze voor de lokale televisiezender Boschtion, waar ze actief is als (nieuws)verslaggever en tegelijkertijd een jongerenprogramma opzet. Niet gauw daarna verruilt ze de Brabantse omroep voor die in Amsterdam, waarna ze uiteindelijk via Nickelodeon en MTV Networks, bij Veronica belandt. Vervolgens maakt ze daar onder andere 4 seizoenen van ‘Lauren verslaat’; een reportageprogramma waarin ze meereist met oorlogsfotografen en verslag doet van werelden die voor de meeste mensen gesloten blijft.

Een paar jaar later verhuisde ze naar NPO 3 (AVROTROS). Daar maakt ze intussen al ruim tien jaar haar eigen reportageprogramma ‘Lauren!’, waarin ze zich onderdompelt in, voor haar, onbekende werelden. Naast het vastleggen van wietnonnen in Amerika, de orthodox-Joodse gemeenschap in Manchester of Aziatische multimiljonairs in Los Angeles, presenteert ze ook andere shows, zoals ‘Undercover Boss’, ‘Expeditie Poolcirkel’, ‘The Big Escape’, ‘Fort Boyard’ en meerdere eenmalige live-shows op de NPO. Ook in Nederland maakt ze reportages rondom maatschappelijke thema’s, o.a. ‘Ik Wil Een Kind’, een inspirerende serie over samengestelde gezinnen en ‘Lauren Bevalt, waarin ze zowel conventionele als onconventionele manieren van bevallen onderzoekt.

In 2013 verscheen haar boek ‘Uit: zuurzoete verhalen over liefdesverdriet’.

Lauren Verster boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Lauren Verster

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid