Marit van Bohemen

Marit van Bohemen is als bekend presentatrice op haar best als er geïmproviseerd moet worden; hoe meer er mis dreigt te gaan, hoe groter de uitdaging het toch tot een geweldige show te maken. Vooral bij amusementsprogramma’s en spelletjes kan zij haar talenten breed inzetten (zie Televisieprogramma’s als Knoop Spel, De Taalmeester en het grote Knoop Muziek Gala)

Marit van Bohemen heeft als presentatrice jarenlange ervaring met bedrijfspresentaties, dagvoorzitterschap, Heerenzittingen en andere evenementen. Zij wordt regelmatig teruggevraagd door bedrijven die haar eerder aan de slag hebben gezien. Haar inzet, uitmuntende voorbereiding, improvisatie- en inlevingsvermogen maken haar tot een graag geziene presentatrice voor diverse evenementen en dagvoorzitterschappen.

Inzetbaarheid

Van Bohemen is flexibel inzetbaar als onder meer:

  • Dagvoorzitter
  • Bedrijfspresentaties
  • Lezing(en)
  • Heerenzittigen en overige evenementen

Achtergrondinformatie

Marit van Bohemen is geboren in de zaanstreek in 1971. Zij groeide op in West-Friesland en verhuisde daarna naar Utrecht om daar opgeleid te worden tot actrice op de Toneelschool (HKU). Na haar afstuderen speelde zij bij diverse theatergezelschappen, voor televisie en film en dat doet zij nog altijd. Naast het acteren heeft Marit zich ook ontwikkeld tot presentatrice en inmiddels is zij al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse TV. Het grote publiek kent haar vooral door Campinglife, waar zij jarenlang presentatrice van was, Voetbalvrouwen, waarin zij een hoofdrol speelde als Solange en haar rol in de legendarische commercial van een notenkaas. Marit woont met haar gezin in Amsterdam en schrijft daar openhartige columns over in diverse magazines.

Marit van Bohemen boeken of inhuren voor een lezing?

Een presentatie van een presentatice als Marit van Bohemen is geheid onvergetelijk. Vul jouw congres of evenement aan met Marit als presentatrice of dagvoorzitter voor een evenement van formaat!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required FieldBeschikbaarheid en informatie Marit van Bohemen

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.