Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marit van Bohemen - training online presenteren
Bewaar als favoriet

Marit van Bohemen

Marit van Bohemen heeft als presentatrice jarenlange ervaring met bedrijfspresentaties, dagvoorzitterschap, Heerenzittingen en andere evenementen. Haar inzet, uitmuntende voorbereiding, improvisatie- en inlevingsvermogen maken haar tot een graag geziene presentatrice voor diverse evenementen en dagvoorzitterschappen.

PS. food & lifestyle

"Fijn contact met deSpreker.nl en een top dagvoorzitter! Marit van Bohemen werd ons geadviseerd voor ons jaarlijkse coach event. En dit was erg succesvol! Marit was zeer professioneel in haar voorbereiding, we hadden erg fijn contact en ze was een ontzettend fijne dagvoorzitter."

Marit van Bohemen

Marit van Bohemen is als bekend presentatrice op haar best als er geïmproviseerd moet worden; hoe meer er mis dreigt te gaan, hoe groter de uitdaging het toch tot een geweldige show te maken. Vooral bij amusementsprogramma’s en spelletjes kan zij haar talenten breed inzetten.

Marit van Bohemen is een zeer ervaren dagvoorzitter. Haar podium- en presentatie achtergrond vormden hiervoor een ideale basis. Op het podium weet zij de juiste vragen te stellen, de geïnterviewden op hun gemak te stellen en zorgt zij dat de zaal zich gezien en gehoord voelt.

Marit van Bohemen wordt regelmatig teruggevraagd door bedrijven die haar eerder aan de slag hebben gezien. Haar inzet, uitmuntende voorbereiding, improvisatie- en inlevingsvermogen maken haar tot een graag geziene presentatrice voor diverse evenementen en dagvoorzitterschappen.

Inzetbaarheid

Van Bohemen is flexibel inzetbaar als onder meer:

  • Dagvoorzitter
  • Bedrijfspresentaties
  • Lezing(en)
  • Heerenzittingen en overige evenementen

Achtergrondinformatie

Marit van Bohemen is geboren in de Zaanstreek in 1971. Zij groeide op in West-Friesland en verhuisde daarna naar Utrecht om daar opgeleid te worden tot actrice op de Toneelschool (HKU). Na haar afstuderen speelde zij bij diverse theatergezelschappen, voor televisie en film en dat doet zij nog altijd. Naast het acteren heeft Marit zich ook ontwikkeld tot presentatrice en inmiddels is zij al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse TV. Het grote publiek kent haar vooral door Campinglife, waar zij jarenlang presentatrice van was, Voetbalvrouwen, waarin zij een hoofdrol speelde als Solange en haar rol in de legendarische commercial van een notenkaas. Marit woont met haar gezin in Amsterdam en schrijft daar openhartige columns over in diverse magazines.

Marit van Bohemen boeken of inhuren voor een lezing?

Een presentatie van een presentatice als Marit van Bohemen is geheid onvergetelijk. Vul jouw congres of evenement aan met Marit als presentatrice of dagvoorzitter voor een evenement van formaat!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marit van Bohemen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid