Op zoek naar een verbindende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Suzan Vink
Bewaar als favoriet

Suzan Vink

Suzan geeft bijzondere aandacht aan gewone interactie. Met passie voor gastvrijheid laat Suzan de sprekers schitteren en gasten stralen. Met haar ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs is Suzan een professionele gespreksleider. Ze vindt snel haar weg in uiteenlopende thema’s en kent het belang van het versterken van netwerken.

B-creative

"Hoewel presenteren vaak een modererende activiteit is, gaat Suzan Vink als host dieper dan de grote lijnen. Door zich te goed verdiepen in de materie van de bijeenkomst kan ze het journalistieke niveau bereiken waardoor onderwerpen echte relevantie krijgen. Dat geeft wel diepgang in het event. Ze is een charmante verschijning en tegelijkertijd Rotterdams direct qua communicatie. Tijdens onze laatste samenwerking (online bijeenkomst TU Delft) bewees zij wederom haar flexibiliteit en professionaliteit!"

Suzan Vink

Wil jij bijzondere aandacht voor ‘gewone’ interactie? Als energieke en bevlogen dagvoorzitter en (online) presentator/ facilitator helpt Suzan Vink jou daarbij. Herken je dit van traditionele bijeenkomsten? Dat er minder aandacht is voor de aanwezige kennis in de zaal? Dat vragen pas in informele setting worden gesteld? En dat naarmate de groep groter wordt, niet iedereen het gevoel heeft écht betrokken te zijn bij de inhoud? Als Suzan staat voor haar motto ‘maak gewoon bijzonder’ kun je van haar verwachten dat ze traditionele rollen en patronen van bijeenkomsten doorbreekt en creativiteit garandeert.

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter: Suzan gaat stralen van presenteren en dagvoorzitten. Haar ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs komt goed van pas; ze vindt voor de huidige opdrachten snel haar weg in bedrijfskundige thema’s, organisatorische vraagstukken en kent het belang van het versterken van netwerken.
  • Gespreksleider of interviewer: Suzan werkt regelmatig met Liberating Structures: vrijgevochten interactievormen met energie, participatie én activatie voor iedereen. Samen met jou kiest Suzan welke interactievormen het meest effectief zijn om het doel van jouw event te realiseren. Samen laten jullie jouw gasten stralen en de sprekers schitteren.
  • Videopresentatie’s: Voor diverse organisaties en doeleinden heeft Suzan producties online en op video gepresenteerd. Green screen, online talkshow, live stream interviews, presentatie promotievideo’s, hosting van video-meetings met diverse online tools. Niets is haar vreemd.

Zonder het doel van het event uit het oog te verliezen staat Suzan stil bij vragen zoals “hoe activeer je het publiek, hoe breng je gasten meer in contact met de spreker(s), hoe kunnen gasten zelf hun kennis inzetten en hoe voorkom je dat de vorm van het event de inhoud van de boodschap overschaduwt?” Antwoorden hierop zijn nuttig om met elkaar te kijken naar minder conventionele en doeltreffende vormen om de boodschap te delen met het publiek.

Achtergrond

De rode draad in haar leven en loopbaan is ‘mensen het naar hun zin maken’. Als kind vond Suzan Vink het al leuk om te imiteren en te playbacken. Een carrière als acteur of zangeres is zij niet gestart, maar de liefde voor een podium en de intrinsieke motivatie om mensen een goed gevoel te geven bij wat ze doen, met wie ze zijn en waar ze zijn heeft ze gekoesterd en uiteindelijk meegenomen in haar huidige werk als dagvoorzitter, presentator en facilitator.

Na 12 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als facility manager en in het hoger onderwijs als docent is Suzan in 2013 zelfstandige geworden. Eerst hoofdzakelijk als trainer en consultant en daarnaast het dagvoorzitten en presenteren als neventaken. In 2017 realiseerde zij zich dat ze pas gaat stralen als ze werkelijk doet waar ze blij van wordt: dagvoorzitten. Ze richt zich hier nu volledig op.

Interesse in Suzan Vink als dagvoorzitter, gespreksleider of interviewer?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Brand Density

"Haar warme, hartelijke stijl van interviewen geeft ruimte aan een hele natuurlijke en energieke dialoog. Het geheel verliep ongedwongen - er was veel ruimte voor spontaniteit. Dat waardeerden zowel publiek als ik."

Beschikbaarheid en informatie

Suzan Vink

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt