Op zoek naar een verbindende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Suzan Vink
Bewaar als favoriet

Suzan Vink

Suzan Vink is een veelzijdige dagvoorzitter en geeft bijzondere aandacht aan gewone interactie. Dit voegt waarde toe aan het samenzijn van mensen; om relaties te versterken, om kennis beter te delen en om een verandering op gang te brengen. Met passie voor gastvrijheid laat Suzan de sprekers schitteren en gasten stralen.

Deelnemer sessie Liberating Structures

"Dank voor zo'n openheid, en inspirerende sfeer! Normaal heb ik altijd behoefte om de setting even te ontvluchten, en dat was nu helemaal niet zo. Dus complimenten!"

Suzan Vink

Ik wil sprekers laten schitteren en gasten laten stralen.

Suzan Vink is inzetbaar als dagvoorzitter, facilitator, interviewer, gespreksleider of presentator. Je herkent haar aan haar energieke, enthousiaste en toegankelijke houding.

In het verleden vergaderde, netwerkte en woonde ze veel congressen bij. Daar besefte ze hoe beperkt de ruimte was voor dialogen en dat er mentale afwezigheid gevormd werd in grote groepen. Het is zonde als mensen hun stem niet kunnen laten horen of als ze uit een moment van samenzijn niets waardevols kunnen halen. Suzan wil dit doorbreken en mensen waardevolle ervaringen bieden.

Daarom is haar motto: ‘maak gewoon bijzonder’. Samen met jullie maakt Suzan de interactie die gewoon is voor de één, bijzonder voor de ander. Hiervoor maakt ze in bijeenkomsten gebruik van inclusieve interactievormen: Liberating Structures.

Liberating Structures

Liberating Structures (LS) bieden een uitgebreide toolkit met meer dan 33 inclusieve interactievormen en 10 principes. LS waarborgt gelijke inbreng voor zowel introverte als extraverte deelnemers.

  • Democratisch Ophalen van Inbreng: LS faciliteert het democratisch verzamelen van vragen, ideeën en suggesties van alle deelnemers.
  • Activeren en Richting Geven: Het helpt bij het ‘setting the scene’ van het thema en doel, en activeert de aanwezigen.
  • Efficiënte Oplossing van Vraagstukken: LS maakt effectieve en efficiënte probleemoplossing mogelijk, terwijl het nieuwe inzichten biedt.
  • Waarde van Kennis en Netwerken: Het stelt deelnemers in staat om kennis te delen en waardevolle netwerken op te bouwen.

Achtergrond Suzan Vink

‘Mensen het naar hun zin maken’ is de rode draad in haar leven en loopbaan. Als kind vond ze het leuk om te imiteren en te playbacken. Een carrière als acteur of zangeres is ze nooit gestart. De liefde voor een podium en de intrinsieke motivatie om mensen te laten floreren heeft ze wel altijd gekoesterd en uiteindelijk meegenomen in haar huidige werk als dagvoorzitter, presentator, facilitator en trainer.

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest als consultant, leidinggevende en HBO docent is ze in 2013 zelfstandige geworden. In aanvang als trainer en consultant, met als nevenactiviteiten het dagvoorzitten, presenteren en faciliteren. In 2018 heeft ze het roer omgegooid. Ze is gaan doen waar ze echt van ging stralen: interactie begeleiden en mensen laten floreren. De nevenactiviteiten zijn haar hoofdactiviteiten geworden en ze nam afscheid van consultancy en het leidinggeven.

Interesse in Suzan Vink als dagvoorzitter, gespreksleider of interviewer?

Suzan is graag vroegtijdig betrokken bij het onderwerp van de bijeenkomst, om haar creatieve ideeën te delen. Tijdens het voortraject denkt Suzan ook graag mee over het meeting design en de interactievormen die passen bij het doel en de doelgroep van de bijeenkomst.

Meer weten wat Suzan voor jullie event kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Smurfit Kappa

"Suzan is lekker zichzelf, maakt goed contact, helpt de deelnemers de verbinding van de diverse programma onderdelen te zien en moedigt aan door vragen te stellen. Echt van toegevoegde waarde!"

B-creative

"Hoewel presenteren vaak een modererende activiteit is, gaat Suzan Vink als host dieper dan de grote lijnen. Door zich te goed verdiepen in de materie van de bijeenkomst kan ze het journalistieke niveau bereiken waardoor onderwerpen echte relevantie krijgen. Dat geeft wel diepgang in het event. Ze is een charmante verschijning en tegelijkertijd Rotterdams direct qua communicatie. Tijdens onze laatste samenwerking (online bijeenkomst TU Delft) bewees zij wederom haar flexibiliteit en professionaliteit!"

Brand Density

"Haar warme, hartelijke stijl van interviewen geeft ruimte aan een hele natuurlijke en energieke dialoog. Het geheel verliep ongedwongen - er was veel ruimte voor spontaniteit. Dat waardeerden zowel publiek als ik."

Beschikbaarheid en informatie

Suzan Vink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid