Op zoek naar een ervaren en betrokken dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Ronnie Overgoor
Bewaar als favoriet

Ronnie Overgoor

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op (online) evenementen.

Giel Boes, Goals Group

"Tijdens de week van de ondernemer hebben we Ronnie Overgoor in "ons Eindhovense Evoluon" mogen ervaren. Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat Ronnie ondanks zijn (stuiter)enthousiasme alle partijen in toom weet te houden terwijl het publiek meer en meer geïnspireerd wordt. Deze energieke overdracht van kennis en motivatie is een waar talent, ik hoop Ronnie nog vaker te mogen ervaren! Giel Boes, Goals Group"

Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor is bovenal actief als hooggewaardeerd dagvoorzitter en presentator. Hij heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en staat zo’n 50 – 80x per jaar op een podium of in een studio. Groot en klein. In zowel het binnenland als buitenland. Deze ervaring gebruikt hij bij ieder nieuw event dat op zijn pad komt. Hij denkt mee met de opzet van de dag, het script van het tafelgesprek of de inhoud van een panelgesprek:

 • Wat werkt wel, wat niet, wat zijn de elementen voor een goed panelgesprek?
 • Is het een offline of een online event?
 • Is een presentatie wel de beste vorm, of is een interview beter?
 • Hoe deel je de dag, avond, of het webinar in qua tijd en lengtes van de onderdelen?

Ronnie Overgoor als (online) dagvoorzitter

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Zijn kenmerken als dagvoorzitter:

 • Communicatie: Om te beginnen is communicatie belangrijk in de voorbereidingen naar het event toe. Ronnie doet alle voorbereidingen zelf en wil goed bereikbaar zijn. Daarom is hij ook altijd buiten kantooruren en in het weekend goed bereikbaar. Korte lijnen, heldere taal en een leuke en ontspannen manier van communiceren.
 • Meer dan een dagvoorzitter: Hij denkt graag mee over het hele event design en de inhoud en helpt opdrachtgevers hiermee aan een beter event. Hij laat ze graag profiteren van zijn ruime ervaring.
 • Netwerk: Door zijn jarenlange ervaring beschikt Ronnie over een enorm netwerk van professionals, ondernemers en sprekers. Het gebeurt dan ook regelmatig dat hij dit netwerk inzet voor opdrachtgevers om dat laatste panellid, die beschikbare video producer of die inspirerende spreker te regelen voor het event.
 • Inzet: Ronnie gaat altijd voor 100% inzet. Zonder enige concessie. Nooit vrijblijvend, nooit nonchalant. Hij neemt zijn vak zeer serieus en geeft al zijn energie aan de opdrachtgever, de sprekers op het podium en de gasten aan de tafel én aan de bezoekers of de kijkers.
 • Interviewer: Ronnie is ook interviewer op zijn zakelijk YouTube en Podcast Kanaal 7DTV en interviewde op dat kanaal inmiddels meer dan 1000 ondernemende professionals. Deze ervaring zet hij graag in tijdens events en online talkshows.
 • Performer: Moeten er Awards worden uitgereikt? Dan is Ronnie in zijn element! De inhoudelijke kant van het dagvoorzitterschap, de kennis van de zakelijke wereld, gecombineerd met de energie van een performer maken van Award uitreikingen top events!
 • Interactie: Altijd een belangrijk aspect: de interactie met de zaal of de online kijker. Of het nu een grote zaal met 1000 ondernemers is of een online bijeenkomst met 20 onderwijsspecialisten, Ronnie maakt makkelijk contact en gaat met ze aan de slag.
 • Energie en humor: En tot slot twee kenmerken die Ronnie het meest karakteriseren: energie en humor. De twee belangrijkste wapens, mits goed ingezet, die van een goed event een top event maken.

Ronnie Overgoor als specialist in webinars en online events

Ronnie is een absolute specialist op het gebied van webinars, podcasts, online video en events. Zijn jarenlange ervaring maakt hem de perfecte presentator voor dit soort producties. Afhankelijk van je doelstellingen, je budget, je doelgroep en je voorkeur kan een online event, een webinar, podcast of online video serie een goed plan zijn. Ronnie is al meer dan tien jaar actief in deze wereld en heeft er zijn specialiteit van gemaakt. Primair in de rol van presentator, maar ook steeds meer als hoofdaannemer van een heel project. Bekijk hier zijn online mogelijkheden.

Over Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor studeerde begin jaren ’90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv-programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Al snel werd duidelijk dat werken voor een baas niet paste bij Ronnie. Hij ging het ondernemerspad op en werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren ’90. Hij werd op papier multimiljonair, maar was zijn rijkdom enkel jaren later kwijt toen de internetbubble klapte. Over zijn avonturen schreef hij het boek ‘Ondernemerslessen van een Internetcowboy’ dat direct na het uitkomen werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

Ronnie Overgoor boeken als dagvoorzitter of presentator?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

ABN-AMRO

"'Of het nou een gesprek is met Jonnie en Thérèse Boer van de Librije over work-life balance of John A. Fentener van Vlissingen over de rol van familiebedrijven, Ronnie schakelt sierlijk eenvoudig tussen onderwerpen en sprekers. Voor ons was Ronnie de juiste man op de juiste plek, een interviewer die ontwapenend kan zijn, doorvraagt en kritisch is zonder dat het vervelend wordt. Daar komt bij dat hij als geen ander de wereld van online tv kent, dat helpt uiteraard mee om een topproductie neer te zetten.' Marcel Geurtsen | Senior Marketeer ABN AMRO MeesPierson"

Synpact

"'Synpact maakt regelmatig gebruik van Ronnie als dagvoorzitter, spreker en interviewer. Als dagvoorzitter is Ronnie extreem energiek en in staat om deze energie over te brengen op het publiek. In de aanloop naar producties die wij met Ronnie hebben gedaan is het bovenal gewoon heel erg leuk om met Ronnie te werken en blijft hij ten allen tijde kritisch op de kwaliteit. Als spreker is Ronnie direct, humoristisch en vlijmscherp. Deze kwaliteiten zie je ook terug in zijn interviews die zelden sneuvelen in de vergetelheid.' Sven van Egmond, Strategy Director Synpact"

Deloitte Nederland

"'Ronnie is als dagvoorzitter bij verschillende Deloitte events betrokken geweest. In voorbereiding op deze events heeft Ronnie zijn meerwaarde getoond door echt mee te denken met de invulling en de opzet van het event. Een prettige manier van samenwerken en voorbereiden. Op het podium (en al rennend door de zaal) heeft Ronnie energie voor tien en weet hij met scherpe vragen en opmerkingen het publiek te prikkelen en de interactie met de zaal te stimuleren. Een belangrijke bijdrage aan de beleving en het succes van onze events!' Rosa Ordelman, Project Manager Tax & Legal"

DenkProducties

"Ronnie Overgoor is een doorgewinterd dagvoorzitter met échte toegevoegde waarde die je webinar/evenement naar een hoger plan tilt. Die een zaal kan lezen en het publiek betrekt. Hij voegt energie toe en metselt vakkundig het cement tussen de sprekers, smeedt losse presentaties tot één geheel. Ook kan hij een paneldiscussie zo spannend maken dat je als toehoorder op het puntje van je stoel zit. Eigenlijk: wat wil je nog meer? Hans Janssen"

Beschikbaarheid en informatie

Ronnie Overgoor

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid