Ronnie Overgoor: dagvoorzitter, interviewer en spreker
Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio’s in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online videokanaal voor zakelijk Nederland: 7 Ditches TV.

Ronnie Overgoor als (online) dagvoorzitter
Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Ronnie Overgoor werkt o.a. ook met Northpolls voor interactie met het publiek. NorthPolls is een simpele, goed betaalbare tool waarmee het publiek tijdens een congres of zakelijk event interactiviteit wordt geboden via haar eigen smartphone.

Ronnie is ook als online dagvoorzitter voor uw Online event of Roundtable te boeken.

Ronnie Overgoor als spreker
Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.

Combineer een trendwatcher met een cabaretier en gooi er een praktisch ondernemend sausje overheen en je hebt de perfecte mix om een zaal met ondernemers, mkb-ers of zzp-ers volop te inspireren en met volle teugen te laten genieten!

Keynote: ‘De juiste mindset voor succes’
‘De juiste mindset voor succes’ is dé keynote voor ondernemers en ondernemende professionals. Ronnie neemt het publiek in hoog tempo mee in een wervelend optreden. Hij laat niet alleen zien hoe de wereld van morgen eruit ziet, maar houdt ons tevens een spiegel voor en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

Nieuwe keynote: ‘ZZP’ers verdienen beter!’
Met deze nieuwe keynote richt Ronnie zich 100% op de sterk groeiende groep ZZP’ers in Nederland. De sessie ‘ZZP-ers verdienen beter!’ maakt zijn titel letterlijk en figuurlijk waar. Figuurlijk, omdat over ZZP-ers te negatief wordt gepraat. Met de juiste mindset is ZZP-er zijn fantastisch! Deze sessie zorgt voor die juiste mindset. En letterlijk, omdat deze sessie ervoor zorgt dat je als ZZP-er beter gaat verdienen.  Zijn stijl kietelt de creatieve geest en zorgt voor inspiratie en vooral ook een hoop lol.

Over Ronnie Overgoor
Ronnie Overgoor studeerde begin jaren ’90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Al snel werd duidelijk dat werken voor een baas niet paste bij Ronnie. Hij ging het ondernemerspad op en werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren ’90. Hij werd op papier multi miljonair, maar was zijn rijkdom enkel jaren later kwijt toen de internetbubble klapte. Over zijn avonturen schreef hij het boek ‘Ondernemerslessen van een Internetcowboy’ dat direct na het uitkomen werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

Ronnie is aan de ene kant de trendwatcher die op inspirerende wijze laat zien wat ons allemaal te wachten staat. Maar omdat ook hij een gewone ondernemer is met zijn poten in de klei, maakt hij het relevant. Wat heb ik er als ondernemer aan? Wat moet ik ermee en bovenal: Wat kan ik er mee? En niet geheel onbelangrijk, het verhaal zit vol met humor, er wordt enorm gelachen tijdens de optredens van Ronnie.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ronnie Overgoor SKU UPC Model

Tijdens de week van de ondernemer hebben we Ronnie Overgoor in "ons Eindhovense Evoluon" mogen ervaren. Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat Ronnie o

Mar 05, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Giel Boes, Goals Group 

Tijdens de week van de ondernemer hebben we Ronnie Overgoor in "ons Eindhovense Evoluon" mogen ervaren. Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat Ronnie ondanks zijn (stuiter)enthousiasme alle partijen in toom weet te houden terwijl het publiek meer en meer geïnspireerd wordt. Deze energieke overdracht van kennis en motivatie is een waar talent, ik hoop Ronnie nog vaker te mogen ervaren!

Giel Boes, Goals Group


'Of het nou een gesprek is met Jonnie en Thérèse Boer van de Librije over work-life balance of John A. Fentener van Vlissingen over de rol van famil

Feb 07, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ABN-AMRO 

'Of het nou een gesprek is met Jonnie en Thérèse Boer van de Librije over work-life balance of John A. Fentener van Vlissingen over de rol van familiebedrijven, Ronnie schakelt sierlijk eenvoudig tussen onderwerpen en sprekers. Voor ons was Ronnie de juiste man op de juiste plek, een interviewer die ontwapenend kan zijn, doorvraagt en kritisch is zonder dat het vervelend wordt. Daar komt bij dat hij als geen ander de wereld van online tv kent, dat helpt uiteraard mee om een topproductie neer te zetten.'
Marcel Geurtsen | Senior Marketeer ABN AMRO MeesPierson


'Synpact maakt regelmatig gebruik van Ronnie als dagvoorzitter, spreker en interviewer. Als dagvoorzitter is Ronnie extreem energiek en in staat om de

Feb 07, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Synpact 

'Synpact maakt regelmatig gebruik van Ronnie als dagvoorzitter, spreker en interviewer. Als dagvoorzitter is Ronnie extreem energiek en in staat om deze energie over te brengen op het publiek. In de aanloop naar producties die wij met Ronnie hebben gedaan is het bovenal gewoon heel erg leuk om met Ronnie te werken en blijft hij ten allen tijde kritisch op de kwaliteit. Als spreker is Ronnie direct, humoristisch en vlijmscherp. Deze kwaliteiten zie je ook terug in zijn interviews die zelden sneuvelen in de vergetelheid.'
Sven van Egmond, Strategy Director Synpact


5.0 5.0 5 5 Tijdens de week van de ondernemer hebben we Ronnie Overgoor in "ons Eindhovense Evoluon" mogen ervaren. Wat mij persoonlijk aanspreekt is dat Ronnie ondanks zijn (stuiter)enthousia Ronnie Overgoor
Page:
12