Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak is een goedlachse tv presentatrice die te boeken is als spreker en dagvoorzitter. Leonie bereidt zich niet alleen altijd zeer goed en nauwkeurig voor, ook houdt ze ervan inhoudelijk mee te denken. Haar insteek is positief, verfrissend, betrokken en ook humor is haar zeker niet vreemd.

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak is een goedlachse presentatrice die zeker geen blad voor de mond neemt. Op een ‘tongue in cheek’ achtige wijze weet zij het gesprek te leiden met een diversiteit aan gasten. Politici, ondernemers, economen, parlementaire journalisten maar ook mensen uit de entertainmentbranche passeren de revue.

Achtergrond

Leonie ter Braak begon haar tv-carrière bij de regionale omroep van RTV Oost. Daar ontwikkelde ze zich tot presentator, programmamaker en journalist. Zo heeft ze vier jaar lang een dagelijkse talkshow van RTV Oost gepresenteerd, met de meest uiteenlopende gasten en diverse onderwerpen.

Leonie heeft als verslaggever tussentijds nog een uitstapje naar het NPO programma ‘Keuringsdienst van Waarde’. Haar definitieve overstap naar Hilversum maakt ze echter naar Talpa van John de Mol. Een jaar lang mocht zij als formatontwikkelaar in zijn team werken. Hier heeft ze ontzettend veel van geleerd, zeker als programmamaker.

Leonie ter Braak was de afgelopen vijf jaar het gezicht van ‘Goedemorgen Nederland’. Zij heeft zich hier ontwikkeld tot een goed geïnformeerd presentator en journalist. Ze heeft behoorlijk wat jaren ervaring met live televisie. Presenteren en interviewen zijn haar kernkwaliteiten. Om een actuele nieuwsshow te presenteren met diverse gasten en onderwerpen bereidt Leonie zich steeds gedegen voor en is zij van veel zaken niet alleen goed op de hoogte, maar is zij ook breed georiënteerd.

Begin 2018 maakte Leonie de overstap naar SBS. Samen met Irene Moors en Jeroen van der Boom verzorgde Ter Braak de presentatie van het nieuwe vooravondprogramma Marktplaats, dat in de plaats komt van Huizenjacht. Op dit moment presenteert de Shownieuws.

Met Leonie haal je een persoonlijkheid in huis die door haar acteerachtergrond en werkzaamheden met een leuke knipoog kan inspelen op de actualiteiten. Door haar redactionele ervaring denkt ze vanuit de basis mee en is ze meer dan alleen een presentator. Leonie bereidt zich niet alleen altijd zeer goed en nauwkeurig voor, ook houdt ze ervan inhoudelijk mee te denken. Haar insteek is positief, verfrissend, betrokken en ook humor is haar zeker niet vreemd. Ze zorgt ervoor dat de dag ontspannen verloopt en dat iedereen tevreden en goed geïnformeerd naar huis gaat.

Leonie ter Braak boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Leonie ter Braak

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid