Op zoek naar een inspirerende spreker met humor voor jouw (online) bijeenkomst?

Bas Nijhuis
Bewaar als favoriet

Bas Nijhuis

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Internationale scheidsrechter en ondernemer Bas Nijhuis spreekt over thema’s die zowel terugkomen in het bedrijfsleven als sport: samenwerking, vertrouwen, leiderschap, mensenkennis en omgaan met verschillende culturen.

VIA Logistics Professionals

"De bijeenkomst is prima verlopen. Erg leuk contact gehad met Bas Nijhuis en zijn presentatie is erg goed ontvangen door onze gasten. Iedereen was erg enthousiast over zijn verhaal en zijn enthousiasme en energie was erg aanstekelijk. Kortom een hele leuke spreker."

Bas Nijhuis

Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook ondernemer. Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.

Hij spreekt onder andere over het feit dat samenwerking, vertrouwen, leiderschap, mensenkennis, omgaan met verschillende culturen en toekomst gericht denken, zowel in het bedrijfsleven als in de sport, van essentieel belang zijn. En natuurlijk gaat Nijhuis uitgebreid in op wat je zowel binnen als buiten het veld als scheidsrechter allemaal meemaakt.

Onderwerpen waar Bas Nijhuis zich in specialiseert.

  • Leiderschap
  • Ondernemen
  • Communicatie

Bas Nijhuis neemt geen blad voor de mond en door zijn enthousiaste spreekstijl wordt je deelgenoot gemaakt van zijn passie. Hij weet altijd iedereen positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een top scheidsrechter en een ondernemer. Dit alles met een vleugje humor, leuke anekdotes vanuit zijn carrière als top-arbiter en een samenhangende presentatie zorgen voor een lezing van formaat!

Achtergrond

Bas Nijhuis fluit al vanaf zijn 15e, beginnend bij de amateurs en in 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Snel hierna onderscheid hij zichzelf al als een van Nederlands topscheidsrechters. Vanaf 2011 fluit hij ook al in de Champions League en andere interlands. Naast arbiter is Nijhuis ook al (top)ondernemer, momenteel is hij in het bezit van wel twee bakkerijen. Vroeger runde hij ook al zijn eigen slagerij. Sinds 2019 is Nijhuis een van de ambassadeurs voor de Roparun.

Bas Nijhuis boeken / inhuren voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22 als je meer informatie wilt over het boeken van Bas Nijhuis voor jouw bijeenkomst.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Volbeda Flowerfarm

"Super leuk gisteren bij de huurdersbijeenkomst van de NS. In het echt is Bas Nijhuis net zo sympathiek als op TV, dat heb ik wel eens anders gezien Verder vonden we de speech boeiend, leerzaam en humoristisch. Vooral het verhaal van die ene klant of persoon, die je dag kan verzieken vond ik heel herkenbaar, daar hebben wij het hier intern ook vaak over. De 99% tevreden mensen, daar moet je je aan optrekken, hoewel het volgens mij in het menselijk brein zit, het negatieve eerder te onthouden, dan het positieve. Jammer, moeten we met z'n allen niet meer doen ! Thomas Nissen en Remco Volbeda, Stationsbloemenwinkel, en Tuincentrum Flowerfarm Heerenveen (huisleverancier van sc-Heerenveen) "

Penitentiaire Inrichtingen Vught

"Indrukwekkend optreden van Terry en vocalisten. Goed aangrijpend verhaal ondersteund door passende muziek. Sprak aan bij onze doelgroep."

NS Stations

"Bas Nijhuis heeft een geweldige presentatie gegeven, overtrof onze verwachtingen! Hij heeft een presentatie gegeven op ons netwerk-evenement en het was heel goed! Hele goede reacties gehad van onze gasten."

Scope Finance

"Vol passie en met veel humor nam Bas Nijhuis ons mee in wat zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter en legde hij dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven. Het contact met de Spreker en de voorbespreking zijn allemaal goed geregeld en verlopen."

Beschikbaarheid en informatie

Bas Nijhuis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid