Bas Nijhuis – “Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd”

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog ondernemer. Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. Hij spreekt onder andere over het feit dat samenwerking, vertrouwen, leiderschap, mensenkennis, omgaan met verschillende culturen en toekomst gericht denken, zowel in het bedrijfsleven als in de sport, van essentieel belang zijn. En natuurlijk gaat Nijhuis uitgebreid in op wat je zowel binnen als buiten het veld als scheidsrechter allemaal meemaakt.

Bas Nijhuis neemt daarin geen blad voor de mond en is verre van een kleurloos figuur. Je wordt absoluut deelgenoot gemaakt van zijn passie. Hij doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een top scheidsrechter en een ondernemer. Dit alles met een fleugje humor, leuke anekdotes vanuit zijn carrière als top-arbiter en een samenhangende presentatie zorgen voor een lezing van formaat!

Onderwerpen waar Bas Nijhuis zich in specialiseert.

  • Leiderschap
  • Ondernemen
  • Communicatie

Achtergrond

Bas Nijhuis fluit al vanaf zijn 15e, beginnend bij de amateurs en in 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Snel hierna onderscheid hij zichzelf al als een van Nederlands topscheidsrechters. Vanaf 2011 fluit hij ook al in de Champions League en andere interlands. Naast arbiter is Nijhuis ook al (top)ondernemer, momenteel is hij in het bezit van wel twee bakkerijen. Vroeger runde hij ook al zijn eigen slagerij. Sinds 2019 is Nijhuis een van de ambassadeurs voor de Roparun.

Interesse in Bas Nijhuis voor een lezing of andere vragen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of telefonisch via  via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers