Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Boek een spreker over Marketing en Sales

HomeSprekers/Marketing en Sales

Jouw marketing en sales een boost geven? Boek dan nu een ervaren spreker, trainer of workshopleider. De onderwerpen zijn legio: van Conversie optimalisatie naar Reputatiemanagement en van Social Selling naar Onderhandelen.

140 Sprekers gevonden

Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Victor Bonke Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
aruna gopal online personal brand Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Marketing en Sales

"Bij veel organisaties lijken Marketing en Sales niet op één lijn te zitten. Marketing vindt dat Sales te opportunistisch en teveel op de korte termijn gericht is. Sales vindt op zijn beurt dat Marketing te traag is in de besluitvorming en teveel inside-out denkt. En dat terwijl juist een samenwerking tussen Marketing en Sales zoveel moois kan opleveren! Met de sprekers, workshopleiders en trainers van deSpreker.nl kun je alle kanten op. Je kan kiezen voor een spreker met zowel een Marketing- als Salesachtergrond die een brug tussen beide vakgebieden kan slaan. Een spreker die bekend is met zowel de marketing mix als verkooptechnieken. Maar je kan ook de diepte in, zoals een lezing over Influencer Marketing, Personal Branding, Onderhandelingstechnieken of Social Selling. Allemaal onderwerpen die zowel voor Marketing- als Salesmedewerkers of hun managers geschikt zijn. Stel in overleg met onze deskundige sprekers je eigen Sales- of Marketingprogramma samen. Met lezingen, workshops, trainingen of webinars. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte. "