Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Vooral veel bewondering voor de verbale en non-verbale kwaliteiten van Ruud: heel knap! De hinderlijke brom in de geluidsinstallatie (?) ging ondanks jouw hint niet weg, maar jij ging gewoon door. De presentatie is zoals een presentatie moet zijn, beeld, beeld en beeld. Duidelijk aanwezig waren Covey en Jobs, en ik meende ook Marjan Minnesma te herkennen. Ruud, je mag in zo’n uur nog best wat meer van jezelf laten zien. Zoals je sneer naar de tegenstanders van de inkomensafhankelijke ziektenkostenpremie: dank u! Dus wat mij betreft mag je je eigen visie over actualiteiten nog wel wat verder uitbouwen tijdens je presentaties. Of was het uurtje daarvoor tekort, dat kan natuurlijk? Inspiratie opgedaan voor mijn eigen presentaties en trainingen, dankjewel! Beoordeling: 10 – algemene beoordeling 10 – beoordeling spreker 10 – beoordeling inhoud presentatie
Esther Hagedoorn

Boek een spreker over Marketing en Sales

HomeSprekers/Marketing en Sales

Jouw marketing en sales een boost geven? Boek dan nu een ervaren spreker, trainer of workshopleider. De onderwerpen zijn legio: van Conversie optimalisatie naar Reputatiemanagement en van Social Selling naar Onderhandelen.

145 Sprekers gevonden

Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Victor Bonke Bekijken
Bewaar als favoriet
Igor-Beuker-spreker-website Bekijken
Bewaar als favoriet
George van Houtem Bekijken
Bewaar als favoriet
Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Hassels Mönning Bekijken
Bewaar als favoriet
Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Marketing en Sales

"Bij veel organisaties lijken Marketing en Sales niet op één lijn te zitten. Marketing vindt dat Sales te opportunistisch en teveel op de korte termijn gericht is. Sales vindt op zijn beurt dat Marketing te traag is in de besluitvorming en teveel inside-out denkt. En dat terwijl juist een samenwerking tussen Marketing en Sales zoveel moois kan opleveren! Met de sprekers, workshopleiders en trainers van deSpreker.nl kun je alle kanten op. Je kan kiezen voor een spreker met zowel een Marketing- als Salesachtergrond die een brug tussen beide vakgebieden kan slaan. Een spreker die bekend is met zowel de marketing mix als verkooptechnieken. Maar je kan ook de diepte in, zoals een lezing over Influencer Marketing, Personal Branding, Onderhandelingstechnieken of Social Selling. Allemaal onderwerpen die zowel voor Marketing- als Salesmedewerkers of hun managers geschikt zijn. Stel in overleg met onze deskundige sprekers je eigen Sales- of Marketingprogramma samen. Met lezingen, workshops, trainingen of webinars. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte. "