Martin van Kranenburg

Conversion is in the brain
Leer van Martin van Kranenburg hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. Hoe je betere en effectieve websites, landingspagina’s, nieuwsbrieven, apps en campagnes voor sociale media kunt maken. Ontdek de kracht van ons onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen, en begrijp de psychologie van het overtuigen. Ervaar hoe je de zes wereldberoemde overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en toepassen. Leer hoe je de B=MAT formule van BJ Fogg kunt gebruiken als een succesformule voor conversie.

Martin zal je laten zien dat kleine aanpassingen kunnen leiden tot grote veranderingen in conversie. Hij laat jou in zijn sessie zien hoe je betere webteksten kan schrijven, betere content aan kan bieden en betere webpagina’s kan maken. Je krijgt inzicht in de principes van Cialdini zoals; sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, commitment en consistentie, sympathie en wederkerigheid.

Onderwerpen waar Martin van Kranenburg over spreekt:

– Conversie optimalisatie
– Neuromarketing
– Online personalisatie
– Online beïnvloeding
– Gebruikerservaring (user experience)
– Trends in E-commerce

Achtergrond Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten en helpt graag anderen ondernemers en marketeers om van zoekers boekers te maken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Martin heeft aan de wieg gestaan van bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Hij is docent bij Beeckestijn, Thuiswinkel.org en The Talent Institute. Ook is Martin is de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing en bekend van zijn gezaghebbende boek ‘Influence’.

Martin van Kranenburg is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie, neuromarketing en online personalisatie.

Interesse in een lezing van Martin van Kranenburg of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Martin van Kranenburg SKU UPC Model

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame s

Feb 25, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SAP 

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve reacties van onze gasten. Ook wij hebben er veel van geleerd. De inhoud was zeer relevant met goede voorbeelden en goed afgestemd op de doelgroep. Martin kon snel de vertaalslag maken naar de ontwikkelingen in onze industrie en de doelgroep. We zullen Martin zeker in gedachten houden voor andere sessies. Het was een zeer geslaagde middag!


5.0 5.0 1 1 We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve react Martin van Kranenburg

SAP

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve reacties van onze gasten. Ook wij hebben er veel van geleerd. De inhoud was zeer relevant met goede voorbeelden en goed afgestemd op de doelgroep. Martin kon snel de vertaalslag maken naar de ontwikkelingen in onze industrie en de doelgroep. We zullen Martin zeker in gedachten houden voor andere sessies. Het was een zeer geslaagde middag!Beschikbaarheid en informatie Martin van Kranenburg

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker