Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Martin van Kranenburg

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten. Martin maakt je bewust van het feit dat een kleine aanpassing kan leiden tot een grote verandering in conversie. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie, neuromarketing en online personalisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

SAP

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve reacties van onze gasten. Ook wij hebben er veel van geleerd. De inhoud was zeer relevant met goede voorbeelden en goed afgestemd op de doelgroep. Martin kon snel de vertaalslag maken naar de ontwikkelingen in onze industrie en de doelgroep. We zullen Martin zeker in gedachten houden voor andere sessies. Het was een zeer geslaagde middag!

Martin van Kranenburg

Conversion is in the brain
Leer van Martin van Kranenburg hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. Hoe je betere en effectieve websites, landingspagina’s, nieuwsbrieven, apps en campagnes voor sociale media kunt maken. Ontdek de kracht van ons onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen en begrijp de psychologie van het overtuigen. Ervaar hoe je de zes wereldberoemde overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en online toepast.

Martin zal je laten zien dat kleine aanpassingen kunnen leiden tot grote veranderingen in conversie. Hij laat jou in zijn sessie zien hoe je betere webteksten kan schrijven, betere content aan kan bieden en betere webpagina’s kan maken. Je krijgt inzicht in de principes van Cialdini zoals; sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, commitment en consistentie, sympathie en wederkerigheid.

Onderwerpen waar Martin van Kranenburg over spreekt:

  • Conversie optimalisatie
  • Neuromarketing
  • Online personalisatie
  • Online beïnvloeding
  • Gebruikerservaring (user experience)
  • Trends in E-commerce

Uitgelichte lezing: De NeuromarketingCode 🧠 voor succesvol online ondernemen

Wil je succesvol online ondernemen? Juist in tijden van crisis? Meebewegen en focussen op wat wél kan? Meer inzicht hoe je met data en kennis van neuromarketing het brein van jezelf, en die van je klant kan beïnvloeden om sneller je doelen te halen en meer succes uit jouw business? Mooi! Met deze spreker zit je op het puntje van je stoel. In 45 minuten neemt Martin van Kranenburg je mee hoe je online succesvol kan ondernemen met meer rust, meer focus en energie en blijere klanten.

Martin neemt je mee hoe je bewust het onbewuste brein kan verleiden. Aan de hand van de NeuromarketingCode neemt hij je mee hoe je aandacht kan pakken, vasthouden en sturen.

Achtergrond Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Martin heeft aan de wieg gestaan van bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Hij is een expert op het gebied van usability, conversie(funnel) optimalisatie en neuromarketing en is als docent actief bij Beeckestijn, Emerce, Thuiswinkel.org en de Talent Institute.

Martin is ook bestuurslid bij de NIMA community ‘Brein en gedrag’ en de schrijver van de populaire whitepaper ‘Online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing en bekend van zijn gezaghebbende boek ‘Influence’. Martin is bovendien de bestbeoordeelde spreker van de Webwinkel Vakdagen 2020 (van ruim 200 sprekers!)

Interesse in een lezing van Martin van Kranenburg of heb je een vraag?

Ben je geïnteresseerd in een lezing van één van Nederlands grootste conversiespecialisten en wil jij van je zoekers juist boekers maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Martin van Kranenburg SKU UPC Model

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame s

Feb 25, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SAP 

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve reacties van onze gasten. Ook wij hebben er veel van geleerd. De inhoud was zeer relevant met goede voorbeelden en goed afgestemd op de doelgroep. Martin kon snel de vertaalslag maken naar de ontwikkelingen in onze industrie en de doelgroep. We zullen Martin zeker in gedachten houden voor andere sessies. Het was een zeer geslaagde middag!


5.0 5.0 1 1 We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve react Martin van Kranenburg

SAP

We waren heel positief over het contact met en de sessie van Martin! Hij heeft er veel energie in gestoken en dit heeft geleid tot een zeer leerzame sessie en super positieve reacties van onze gasten. Ook wij hebben er veel van geleerd. De inhoud was zeer relevant met goede voorbeelden en goed afgestemd op de doelgroep. Martin kon snel de vertaalslag maken naar de ontwikkelingen in onze industrie en de doelgroep. We zullen Martin zeker in gedachten houden voor andere sessies. Het was een zeer geslaagde middag!Beschikbaarheid en informatie Martin van Kranenburg

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker