Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Martin van Kranenburg
Bewaar als favoriet

Martin van Kranenburg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Martin van Kranenburg is één van Nederlands bekendste conversiespecialisten. Martin maakt je bewust van het feit dat een kleine aanpassing kan leiden tot een grote verandering in conversie. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie, neuromarketing, online personalisatie en ChatGPT & AI in de praktijk.

Sligro Food Group

"Martin heeft ons Marketing team a 30pax verrast door gebruik van echte praktijkvoorbeelden direct de communicatie/call to action te verbeteren. We plannen met Martin een aantal vervolgsessies. "

Martin van Kranenburg

Conversion is in the brain
Leer van Martin van Kranenburg hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. Hoe je betere en effectieve websites, landingspagina’s, nieuwsbrieven, apps en campagnes voor sociale media kunt maken. Ontdek de kracht van ons onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen en begrijp de psychologie van het overtuigen. Ervaar hoe je de zes wereldberoemde overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en online toepast.

Martin zal je laten zien dat kleine aanpassingen kunnen leiden tot grote veranderingen in conversie. Hij laat jou in zijn sessie zien hoe je betere webteksten kan schrijven, betere content aan kan bieden en betere webpagina’s kan maken.

Onderwerpen waar Martin van Kranenburg over spreekt:

  • Conversie optimalisatie
  • Neuromarketing
  • ChatGPT en AI in de praktijk
  • Online personalisatie
  • Online beïnvloeding
  • Gebruikerservaring (user experience)
  • Trends in E-commerce

Martin zit altijd vol energie, Brabantse humor en veel praktische tips laat hij je voelen én ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt.

Trending workshop: ChatGPT en AI in copywriting en conversie

De doorbraak van AI en ChatGPT zet de wereld van communicatie op zijn kop. Het heeft een ongekende impact op ieder zijn werk. Met deze keynote neemt Martin zijn publiek mee hoe je AI en ChatGPT praktisch inzet en morgen al toepast. Ook ontdek je hoe je met ChatGPT de juiste prompts kan schrijven en hoe AI ingezet kan worden bij conversie-optimalisaite. Je gaat oefenen én zien dat jij met je eigen brein het verschil maakt. Dat jouw eigenheid, creativiteit en authenticiteit de skills van de toekomst zijn.

Populaire lezing: De Neuromarketing in de praktijk

Wil je meer impact maken met je website, mailings, marketing automation, re-marketing of je social media posts? Van meer zoekers, boekers maken? Aan de hand van de NeuromarketingCode neemt Martin van Kranenburg je mee hoe je de kennis van experts zoals Kahneman, Cialdini en BJ Fogg kan bundelen en toepassen. Je ontdekt hoe je hun principes kan vertalen naar de juiste woorden en designs. Vol energie, humor en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen binnen 48 uur meer resultaat kan boeken.

Populaire lezing: Online personalisatie

Eén homepage of één website voor iedereen kan echt niet meer, want met maar één website kan je nooit al je verschillende klanten bedienen en relevant zijn. Maar hoe begin je met personalisatie? Waar in de funnel ga je personaliseren? Bij welk segment begin je? Met welk doel? In deze sessie neemt Martin van Kranenburg je mee en laat hij je zien hoe je de juiste personalisatiestrategie bepaalt en welke acties er daarna volgen.

Achtergrond Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands meest gevraagde sprekers en trainers op het gebied van conversie-, personalisatie- en neuromarketing. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Zo heeft Martin aan de wieg gestaan van de bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Hij krijgt aan de hand van zijn ConversionFriday model zowel B2B als B2C online marketingteams in een cadans om structureel te experimenteren en optimaliseren. Vol energie, humor en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen binnen 48 uur meer resultaat kan boeken.

Martin is schrijver van de populaire whitepaper ‘Online beïnvloeden’, waarin hij de principes van de Amerikaanse beïnvloedingsexpert Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing en bekend van zijn gezaghebbende boek ‘Influence’.

Martin is daarnaast partner en ontwikkelaar van de e-learning Schrijven voor het brein, en bestuurslid bij de NIMA community ‘Brein en gedrag’. Martin is bovendien met een 9,16 de best beoordeelde spreker van de Webwinkel Vakdagen 2020 (van ruim 200 sprekers!) en 2023. In 2021 is hij bij Beeckestijn Business School uitgeroepen tot ‘Docent van het Jaar’. Ook is zijn aflevering van de podcast DenkTank in 2021 als beste beluisterd.

Interesse in een lezing van Martin van Kranenburg of heb je een vraag?

Ben je geïnteresseerd in een lezing van één van Nederlands grootste conversiespecialisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Allianz

"Sinds april begeleidt Martin mij in de CRO Talent Circle van Thuiswinkel.org. Martin weet je met zijn enorme enthousiasme te motiveren. Hij heeft een échte start-up-mentaliteit: snel bouwen, testen en iteratief verbeteren tot het klaar is om op te schalen. Hij heeft onzettend veel kennis. Ondanks dat, zet hij graag andere mensen uit zijn netwerk in hun kracht. Geweldig om te zien. Dit is een gepassioneerde ondernemer en coach pur sang!"

The Attention Group

"Martin is een en al energie en zet Mijn denken telkens weer scherper. Opvallend is dat hij altijd (zelfs ongevraagd) ideeën aandraagt en kritisch met mij meekijkt in positionering en kansen binnen onze bedrijven. Heerlijk om mee samen te werken!"

Zeeman TextielSupers

"Samen met Martin hebben we bij Zeeman een CRO workshop opgezet en zijn we met Online Persuasion verder 'in de huid van de klant gekropen'. In verschillende doeltreffende sessies zijn we gaan kijken hoe we onze klant nog beter kunnen begrijpen en daardoor nog relevanter kunnen zijn voor hen. Het doortastende daarbij is dat je direct concrete acties uitzet en hij je de middelen geeft om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan in de praktijk. Zijn Conversion Fridays zijn sindsdien vaste prik bij ons waardoor we snel slagen maken. Geweldig hoe Martin met zijn enorme lading energie en aanstekelijke enthousiasme je écht verder brengt in de wereld van CRO en Online Persuasion!"

Gemeente Amersfoort

"Wat krijg ik altijd enorm veel energie van Martin! Naast dat hij een expert is op het gebied van persuasieve technieken, conversieoptimalisatie en online marketing, weet hij mensen en organisaties in beweging te krijgen. Martin en ik werken in Amersfoort al bijna tien jaar samen aan een groei van onze mooi stad"

Omroep Zeeland

"Martin spat van je scherm af als hij een online training via Zoom geeft! Energiek, interactief en vol met kennis. Hij nam ons mee in de wereld van Conversie optimalisatie: van strategie naar praktijkcases. Ook tijdens de online training vertaald hij de theorie door naar tips voor elke deelnemer toegespitst op zijn/haar website. Hij checkt ook steeds het energielevel van de deelnemers en past waar nodig de volgorde aan in zijn training."

Beschikbaarheid en informatie

Martin van Kranenburg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid