Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jeroen Swolfs is een unieke spreker. Met zijn foto’s, verhalen en films neemt hij je mee op een ongeëvenaarde reis van zeven jaar naar 194 landen. Maar zijn verhaal gaat over meer dan zijn reis, waarbij je van onbekende eilandjes via megasteden naar oorlogsgebieden reist. Ook de weg naar de start van het project is indrukwekkend om naar te luisteren en draait om visie, doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Streets of the World heeft vele invalshoeken en voor Canon legde Jeroen de nadruk op het fotografische aspect waardoor zijn lezingen aansluiting vonden bij onze gasten en gebruikers. Zowel de enthousiaste amateur als de gelouterde professional heeft ademloos geluisterd naar het relaas van deze bijzondere fotograaf, ondernemer en avonturier. Jan-Ton Prinsze, Country Director BeNeLux Canon Consumer Imaging Group
Canon Nederland

Marketing en Sales Workshops

HomeZakelijke workshops/Marketing en Sales Workshops

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over marketing en sales. Of je nu net begonnen bent met je bedrijf of jullie zijn al langer een team, het kan geen kwaad om een workshop samen te hebben. De kennis opfrissen en weer met elkaar in gesprek komen. Misschien wel op een andere manier, dan jullie gewend zijn. Laat je verrassen!

19 resultaten gevonden

Workshop Bedrijfsethiek & organisatiecultuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris van Fleuten THE FUTURE IS NOW! Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop onderhandelingstechnieken Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Zakelijk vloggen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rogier-van-Kralingen-workshop-storytelling Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Video Vitamins Bekijken
Bewaar als favoriet

Lees verder about Marketing en Sales Workshops

Een marketing en sales workshop geeft nieuwe inspiratie. Door een workshop te boeken, ga je ook echt aan de slag. Een frisse blik op de theorie, nieuwe trends en ontwikkelingen en natuurlijk de focus op jullie organisatie. Het zal geen college zijn waar alleen de marketing mix wordt uitgelegd. Onze sprekers maken hun lezing over marketing en sales op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.