Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In november 2019 ben ik bij een bijeenkomst geweest waar Yvo als spreker optrad. Yvo vertelde vol passie over hoe hij zijn dromen najoeg en hoe hij is omgegaan met tegenslagen waardoor hij zijn dromen moest laten varen. Het verhaal van Yvo boeide mij van begin tot eind. De manier waarop Yvo omgaat met tegenslagen vind ik bewonderenswaardig en het heeft mij tot nadenken gezet. We 'klagen' massaal om het minste geringste terwijl daar vaak helemaal geen reden voor is. Yvo inspireert mensen met zijn verhaal om mensen zelf na te laten denken over hoe wij (willen) omgaan met tegenslagen.
Guus Beking, BBZ Adviseur gemeente Zutphen

Marketing en Sales Workshops

HomeZakelijke workshops/Marketing en Sales Workshops

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over marketing en sales. Of je nu net begonnen bent met je bedrijf of jullie zijn al langer een team, het kan geen kwaad om een workshop samen te hebben. De kennis opfrissen en weer met elkaar in gesprek komen. Misschien wel op een andere manier, dan jullie gewend zijn. Laat je verrassen!

17 resultaten gevonden

Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris van Fleuten THE FUTURE IS NOW! Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop onderhandelingstechnieken Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Zakelijk vloggen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rogier-van-Kralingen-workshop-storytelling Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Video Vitamins Bekijken
Bewaar als favoriet
Pitchen en Personal Branding Bekijken
Bewaar als favoriet
De Kunst van Storytelling Bekijken
Bewaar als favoriet

Lees verder about Marketing en Sales Workshops

Een marketing en sales workshop geeft nieuwe inspiratie. Door een workshop te boeken, ga je ook echt aan de slag. Een frisse blik op de theorie, nieuwe trends en ontwikkelingen en natuurlijk de focus op jullie organisatie. Het zal geen college zijn waar alleen de marketing mix wordt uitgelegd. Onze sprekers maken hun lezing over marketing en sales op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.