Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Zakelijk vloggen
Bewaar als favoriet

Workshop Zakelijk vloggen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Daan is met zijn vaardigheid als sales- en marketing specialist in staat om op een praktische manier uit te leggen hoe de kracht van video werkt. Hoe maak je een video die ook echt bekeken gaat worden. Denk aan visual storytelling, authentiek interviewen, format ontwikkelen en natuurlijk zelf filmen met je smartphone en zelf leren monteren

Ferment management

"Daan heeft aan de hand van diverse voorbeelden op inspirerende wijze de kracht van bewegend beeld bij het uitdragen van de boodschap aangetoond. Wat vooraf een onmogelijke opdracht leek, het maken van een korte bedrijfsfilm in 1 werkdag, is onder zijn begeleiding toch gelukt. Met behulp van de meegebrachte apparatuur heeft Daan in groepen de deelnemers van de workshop geleidelijk uit de comfort zone gehaald en met praktische tips en kennis van zaken geholpen een mooi resultaat neer te zetten. De workshop was een eye-opener voor velen."

Workshop Zakelijk vloggen

In de workshop Zakelijk vloggen geeft Daan van Bergen antwoord op vragen als: Hoe kan je video’s inzetten voor een grotere exposure? Hoe kan je meer kijkers winnen? Tijdens de workshop krijgen de deelnemers eerst inzicht in hoe de kijkers besluiten om wel/niet (verder) te kijken, hoe je de kracht van video kunt inzetten en vooral hoe je dat direct in de praktijk kunt uitvoeren.

Onderwerpen als authentiek interviewen, visual storytelling, formats en vindbaarheid op Youtube komen aan de orde. Na de theorie gaan de deelnemers zelf aan de slag en leren ze hoe ze eenvoudig mooi kunnen filmen met hun smartphone. Ter afsluiting leert Daan van Bergen de deelnemers hoe ze hun eerste eigen film kunnen monteren.

Het resultaat is de vaardigheid om voortaan hun eigen verhaal, passie of aanbod zelf te filmen en zo op te bouwen dat er ook echt mensen naar gaan kijken.

Onderwerpen in de workshop Zakelijk vloggen

  • De kracht van video
  • Hoe werkt visual storytelling
  • Hoe interview je deelnemers, zodat ze authentiek op beeld overkomen
  • Tips voor het filmen met je smartphone
  • Monteren met laptop of smartphone
  • Hoe maak je video’s optimaal vindbaar op YouTube

Achtergrond Daan van Bergen

Daan is van huis uit sales- en marketingspecialist. Na het managen van verschillende bedrijven begon hij op z’n 38ste aan zijn echte passie: films maken. Hij maakt nu producties voor o.a. Siemens, Nuon, Albert Heijn en vele anderen. Deze kennis en zijn eigen nieuwsgierigheid zijn de basis van de workshop Zakelijk vloggen

Daan van Bergen inhuren of boeken voor een workshop Zakelijk vloggen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Diabetesfonds

"Na de enthousiaste workshop ‘Storytelling met je smartphone’ van Daan van Bergen zijn mijn collega’s en ik direct aan de slag gegaan met een gedegen videostrategie. Naast dat Daan haarfijn uit legt hoe je een verhaal goed in beeld brengt, leer je ook hoe je het videomateriaal om te zetten naar een pakkende video. Tijdens de workshop werd er goed ingespeeld op onze praktijk, wist Daan met zijn creatieve ideeën ons te inspireren verder te denken en kwamen al onze vragen ruim aan bod. Het was een intensieve, maar vooral leerzame en inspirerende dag!"

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Zakelijk vloggen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid