Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben voor een sportdag aan het einde van de dag Maarten van der Weijden ingehuurd, dit zou ik iedereen aanbevelen. Het verhaal was boeiend en aangepast aan onze merkwaarden en vernieuwde strategische koers. De voorbereiding was goed met een prettige telefonische voorbespreking. Zeker een aanrader.
MBO Amersfoort

Boek een spreker over sport

HomeSprekers/Spreker Sport

Sporters hebben een heel pad bewandeld en veel lessen geleerd. Laat je inspireren door deze bijzondere verhalen en leer meer over de lessen die (oud) sporters verder hebben gebracht.

67 Sprekers gevonden

Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Doornbos Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Nijhuis Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Makkelie Bekijken
Bewaar als favoriet
Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Dekker (foto Cor Vos) Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over sport

Het vraagt heel wat van jezelf om topsporter te worden. Keihard werken en veel dingen laten, dat hoor je vaak. Maar hoe werkt het echt? Wat zijn de lessen fysiek en mentaal. Hoe wordt er bijvoorbeeld omgegaan met tegenslagen, successen, veranderingen. Je kunt veel van deze lessen vertalen naar het bedrijfsleven. Er zijn vele (oud) sporters, zoals schaatsers, voetballers, formule 1 coureurs en olympische sporters die graag doorgeven wat zij hebben geleerd. Aan de hand van voorbeelden en soms opdrachten kun je een goede indruk krijgen. Ook blijft hierdoor de informatie langer hangen. Daarnaast worden de lezingen van onze sprekers en trainers op maat voor jouw team of organisatie gemaakt. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van deSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.