Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben voor een sportdag aan het einde van de dag Maarten van der Weijden ingehuurd, dit zou ik iedereen aanbevelen. Het verhaal was boeiend en aangepast aan onze merkwaarden en vernieuwde strategische koers. De voorbereiding was goed met een prettige telefonische voorbespreking. Zeker een aanrader.
MBO Amersfoort

Sprekers Sport

HomeSprekers/Spreker Sport

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over gezondheid en zorg. Het zijn brede begrippen en belangrijke begrippen. Je kunt o.a. denken aan lezingen of trainingen over een gezonde leefstijl, innovatie en toekomst in de zorg.

48 Sprekers gevonden

Ron Zwerver Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Doornbos Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc Lammers Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop van een sportspreker

Er zijn verschillende soorten sprekers over gezondheid en zorg. Ieder zijn of haar specialiteit. Weten jullie het onderwerp al? Zo niet, geen probleem. Wij denken graag met jullie mee! Het kan zijn dat jullie organisatie actief is in de gezondheidszorg en op zoek zijn naar een lezing of training over de innovaties en toekomst in de zorg. Of jullie willen medewerkers graag meer leren over gezondheid op het werk. Het kan natuurlijk ook dat jullie in een heel andere branche werken en graag meer vitaliteit willen op de werkvloer. Onze veelgevraagde sprekers en trainers maken hun lezing over gezondheid en zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.