Danny Makkelie

Top scheidsrechter Danny Makkelie begon op zijn tiende met fluiten. Al snel floot hij bij de senioren en maakte op 22-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal. De scheidsrechter is in het dagelijks leven werkzaam bij de politie als Operationeel Expert en behoort tot de scheidsrechters elite groep van de UEFA. Hij is sinds het WK voetbal in Rusland veel in het nieuws geweest, vanwege zijn goede prestaties als ‘VAR’ (= videoscheidsrechter). Naast zijn rol als VAR is Danny ook actief als scheidsrechter in de Champions League en komt hij in aanmerking om op het EK 2020 te fluiten.

Danny Makkelie inhuren als spreker

Danny is beschikbaar voor presentaties over:

  • innovatie en technologie in het voetbal
  • communicatie
  • leiderschapsprincipes
  • presteren onder druk
  • het nemen van beslissingen en het leiden van een team. Vertrouwen en samenwerken is daarin van groot belang.

Hij deelt zijn ervaringen op duidelijke en geloofwaardige wijze ondersteund met unieke video- en geluidsfragmenten. Zijn prestaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een top-scheidsrechter.

Danny Makkelie bundelt zijn praktijkervaringen tot een inspirerend en inhoudelijk verhaal. Hij schroomt niet om kritische vragen te beantwoorden en durft zich kwetsbaar op te stellen. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve, maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten. Zo gaat hij ook om met een zaal, met een publiek. Interactief, inlevend, aanvoelend, motiverend, boeiend, richtinggevend, bijsturend en vooral genietend.

Achtergrond Danny Makkelie

Danny Makkelie maakte op 22-jarige leeftijd zijn debuut in de eerste divisie. Op zijn 24e maakte hij zijn debuut in de eredivisie. Op 27-jarige leeftijd werd hij benoemd tot FIFA scheidsrechter. Hij is naast docent arbitrage ook VAR instructor en coach van talentvolle scheidsrechters in het betaalde voetbal.

Danny Makkelie boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Danny Makkelie SKU UPC Model

We waren erg content met Danny Makkelie als spreker. De voorbereiding verliep prima en je kon merken dat hij zich voorbereid had. Zijn verhaal sloot m

Oct 03, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Raalte 

We waren erg content met Danny Makkelie als spreker. De voorbereiding verliep prima en je kon merken dat hij zich voorbereid had. Zijn verhaal sloot mooi aan op de situatie van de doelgroep. Ook voor de niet-voetballiefhebbers was het een interessant verhaal.


Via despreker.nl hebben wij Danny Makkelie geboekt voor ons Corporate Event. Hier hebben wij totaal geen spijt van! Danny was erg professioneel en had

Nov 29, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sigmax 

Via despreker.nl hebben wij Danny Makkelie geboekt voor ons Corporate Event. Hier hebben wij totaal geen spijt van! Danny was erg professioneel en had zich goed verdiept in Sigmax. De presentatie was leuk, grappig en de interactie met de aanwezige gasten was top.


5.0 5.0 2 2 We waren erg content met Danny Makkelie als spreker. De voorbereiding verliep prima en je kon merken dat hij zich voorbereid had. Zijn verhaal sloot mooi aan op de situatie van de Danny Makkelie

Raalte

We waren erg content met Danny Makkelie als spreker. De voorbereiding verliep prima en je kon merken dat hij zich voorbereid had. Zijn verhaal sloot mooi aan op de situatie van de doelgroep. Ook voor de niet-voetballiefhebbers was het een interessant verhaal.

Sigmax

Via despreker.nl hebben wij Danny Makkelie geboekt voor ons Corporate Event. Hier hebben wij totaal geen spijt van! Danny was erg professioneel en had zich goed verdiept in Sigmax. De presentatie was leuk, grappig en de interactie met de aanwezige gasten was top.Beschikbaarheid en informatie Danny Makkelie

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker