Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Danny Makkelie
Bewaar als favoriet

Danny Makkelie

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Top scheidsrechter Danny Makkelie is beschikbaar voor presentaties over innovatie en technologie in het voetbal, communicatie, leiderschapsprincipes, presteren onder druk, het nemen van beslissingen en het leiden van een team. Vertrouwen en samenwerken is daarin van groot belang. Hij presenteert op een interactieve, inlevende en motiverende manier.

BAM Infra Regionaal Zuid

"Super fijn en knap dat ‘onze’ spreker Danny Makkelie ondanks de zeer korte voorbereidingstijd in een drukke periode, onze medewerkers heeft weten te boeien met zijn verhaal en ervaringen op het gebied van samenwerken, teamgevoel en vertrouwen in en op elkaar. Heel fijn en enthousiast gebracht! Het kijkje achter de schermen van een scheidsrechter en VAR was voor iedereen interessant. Een aantal medewerkers heeft letterlijk op het puntje van hun stoel gezeten!"

Danny Makkelie

Top scheidsrechter Danny Makkelie begon op zijn tiende met fluiten. Al snel floot hij bij de senioren en maakte op 22-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal. De scheidsrechter is in het dagelijks leven werkzaam bij de politie als Operationeel Expert en behoort tot de scheidsrechters elite groep van de UEFA. Hij is sinds het WK voetbal in Rusland veel in het nieuws geweest, vanwege zijn goede prestaties als ‘VAR’ (= videoscheidsrechter). Naast zijn rol als VAR is Danny ook actief als scheidsrechter in de Champions League en hij was ook actief als scheidsrechter op het EK 2021.

Danny Makkelie inhuren als spreker

Danny is beschikbaar voor presentaties over:

  • innovatie en technologie in het voetbal
  • communicatie
  • leiderschapsprincipes
  • presteren onder druk
  • het nemen van beslissingen en het leiden van een team. Vertrouwen en samenwerken is daarin van groot belang.

Hij deelt zijn ervaringen op duidelijke en geloofwaardige wijze ondersteund met unieke video- en geluidsfragmenten. Zijn prestaties geven een bijzondere indruk in de wereld van een top-scheidsrechter.

Danny Makkelie bundelt zijn praktijkervaringen tot een inspirerend en inhoudelijk verhaal. Hij schroomt niet om kritische vragen te beantwoorden en durft zich kwetsbaar op te stellen. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve, maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten. Zo gaat hij ook om met een zaal, met een publiek. Interactief, inlevend, aanvoelend, motiverend, boeiend, richtinggevend, bijsturend en vooral genietend.

Achtergrond Danny Makkelie

Danny Makkelie maakte op 22-jarige leeftijd zijn debuut in de eerste divisie. Op zijn 24e maakte hij zijn debuut in de eredivisie. Op 27-jarige leeftijd werd hij benoemd tot FIFA scheidsrechter. Hij is naast docent arbitrage ook VAR instructor en coach van talentvolle scheidsrechters in het betaalde voetbal.

Danny Makkelie boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Raalte

"We waren erg content met Danny Makkelie als spreker. De voorbereiding verliep prima en je kon merken dat hij zich voorbereid had. Zijn verhaal sloot mooi aan op de situatie van de doelgroep. Ook voor de niet-voetballiefhebbers was het een interessant verhaal."

Sigmax

"Via despreker.nl hebben wij Danny Makkelie geboekt voor ons Corporate Event. Hier hebben wij totaal geen spijt van! Danny was erg professioneel en had zich goed verdiept in Sigmax. De presentatie was leuk, grappig en de interactie met de aanwezige gasten was top."

Beschikbaarheid en informatie

Danny Makkelie

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid