Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Robert Doornbos
Bewaar als favoriet

Robert Doornbos

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Robert Doornbos is een succesvol internationaal autocoureur en een topsporter/ondernemer. Hij heeft de top bereikt in de F1 en internationale races gewonnen. Hij weet wat het is om te moeten presteren met 360kph en een ambassadeur te zijn voor een sponsor.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Gemeente Dordrecht

Voor een event in Dordrecht hebben wij Robert Doornbos ingehuurd via DeSpreker, het contact verliep prima. Robert is een professional die echt een leuk en goed verhaal had met humor.

Schiphol

Zeer goede performance van Robert Doornbos gemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl

Robert Doornbos

Robert Doornbos is een topsporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport. Robert Doornbos weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man. Op dit moment is Robert vaste gast en gezicht bij de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van de races van Max Verstappen.

Robert Doornbos deelt op energieke wijze zijn visie over samenwerken, ondernemen, sponsoren en het zijn van een ambassadeur voor een merk. Maar ook over topsport, hoe je aan de top komt en hoe je daar blijft, hoe belangrijk winnen is en hoe je een succesvol team bouwt. Met zijn typerende aanstekelijke enthousiasme en passie neemt Robert je mee in zijn verhaal aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders.

Mogelijke onderwerpen lezingen Robert Doornbos:

  • Inspiratie: Hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak?
  • Ondernemen: Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam?
  • Het nemen van risico’s: Welke risico’s neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak?
  • Onverwachte situaties: Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop?
  • Teams en taakverdeling: Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn? Wat maakt een team succesvol?
  • Presteren in de hoogste versnelling: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren. Waarom lijken sommige mensen op het moment suprême altijd vleugels te krijgen, terwijl anderen juist dan elke keer bezwijken onder de druk?

Robert zoekt altijd de grenzen op en benadrukt hiervan het belang voor iedere onderneming of professional. Hierover zegt Robert: “If things seem under control, you’re not going fast enough.

F1 simulatoren op jouw bijeenkomst
Robert Doornbos kan op verzoek ook F1 simulatoren of zelfs een volledige dummy F1 auto meenemen. We informeren u graag over de tarieven.

Robert Doornbos inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Gemeente Dordrecht

Voor een event in Dordrecht hebben wij Robert Doornbos ingehuurd via DeSpreker, het contact verliep prima. Robert is een professional die echt een leuk en goed verhaal had met humor.

Schiphol

Zeer goede performance van Robert Doornbos gemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nlBeschikbaarheid en informatie Robert Doornbos

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker