HomeFormule 1 Robert Doornbos

Robert Doornbos

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

“Het is mijn missie om mijn ervaringen te delen hoe je de top kan bereiken en succesvol kan samenwerken.” – Robert Doornbos

Vraag vrijblijvend informatie

Robert Doornbos

Robert Doornbos is een topsporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport. Robert Doornbos weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man! Op dit moment is Robert vaste gast en gezicht bij de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport waar hij analyses geeft van de races van Max Verstappen.

Robert Doornbos deelt op energieke wijze zijn visie over samenwerken, ondernemen, sponsoren en het zijn van een ambassadeur voor een merk. Maar ook over topsport, hoe je aan de top komt en hoe je daar blijft, hoe belangrijk winnen is en hoe je een succesvol team bouwt. Met zijn typerende aanstekelijke enthousiasme en passie neemt Robert je mee in zijn verhaal aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders.

Mogelijke onderwerpen lezingen Robert Doornbos:

  • Inspiratie: Hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak?
  • Ondernemen: Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam?
  • Het nemen van risico’s: Welke risico’s neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak?
  • Onverwachte situaties: Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop?
  • Teams en taakverdeling: Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn? Wat maakt een team succesvol?
  • Presteren in de hoogste versnelling: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren. Waarom lijken sommige mensen op het moment suprême altijd vleugels te krijgen, terwijl anderen juist dan elke keer bezwijken onder de druk?

Robert zoekt altijd de grenzen op en benadrukt hiervan het belang voor iedere onderneming of professional. Hierover zegt Robert: “If things seem under control, you’re not going fast enough.

F1 simulatoren op jouw bijeenkomst
Robert Doornbos kan op verzoek ook F1 simulatoren of zelfs een volledige dummy F1 auto meenemen. We informeren u graag over de tarieven.

Robert Doornbos inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. We helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Robert Doornbos SKU UPC Model

Zeer goede performance van Robert Doornbosgemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl

Jun 18, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schiphol 

Zeer goede performance van Robert Doornbos
gemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl


5.0 5.0 1 1 Zeer goede performance van Robert Doornbosgemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl Robert Doornbos

Schiphol

Zeer goede performance van Robert Doornbos gemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nlBeschikbaarheid en informatie Robert Doornbos

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker