Robert Doornbos – de top bereiken, samenwerken en sponsoring

Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Dit levert hem een schat aan levens ervaringen op en een ongekend groot netwerk. Robert Doornbos weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man! En uiteindelijk draait alles om 1 coureur die in de auto zit, en hoe dat voelt weet Robert als geen ander.

Robert Doornbos deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen, ambassadeur zijn voor een merk etc. Of Robert nu met 360kph gemiddeld langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of hij pakt zijn rol als ambassadeur voor een sponsor/merk, hij beschouwt beide als presteren op top niveau! Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team? Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat u verrassen!

Onderwerpen kunnen zijn:

 • Inspiratie: Hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak
 • Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam
 • Welke risico’s neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak?
 • Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop?
 • Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn?

F1 simulatoren op jouw bijeenkomst
Robert Doornbos kan op verzoek ook F1 simulatoren of zelfs een volledige dummy F1 auto meenemen. We informeren u graag over de tarieven.

Robert Doornbos inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Robert Doornbos SKU UPC Model

Zeer goede performance van Robert Doornbosgemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl

Jun 18, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Schiphol 

Zeer goede performance van Robert Doornbos
gemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl


5.0 5.0 1 1 Zeer goede performance van Robert Doornbosgemakkelijk en vlot geregeld via deSpreker.nl Robert Doornbos

Gerelateerde sprekers

 • Katja Staartjes

  Katja Staartjes beklom een aantal bergen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest als 1e Nederlandse vrouw. Met adembenemende beelden neemt zij je mee op avontuur en legt de link naar thema’s als risico’s nemen, leiderschap, vertrouwen, samenwerken en wendbaarheid. Een verhaal met impact en interactie!

   

 • Jacques Brinkman

  Jacques Brinkman is open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn analyses. Hij legt een verbinding tussen bedrijfsleven en sport met aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden. Als ex-topsporter, coach en ondernemer heeft hij zelf alles aan den lijve mogen meemaken.

   

 • Thomas Braun

  Thomas Braun (47) schreef het boek Ga toch fietsen! dat genomineerd werd voor Beste sportboek 2011 en gaat over de metamorfose van een dikke veertiger. In zijn lezingen vertelt hij heel openhartig, inspirerend en met gevoel voor zelfspot hoe hij weer een vitale veertiger werd.

   

 • Tom Coronel

  Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot. Zo is Coronel oprichter/eigenaar van vele webwinkels, oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions, e-commerce man van het jaar 2011 en succesvol internationaal autocoureur.