Aanmelden als spreker

Sprekers, dagvoorzitters en zakelijke workshops kunnen een eigen profiel krijgen op onze website. Belangrijkste voorwaarde is dat u een expert bent binnen uw vakgebied en daarnaast meerdere keren per jaar daadwerkelijk als spreker actief bent. Daarnaast is het belangrijk om goede referenties te overleggen. Het is ook goed om te bedenken dat wij in de hoofdzaak sprekers aanbieden voor een zakelijke doelgroep. Tot slot kijken we naar het onderscheidende karakter van nieuwe sprekers. We werken liever actief met een paar honderd sprekers samen dan dat we onbeperkt sprekers als databasevulling op de website zetten.

Bent u geïnteresseerd in een profiel op deSpreker.nl en wilt u zich aanmelden als spreker? Vul dan het onderstaande formulier in. Dit is stap 1 van de aanmelding.

Wij ontvangen dagelijks verzoeken om als spreker opgenomen te worden. Wij bekijken ongeveer maandelijks nieuw aanbod van sprekers. Wij maken een selectie op basis van onder andere ervaring, expertise, referenties, tariefindicatie en onderscheidend vermogen. We proberen via de mail naar iedereen te reageren, positief of negatief. Geen reactie of een verlate reactie is over het algemeen geen teken van desinteresse, maar komt doordat er soms tijdgebrek is om de vele aanmeldingen te verwerken.

Bij een positieve reactie zullen we u een formulier toesturen waar het profiel ingevuld kan worden (aanmelding stap 2). Daarnaast geven we dan nadere uitleg over onze werkwijze en kunnen we wanneer gewenst ook een afspraak inplannen om nader kennis te maken.

Aanmelden nieuwe spreker - stap 1

  • U kunt hier een geschreven referentie/ recensie van een opdrachtgever noteren inclusief naam, bedrijfsnaam en datum.
  • U kunt hier een geschreven referentie/ recensie van een opdrachtgever noteren inclusief naam, bedrijfsnaam en datum.
  • Vermeld hier het tarief voor jouw lezingen/workshop/dagvoorzitter en eventueel reiskosten. Graag exclusief onze fee (inkoopprijs).
  • Vul hier een link in naar een video
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Noorderstraat 1Y
1823 CS Alkmaar

072 750 74 22
[email protected]

KVK: 52537048

“Door het verbinden van onze sprekers met organisaties wil deSpreker.nl een positieve bijdrage leveren aan mens, organisatie en maatschappij.”

Meer over ons Actieknop
Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid