Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers IT en Innovatie

HomeSprekers/IT en Innovatie

De technische ontwikkelingen gaan snel. Robotisering en 3D printen wordt steeds gangbaarder. Daarnaast is cybersecurity erg belangrijk! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over IT en innovatie.

204 Sprekers gevonden

Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Giedo van garde Mark Koense Bekijken
Bewaar als favoriet
Evert Bleijenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen van der Most Bekijken
Bewaar als favoriet
Tony Bosma Bekijken
Bewaar als favoriet
Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Bos Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over IT en Innovatie

IT en innovatie is een veelbesproken onderwerp. De ontwikkelingen gaan zo snel, dat het belangrijk is om bij te blijven. Niet alleen voor de veiligheid van jullie organisatie, maar voor de werkwijzes. Processen opnieuw bekijken kan echt geen kwaad, zo kunnen jullie uiteindelijk alleen maar efficiënter werken. Futurologen houden zich veel bezig met de ontwikkelingen op dit vlak. Door middel van studies en praktijkvoorbeelden kunnen onze sprekers jullie vertellen over nieuwe trends in de toekomst. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over IT en innovatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.