Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

jesse van doren
Bewaar als favoriet

Jesse van Doren

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Jesse van Doren bevindt zich in het middelpunt van de technologiehausse. Hij inspireert iedereen die naar hem luistert en zorgt ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Het resultaat van zijn bijdrage is dat toeschouwers de juiste tools krijgen om hun organisatie anders in te richten met behulp van Growth hacking.

VNU Europe / Jaarbeurs Utrecht

"Communicatie met zowel Marloes Plomp als Jesse van Doren is als zéér positief ervaren. Beiden keynotes sloten goed aan op de TBX-thema's. Extra groot pluspunt (eveneens voor beiden) is hun bereidheid om ook náást hun keynote nog extra input te leveren voor het event. "

Jesse van Doren

Jesse van Doren is een jonge ondernemer met onvoorwaardelijke passie voor zijn werk. Hij inspireert iedereen die naar hem luistert en zorgt ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Jesse is altijd zeer betrokken met het publiek en deelt graag zijn persoonlijke ervaringen. Hij is open, communicatief en verbindt onmiddellijk met jong en oud.

Jesse bevindt zich in het middelpunt van technologische ontwikkelingen en richtte tech-communities op in meer dan twintig landen. Jesse was medeoprichter van de eerste World Hackathon Day, een evenement waarbij 500 creatieven streden voor wereldwijde erkenning als talent in de online wereld. Een lezing van Jesse kan erg goed afgestemd worden op het publiek en er kunnen concrete voorbeelden in verwerkt worden. Ook zijn de lezingen zowel geschikt voor start-ups als op corporate niveau.

Onderwerpen waar Jesse van Doren over spreekt zijn

 • Internet of things
 • Innovatie
 • Smart City
 • Growth hacking
 • Big data
 • Ideation
 • Smart grids
 • Smart city
 • Conversie optimalisatie
 • Technologische ontwikkelingen, zoals AI en Robotisering
 • 5G

Persoonlijke achtergrond

Jesse van Doren is een ondernemer die sinds zijn elfde bedrijven van over de hele wereld helpt, websites maakt, technologieën ontwikkelt en innovatie- en technologiecommunity’s opzet. Hij is super enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden van techniek. Na anderhalf jaar HBO (propedeuse in de tas) moest Jesse voor zijn opleiding een bedrijf opzetten. Aangezien hij hier al mee bezig was is hij gestopt met zijn opleiding en is hij zich vol gaan focussen op zijn bedrijf Brize. Tegenwoordig helpt hij bedrijven groeien en geeft hij lezingen, workshops en trainingen.

Interesse in een lezing van Jesse van Doren of heeft u een vraag?

Het resultaat van een bijdrage van Jesse van Doren is dat toeschouwers de juiste tools krijgen om hun organisatie anders in te richten met behulp van Growth hacking. Een goed voorbeeld hiervan is de Mobihack die onder andere door Jesse van Doren georganiseerd is. Uit de data kwam naar voren dat door de lesroosters aan te passen met 15 minuten verschil, de verkeersproblemen opgelost konden worden.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Face Entrepreneurship project

""Jesse Van Doren is an intrepid entrepreneur with unstoppable passion for his work. Open and communicative he connects immediately with the young audience, and he inspires anyone who listens to him. As a speaker for the FACE Entrepreneurship project (Failure Aversion Change in Europe) in Dublin he was able to break down some stereotypes concerning the relationship between experience, fear and age. It was a pleasure working with Jesse, he was very involved and opened to speak to attendees, share his personal experiences and give advice.", Blanca Rabena, organisator of the Face Entrepreneurship project of the EU."

Nyenrode

"“Jesse heeft een presentatie gehouden binnen de Nyenrode Masterclass Klantgericht Innoveren. Als jonge enthousiaste ondernemer met veel kennis en ervaring met growth hacking en diverse communities. Daarbij had Jesse als case meegenomen MisterGreen Electric Lease en hoe zij growth hacking hebben toegepast, waardoor de kracht en methodiek duidelijk werd” Karin Rigterink, organisator Nyenrode Masterclass Klantgericht Innoveren."

Beschikbaarheid en informatie

Jesse van Doren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid