Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Pieter uitgenodigd voor ons virtuele partner inspiratie evenement. Het thema van dit evenement was het makkelijker en minder complex maken van de IT business voor de eindklant met de hulp van vendor, distri en reseller. Pieter heeft ons weten te inspireren met zijn verhaal over de laatste innovaties zoals cloud, Artificial Intelligence & Machine Learning en hoe je dit vertaalt naar de klant zodat het voor iedereen begrijpelijk en interessant wordt. Hij heeft veel kennis van de laatste technologieën en begrijpt de markt. Een fijn persoon om mee samen te werken.
Westcon

Sprekers Werkplekleren

HomeSprekers/Onderwijs/Werkplekleren

Werkplekleren is leren in de praktijk. Aan de hand van doelstellingen leer je op locatie meer over taken/werkzaamheden. Onze sprekers en trainers inspireren en leren je graag meer over wat werkplekleren is.

8 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Miriam Boer Bekijken
Bewaar als favoriet
Alize Hofmeester Bekijken
Bewaar als favoriet
Emma Stoks Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Brand Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van den Berg Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Baeten Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over werkplekleren

Het komt steeds vaker voor, werkplekleren. Leren vanuit de praktijk, maar hoe werkt dit precies? Kom meer te weten over hoe jullie organisatie werkplekleren kan opzetten/aanbieden. Het is belangrijk om te weten wat leerlingen vanuit school nodig hebben en wat je kunt bieden als bedrijf. Wellicht zijn jullie een onderwijsinstelling die meer wilt leren van over werkplekleren. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over werkplekleren op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.