Wil je ontdekken hoe zorgprofessionals het beste uit zichzelf kunnen halen?

Miriam Boer
Bewaar als favoriet

Miriam Boer

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Leren in de zorg is leuker, effectiever en efficiënter maken. In haar lezingen neemt Miriam Boer je op interactieve en enthousiaste wijze mee in de wereld van leren. Je ervaart de kracht van werkvormen en leert hoe je leren nog verder kunt verbeteren. Leer vele praktische tips die meteen ingezet kunnen worden.

GGD

"Miriam is een prettige en inspirerende spreker. Haar werkvormen zijn (ver)nieuwend, maar ook de aanpak is interactief. De conservatieve medewerker heeft hier zeker moeite mee, maar Miriam heeft de kunst om iedereen erbij te betrekken"

Miriam Boer

Miriam Boer heeft een missie: leren in de zorg nog leuker, effectiever en efficiënter te maken. In haar lezingen neemt ze je op interactieve en enthousiaste wijze mee in de wereld van leren van nu en van morgen. Expert op het gebied van (toekomstig) onderwijs, werkplekleren en werkvormen.

De zorg staat onder druk. De sector gaat gebukt onder een krappe arbeidsmarkt en een hoog ziekteverzuim. Hoe houdt je in deze tijd zorgprofessionals bevlogen en geïnspireerd? Hoe leidt je mensen goed op als tijd en capaciteit voortdurend onder druk staan? Aan de hand van theorie en praktische voorbeelden neemt Miriam je mee in wat er komt kijken bij leren op de werkvloer, hoe je nieuwe collega’s nog beter en sneller kunt inwerken, hoe je opleiders voor opleiden gemotiveerd houdt én hoe technologie kan helpen. Tijdens haar sessies neemt Miriam je mee in de stappen die je kunt zetten om leren in een versnelling te brengen.

Onderwerpen

  • Werkplekleren
  • Docentprofessionalisering
  • Didactiek
  • Strategisch opleiden
  • Verbinden van generaties
  • Onderwijs aan Generatie Y en Z
  • Jongeren als nieuwe medewerker
  • Onboarding en inwerken
  • Toekomst van onderwijs
  • Online lesgeven: Het coronavirus heeft ook op het medisch onderwijs zijn weerslag. Het dwingt ons uit te wijken naar online varianten. Miriam Boer vertelt in deze lezing hoe jij van jouw online les een succes maakt.

Achtergrond Miriam Boer

Miriam is manager van de AVL Academie van het Antoni van Leeuwenhoek, een ziekenhuis gespecialiseerd in kanker. daarnaast is ze trendwatcher en onderzoeker op het gebied van leren, ontwikkelen en generaties. Wekelijks publiceert zij op haar Instagrampagina “de Leerpoli” werkvormen en tips die opleiders, werkbegeleiders en docenten moeten inspireren om leren naar een nog hoger niveau te brengen. Ook is zij auteur van het Groot Werkvormenboek voor de Zorg. Dit boek werd genomineerd als Beste Managementboek van het jaar 2021.

Door haar achtergrond als bedrijfskundige, onderwijskundige en onderzoeker te combineren met ervaringen uit de praktijk voelt ze feilloos aan wat wel en niet past binnen de zorg. Voor iedere situatie, die je aan haar voorlegt, heeft zij wel een passende vorm om ervoor te zorgen dat jij een inspirerende leeromgeving kan creëren die onze zorgprofessionals verdienen – nu en in de toekomst..

Interesse in Miriam Boer als spreker?

Maak leren ook effectiever, efficiënter en leuker binnen jouw zorgorganisatie. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 7422. We helpen je graag verder!

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Miriam Boer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid