Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dimitri van Dillen
Bewaar als favoriet

Dimitri van Dillen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Dimitri is ‘Leraar van het Jaar 2022/2023’. Hij benadrukt altijd tegen zijn studenten dat ze maar één leven hebben en moeten streven naar een waardevol bestaan. Hij gebruikt reflectie en persoonlijke leervragen om zijn onderwijs aan te laten sluiten bij de individuele behoeften van zijn studenten. Dimitri is ook een enthousiaste voorstander van educatieve technologie.

Dimitri van Dillen

Het is mijn missie om anderen te inspireren hoe mooi het leven is en dat we meer speelruimte moeten hebben en af en toe gewoon moeten doen! Kleur eens buiten de lijntjes.... denk buiten de kaders! - Dimitri van Dillen

Docent van het Jaar 2022 / 2023 Dimitri van Dillen houdt zich bezig met het geven van betekenis-/belevenisvol onderwijs. Hij houdt zijn studenten altijd voor: je hebt maar één leven, met veel mooie kansen, zorg dat jouw leven de moeite waard is. Door hierop te wijzen, hoopt hij een verschil te kunnen maken. Daarbij laat hij studenten vooral reflecteren op hun gevoel en nodigt hen uit om daarvanuit hun keuzes te beredeneren.

Door de inzet van educatieve technologie tracht hij zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de studenten. Hij draagt het mbo een groot hart toe en vraagt zich ook regelmatig af of de studenten deze tijd nog wel genoeg speelruimte hebben om te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen worden.

Over de lezingen van Dimitri van Dillen

Waar Dimitri zich vooral voor inzet is om duidelijk te maken wat de mbo doelgroep zo prachtig maakt en dat jij als leraar (& individu) het verschil kan maken voor deze studenten. Hij laat hen hun passie volgen en kijkt naar de student als individu. Hij kijkt waar maatwerk (gepersonaliseerd leren) kan worden toegepast, zodat het onderwijs nog beter bij de student past. En laten we vooral ook elkaar als leraren vinden en elkaar helpen inspireren, motiveren en enthousiasmeren! Kleur niet altijd binnen de lijntjes, maar denk af en toe ook buiten de kaders en ga gewoon doen!

Mogelijke onderwerpen:

  • Passie in het onderwijs
  • Betekenisvol lesgeven
  • De inzet van educatieve technologie in het onderwijs
  • Internationalisering voor niveau 1 en 2 in het mbo
  • Werken met Microsoft tools in het onderwijs
  • Waarom je passie volgen? Het leven is al zo kort… Maak een bucketlist

Achtergrond Dimitri van Dillen

Dimitri van Dillen heeft 12 jaar geleden het roer omgegooid en heeft de overstap gemaakt van het particuliere en commerciële onderwijs naar het reguliere onderwijs. Waarom? 12 jaar geleden is Dimitri erachter gekomen dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Vanaf dat moment leeft hij zijn bucketlist en geniet vol van het leven. Eind 2022 heeft werd Dimitri ‘Leraar van het jaar’ van het jaar 22’/23′. Hij wil hier vooral mee laten zien hoe mooi de studenten van het mbo zijn en hoe hij impact maakt.

Naast zijn werk als docent geeft Dimitri ook trainingen en workshops over het gebruik van educatieve technologie om lessen te verrijken.

Interesse in een lezing door Dimitri van Dillen?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dimitri van Dillen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid