Op zoek naar een motiverende spreker over werkgeluk in het onderwijs?

Paulien Knol
Bewaar als favoriet

Paulien Fraanje

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Paulien Fraanje focust op het veranderen van werkdruk naar werkgeluk van docenten en zorgprofessionals. Paulien heeft ruim 20 jaar ervaring als docent, coach en ontwikkelaar in het (MBO) onderwijs en kent als geen ander de pijnpunten met betrekking tot werkdruk en werkongeluk in het onderwijs.

Horizon College

"Fantastische spreker! Paulien Fraanje wil je absoluut op je event hebben, wat een energie, wat een vakvrouw!"

Paulien Fraanje

Als docent kent Paulien Fraanje als geen ander de pijnpunten met betrekking tot werkdruk en werkgeluk in het onderwijs. Het werk van een docent is uitdagend. Je hebt te maken met vele persoonlijkheden in één klas, hebt door de jaren heen het papierwerk, de regels en systemen zien toenemen, krijgt continue input van ouders die een speciale behandeling voor hun kind willen en je moet natuurlijk ook nog les geven met alles wat erbij komt.

Toch is het erg belangrijk dat je je werkgeluk niet uit het oog verliest. Maar hoe dan? Paulien neemt de deelnemer mee op een ontdekkingsreis naar antwoorden op deze vraag. Ontdek tijdens haar inspirerende en entertainende voorstelling / lezing hoe je als docent blijft werken met plezier, energie en bevlogenheid in de altijd drukke context van het onderwijs.

Over haar lezing ‘De Gelukkige Docent / Zorgprofessional – Van Werkdruk naar Werkgeluk’

Deze lezing is voornamelijk voor docenten, maar kan in overleg kan ook geheel op maat worden gemaakt voor jouw organisatie of evenement in het onderwijs en/of de zorg. Thema’s die aan bod kunnen komen: Werkgeluk,  Mindset, Regie/autonomie, Eigenaarschap,  Authenticiteit, Bevlogenheid en Verbinding.

Vanuit haar eigen ervaring als docent weet Paulien direct een band te leggen met andere docenten. Paulien motiveert en daagt toehoorders uit om de verantwoording te pakken voor eigen geluk en om dit in acties om te zetten Ze brengt een persoonlijk verhaal, daarbij is kwetsbaarheid haar kracht en weet ze haar publiek daarmee te raken. Met een enorme hoeveelheid aan herkenbare anekdotes, de nodige drama en humor, persoonlijke verhalen, uitwisseling tussen alle deelnemers, liedjes, interacties opdrachten en natuurlijk plezier en praktisch tips weet Paulien een onvergetelijke lezing neer te zetten. Een serieuze boodschap luchtig en inspirerend gebracht.

Achtergrond Paulien Fraanje

Paulien is docent, trainer, coach, cabaretière en werkgelukdeskundige. Ze werkte meer dan twintig jaar in het onderwijs (MBO). Soms was ze erg gelukkig met haar werk, maar vaak ook het tegenovergestelde. In haar werk was ze constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo ging ze binnen het onderwijs de uitdaging aan als trainer, coach, onderwijsontwikkelaar, onderzoeker, loopbaanbegeleider, mentor en stagedocent. Haar passie voor het onderwijs was duidelijk, maar toch bleef die “schuring” terugkomen. Ze moest iets anders vinden dat haar kennis en interesse in theater combineerde.

Uiteindelijk werd het tijd voor een nieuwe uitdaging waar ze echt gelukkig van werd. Nu is ze spreker, theatermaker, docent en entertrainer!

Geïnteresseerd in de lezing van Paulien Fraanje voor jouw event?

Heb je vragen over de lezing van Paulien of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Anouk de Mutsert - ROC Aventus

"Wat een lekkere opening van het schooljaar! Paulien bracht veel energie mee, maar ook een serieuze boodschap over regie pakken. Een thema dat passend is in deze tijd. Een sprankelend optreden!"

Tessa Brummelkamp - St. Leerkracht

""Paulien raakt je diep in je hart met haar prachtige stem en rake teksten. Ze is niet bang om zich kwetsbaar op te stellen en haar eigen blunders te delen. Aan het einde van de workshop heb je meer kennis over jouw mogelijkheden voor werkgeluk. Je hebt invloed, er zijn keuzes. Goed theater en persoonlijke inspirerende inzichten. Dit gun je elke leerkracht!" "

Bert Janssen

"Een inspirerende workshop gehad van Paulien Fraanje- De Gelukkige docent, waar de energie van af spat, herkenbaar, inspirerend, een eye opener. Een no-nonsens workshop waar je energie van krijgt."

Catelijne Gerlag

"Paulien brengt een belangrijke boodschap over, door gebruik te maken van haar prachtige diversiteit aan talenten. Ze verwoordt de ervaring en wijsheid die ze heeft goed, brengt inzichten en dankzij een multidimensionale voorstelling/workshop met zang, quiz elementen en humor raakt het nog meer en dringt de kern binnen. Mooi dat deelnemers tijdens de theatrale workshop ook met elkaar in gesprek worden gebracht, dat voegt nog meer diepte en waarde toe. Aanrader!"

Beschikbaarheid en informatie

Paulien Fraanje

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid