Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Guido Weijers - Masterclass Geluk
Bewaar als favoriet

Guido Weijers

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Guido neemt je in zijn vrolijke en wetenschappelijke masterclass geluk mee in zijn nieuwe definitie van geluk. Geen zweverig gedoe, maar de wetenschappelijke kant van geluk. Guido Weijers beantwoordt vragen als: Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger?

Guido Weijers

Masterclass Geluk

Guido neemt je in zijn masterclass geluk mee in zijn nieuwe definitie van geluk. Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met klankschaaltherapieën, vage zelfhulpboeken en broccoli-diëten! Geen zweverig gedoe, maar ontdek tijdens dit theatercollege de wetenschappelijke kant van geluk. Guido Weijers beantwoordt vragen als: Wat is geluk concreet? Waarvan worden we nu echt gelukkiger?

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garandeert hij dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. De Masterclass Geluk is géén cabaret, maar er mag zeker wel gelachen worden. Hij onderbouwt zijn onderwerp niet met grappen, maar met wetenschap.

Achtergrond Guido Weijers

Guido Weijers volgde Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Weijers tourde met 6 reguliere theatervoorstellingen. Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019). Zijn shows waren te zien bij de VARA, SBS, de KRO en RTL4. Hij produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer ‘De Oudejaarsconference’.

Guido is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Zijn stichting Loens4Life haalde inmiddels meer dan 200.000 euro op voor KWF kankerbestrijding. Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie.

Guido presenteert zijn masterclass geluk sinds 2017. De bedoeling was dat hij eenmalig met deze show in kleine zalen door Nederland te zien zou zijn, maar vanwege succes begint hij in 2019 aan een derde Geluks-tour.

Interesse in een Masterclass, theatercollege of keynote geluk

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken, 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Guido Weijers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Humor en inhoud

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid