Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

tom Sligting
Bewaar als favoriet

Stand-up comedy met Tom Sligting

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Tom Sligting is een van de meest gevraagde comedians voor maatwerkshows in het bedrijfsleven. Met meer dan 3000 comedy shows in theater en meer dan 800 maatgeschreven shows kan hij zichzelf specialist noemen op dit gebied.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Giel Boes Bos

WOW wat een energie heeft Tom Sligting! Zowel \'vroeger\' voor Corona op het live podium als online. Zijn training kan ik als collega-spreker ook van harte aanbevelen, creatief en vol humor. Bedankt Tom, ga zo door! Groet, Giel Boes Bos

Maas-Waal College

Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Veel improvisatie vermogen, spontaan en open

Provincie Noord-Brabant

Op de Brabantse Studiedag 2017 waren ruim 150 ambtenaren en bestuurders bij elkaar gekomen. Tom verzorgde twee keer een wrap up. Naast alle inhoudelijke info die iedereen die dag kreeg ,was het goed om een luchtige noot in het programma te hebben. En die luchtige noot was er. Tom wist zijn verhaal goed aan het publiek aan te passen. Er is veel gelachen. Door Tom bleven mensen toch wat langer en wilden graag de mooie afsluiting nog even meemaken. Een hele mooie toegevoegde waarde voor deze dag.

Tom Sligting

Tom Sligting is stand-up comedian van het eerste uur. Dat wil zeggen dat hij vanaf 1995 professioneel comedian is. Gezien zijn studie Economie en jarenlange ervaring als trainer verzorgt hij al meer dan 20 jaar op maat geschreven comedy-shows voor het bedrijfsleven.

Na aanleiding van een voorgesprek verzorgt u de content. In enkele dagen schrijft Tom dan een hilarische show met de content als basis. Voor dergelijke shows is hij één van de meest gevraagde comedians en mag zich met recht de comedygoeroe noemen.

De mogelijkheden die Tom Sligting tijdens jouw event kan bieden:

1) Wrap-up show
In het vervolg van de maatwerk show is Tom als eerste begonnen met de wrap-up show. U heeft een event met meerdere sprekers? Hij hoort alles aan, hij verdiept zich van te voren in de materie, vooraf gegaan aan een telefonisch voorgesprek.

Dan schrijft hij ter plekke de comedy show waar het event mee wordt afgesloten. De content van de dag nog een keer terug laten komen, maar dan met grappige metaforen en komische verhalen. Een krachtig wapen om iedereen met een lach de borrel in te laten gaan. Events waar over wordt nagepraat.

2) Dynamische speech over de ultieme presentatie. 
Tom Sligting heeft speciaal voor events een speech gemaakt met als kernpunt: Humor in het bedrijfsleven. Een boeiend verhaal, tussen de 40 en 60 minuten over het gebruik van comedy in je dagelijkse communicatie en tijdens presentaties. Met heel veel tips en trucs voor een effectieve humoristische presentatie. Een must voor een ieder die wel eens een presentatie geeft of voor een groep staat.

Deze performer pur sang staat garant voor een knallende show waar uw publiek alles leert over de ultieme presentatie, iets wat met overal in kan zetten.

Uiteraard is dit geen droog verhaal met alleen maar hoe het moet. Veel praktijk voorbeelden, ook over hoe het niet moet. Tom blijft wat dat betreft ook de comedian, alleen nu met een goed verhaal.

3) Workshop: stand-up comedy
Deze workshop is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Voor groepen van 8 tot 60 man. In groepjes wordt aan een echte comedy act gewerkt, na een uitgebreide uitleg van Tom. Compleet met veel tips en trucs om een verhaal komischer te maken, het gebruik van metaforen en voornamelijk presentatie technieken komen aan bod.

Aan het eind van de workshop volgt de show case. Altijd weer een hilarisch blok met de acts die gemaakt zijn. Dus, een workshop comedy is perfect voor teambuilding, communiceren met flair, presentatie technieken én zelfvertrouwen op het podium krijgen.

Over Tom Sligting

Tom Sligting is een van de eerste comedians van Nederland. Hij is ook een van de meest gevraagde comedians voor maatwerkshows in het bedrijfsleven. Al meer dan 25 jaar verzorgt hij op maat geschreven show’s en wrap-up show’s. Met meer dan 3000 comedy shows in theater en meer dan 800 maatgeschreven shows kan hij zichzelf specialist noemen op dit gebied.

Een andere specialiteit is de wrap up comedy show. Als er een event is met meerdere sprekers, dan schrijf hij tijdens het event de afsluitende comedy show, de wrap up, met als resultaat, dat men met energie en een goede lach de borrel in gaat en de content nog een keer voorgeschoteld krijgt, maar dan in hilarische vorm. Verder geeft hij regelmatig workshops stand up comedy. Een energieke workshop waarbij men niet alleen leert wat de kracht is van een goede metafoor, maar ook veel presentatie tips krijgt.

Tom Sligting inhuren als spreker of workshopbegeleider?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Giel Boes Bos

WOW wat een energie heeft Tom Sligting! Zowel \'vroeger\' voor Corona op het live podium als online. Zijn training kan ik als collega-spreker ook van harte aanbevelen, creatief en vol humor. Bedankt Tom, ga zo door! Groet, Giel Boes Bos

Maas-Waal College

Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Veel improvisatie vermogen, spontaan en open

Provincie Noord-Brabant

Op de Brabantse Studiedag 2017 waren ruim 150 ambtenaren en bestuurders bij elkaar gekomen. Tom verzorgde twee keer een wrap up. Naast alle inhoudelijke info die iedereen die dag kreeg ,was het goed om een luchtige noot in het programma te hebben. En die luchtige noot was er. Tom wist zijn verhaal goed aan het publiek aan te passen. Er is veel gelachen. Door Tom bleven mensen toch wat langer en wilden graag de mooie afsluiting nog even meemaken. Een hele mooie toegevoegde waarde voor deze dag.Beschikbaarheid en informatie Stand-up comedy met Tom Sligting

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker