Op zoek naar een spreker of comedian met impact voor jullie bijeenkomst?

Tom Sligting
Bewaar als favoriet

Stand-up comedy met Tom Sligting

Tom Sligting is een van de meest gevraagde comedians voor maatwerkshows in het bedrijfsleven. Met meer dan 4500 comedy shows in theater en meer dan 1200 maatgeschreven shows kan hij zichzelf specialist noemen op dit gebied.

Bureau van Vliet

"Tom als dagvoorzitter is een ervaren spreker die makkelijk de aandacht van de zaal pakt en op een prettige manier de sprekers aankondigt. Wat bijdraagt aan het succes van zo'n dag."

Stand-up comedy met Tom Sligting

Tom Sligting

Tom Sligting is een van de eerste comedians van Nederland. Hij is ook een van de meest gevraagde comedians voor maatwerkshows in het bedrijfsleven. Gezien zijn studie Economie en jarenlange ervaring als trainer verzorgt hij al bijna 30 jaar op maat geschreven comedy- en wrap-up shows voor het bedrijfsleven. Met meer dan 4500 comedy shows in theater en meer dan 1200 maatgeschreven shows kan hij zichzelf specialist noemen op dit gebied.

De mogelijkheden die Tom Sligting tijdens jouw event kan bieden:

1) Maatwerk-show
Na aanleiding van een voorgesprek verzorgen jullie de input en content. In enkele dagen schrijft Tom dan een hilarische show met de content als basis. Voor dergelijke shows is hij één van de meest gevraagde comedians en mag zich met recht de comedygoeroe noemen.

2) Wrap-up show
Hebben jullie een event met meerdere sprekers? Hij hoort alles aan, hij verdiept zich van te voren in de materie, vooraf gegaan aan een telefonisch voorgesprek. Dan schrijft hij ter plekke de comedy show waar het event mee wordt afgesloten. De content van de dag nog een keer terug laten komen, maar dan met grappige metaforen en komische verhalen. Een krachtig wapen om iedereen met een lach de borrel in te laten gaan. Events waar over wordt nagepraat.

3) De Company Roast
De hit van 2024. Als alle plannen en goede voornemens klaarliggen is het tijd dat we elkaar de waarheid vertellen. Meteen maar een disclaimer. De meeste mensen kennen de Roast van de televisie, waarbij het soms best beschamend is wat er gezegd wordt. Tom heeft één belofte: degene die geroast wordt moet er zelf het hardst om lachen. Dat is het uitgangspunt. Aan de andere kant moet jullie organisatie wel een open cultuur hebben, niet te veel verborgen agenda’s. Naar aanleiding van een voorgesprek wordt het kader vastgesteld. Jullie zijn dan verzekerd van een bijzonder event waar nog lang over wordt nagepraat.

4) Workshop: stand-up comedy (8 tot 60 personen)
In groepjes wordt aan een echte comedy act gewerkt, na een uitgebreide uitleg van Tom. Compleet met veel tips en trucs om een verhaal komischer te maken, de kracht van het gebruik van metaforen en voornamelijk effectieve presentatietechnieken komen aan bod.

Aan het eind van de workshop volgt de show case. Altijd weer een hilarisch blok met de acts die gemaakt zijn. Dus, een workshop Comedy is perfect voor teambuilding, communiceren met flair, presentatie technieken én zelfvertrouwen op het podium krijgen.

5) Quiz
Dat is geen Cahoot opsomming of saai de vraag lezen op een scherm. Een quiz bij Tom, live of online, voelt alsof u uw eigen tv-show heeft. Met veel energie en humor worden de vragen in met schitterende afbeeldingen gepresenteerd. De gasten spelen de quiz op hun mobiele telefoon. Na elke vraag volgt het scoreboord, waardoor het vanaf de eerste tot de laatste vraag spannend is. Het is daarna ook mogelijk om live op stellingen te reageren, gezamenlijk te brainstormen of bijvoorbeeld te stemmen.

6) Keynote over aanpassingvermogen
Een energieke lezing voor iedereen die in een verandertraject zit en meer controle zou willen hebben over zijn Soft Skills. Wat voor leider ben je? Hoe ga je emotioneel om met tegenslag? Hoe kan je je motiveren om het verschil te maken? Is het mogelijk om je aanpassingsvermogen te meten en ze te verbeteren, omdat je inzicht hebt in je persoonlijke data? Een onmisbaar verhaal om een team, een organisatie op de rit te zetten voor een succesvol project of jaar.

Tom Sligting inhuren als spreker of workshopbegeleider?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Giel Boes Bos

"WOW wat een energie heeft Tom Sligting! Zowel 'vroeger' voor Corona op het live podium als online. Zijn training kan ik als collega-spreker ook van harte aanbevelen, creatief en vol humor. Bedankt Tom, ga zo door! Groet, Giel Boes Bos"

Maas-Waal College

"Er was veel ruimte voor eigen inbreng. Veel improvisatie vermogen, spontaan en open"

Provincie Noord-Brabant

"Op onze 'Brabantse Studiedag' waren ruim 150 ambtenaren en bestuurders bij elkaar gekomen. Tom verzorgde twee keer een wrap up. Naast alle inhoudelijke info die iedereen die dag kreeg ,was het goed om een luchtige noot in het programma te hebben. En die luchtige noot was er. Tom wist zijn verhaal goed aan het publiek aan te passen. Er is veel gelachen. Door Tom bleven mensen toch wat langer en wilden graag de mooie afsluiting nog even meemaken. Een hele mooie toegevoegde waarde voor deze dag."

Beschikbaarheid en informatie

Stand-up comedy met Tom Sligting

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid