Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

De slimste medewerker online quiz
Bewaar als favoriet

De Slimste Werknemer Quiz (maatwerk)

Het flexibele format van De Slimste Werknemer Quiz is uniek: door zelf de vragen aan te leveren is er vaak al hilariteit alom. Daarnaast kan je een studio én zelfs de kleding van de ‘host’ kiezen en is er een spannend eindspel met de beste 2, 3 of 4 kandidaten ‘live’ in beeld komen. Een maatwerk-comedyshow maakt dit event compleet.

De Slimste Werknemer Quiz (maatwerk)

De Slimste Werknemer Quiz

Al 26 jaar verzorgt Tom Sligting maatwerk shows en speeches. In het theater, voor het bedrijfsleven, non-profit instellingen, verenigingen en voor de overheid. Met meer dan 3000 comedy shows in theater en meer dan 800 op maat-geschreven shows kan hij zichzelf specialist noemen op dit gebied. Bij de start van corona ontwikkelde hij direct een unieke en online quiz format: ‘De Slimste Werknemer Quiz’.

Opzet De Slimste Werknemer Quiz

  1. De quiz begint met een plenaire quiz. Alle deelnemers spelen mee via hun smartphone en er is geen registratie nodig. Hierbij is het van enorme meerwaarde als jullie voor deze quiz ook zelf vragen aanleveren. Zo krijgt de quiz een uniek karakter. Het is hierbij mogelijk om bepaalde vragen meer punten toe te kennen. Hierdoor wordt het extra spannend, omdat zo het scorebord met een paar vragen compleet veranderen kan.
  2. (Optioneel) Na de plenaire quiz is er een interactief pauze-element. Je komt in een online lounge terecht, waar men elkaar kan uitnodigen voor een gesprek. Geen ongemakkelijke break-out sessies of opgelegde gesprekken, maar gewoon een informeel moment om even rustig bij te praten.
  3. (Optioneel) En dan is het tijd voor het eindspel. De beste 2, 3 of 4 kandidaten komen hierbij in beeld. In deze spannende laatste ronde kijkt de rest van de deelnemers toe wie de slimste werknemer wordt.
  4. (Optioneel) Je kan de quiz uitbreiden met een maatwerk comedyshow, die bij aanvang van dit online event zal beginnen. Op basis van een uitgebreid voorgesprek zal Tom een hilarische en herkenbare show speciaal voor jouw organisatie opzetten.

En de grote bonus van deze quiz: je kan de quiz verder ‘personaliseren’ door te kiezen voor een studio die het beste past bij jullie organisatie en deze uit te breiden met jullie huisstijl-elementen toe te voegen aan de studio. Bovendien kan je zelfs de kleding kiezen die Tom Sligting zal dragen tijdens deze bijeenkomst. Genoeg keuze dus, zodat de quiz een onvergetelijke indruk zal achterlaten bij de deelnemers.

Geïnteresseerd in De Slimste Werknemer Quiz door Tom Sligting?

In een geheel vrijblijvende demo van ca. 6 minuten kan Tom de mogelijkheden laten zien. Zo heb je een goed beeld van hoe de quiz eruit zal zien. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Slimste Werknemer Quiz (maatwerk)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid