Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webinar Typhoon - thuis bij Typhoon
Bewaar als favoriet

Webinar Typhoon – Inspirational speech

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is zijn hele leven al bezig met de vraag: hoe kunnen we écht samenkomen? In een inspirerende sessie vertelt Glenn over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest.

Webinar Typhoon – Inspirational speech

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is zijn hele leven al bezig met de vraag: hoe kunnen we écht samenkomen? Tijdens het webinar deelt Typhoon (vanuit zijn eigen woonkamer) zijn verhaal.

In een inspirerende sessie vertelt Glenn over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. Over de keuzes die hij maakte op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct en brutaliteit. Een verhaal over de zoektocht naar verbinding en inclusie en de grote wens om mensen bij elkaar te brengen, ook in tijden van crisis en onrust.

Naast het delen van tot de verbeelding sprekende anekdotes en concrete voorbeelden van succesvolle, inclusieve samenwerkingen bezit Glenn het talent om openhartige gesprekken op gang te brengen. Gesprekken die kunnen leiden tot creatieve brainstormen met waardevolle inzichten.

On- en offline sessie

In een online sessie nodigt Glenn zijn virtuele gasten uit in zijn huis, aan de eettafel. Op een kleinschalig live event wordt er een intieme anderhalve meter opstelling gemaakt. De sessies zijn ook te combineren met muzikale intermezzo’s.

Livestream faciliteiten

Alle livestreamfaciliteiten die nodig zijn voor een kwalitatief hoogstaande beeldopname worden verzorgd. De livestream kan worden uitgezonden worden via verschillende platforms, zoals Teams, Google Meets of Zoom.

Over Typhoon

De tweede album van Typhoon, ‘Lobi da Basi’ (‘Liefde is de baas’) kwam in 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de liveoptredens worden bejubeld als de favoriete live act van 2014. De band werd de nieuwe huisband van ‘De Wereld Draait Door’, het album werd verkozen tot ‘album van het jaar’, de grote festivals in Nederland werden plat gespeeld en in 2015 stond hij met zijn eigen show zelfs twee keer in een uitverkochte Heineken Musical Hall.

Geïnteresseerd in het webinar van Typhoon?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 740 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Typhoon – Inspirational speech

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid