Typhoon
Inspireren door woorden en muziek. Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de Randamie, doet. Hij is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer en inspirator. Zijn performances worden gezien als “onweerstaanbaar voor het publiek door zijn natuurlijke charme en groot enthousiasme”, of het nu gaat om een live optreden met grote of kleine band, of een optreden als inspirator of spreker.

Typhoons langverwachte tweede album, “Lobi da Basi” (“Liefde is de baas”) kwam in juli 2014 uit. Niet alleen slaat het album in als een bom, ook de liveoptredens worden bejubeld als de favoriete live act van 2014. De band werd de nieuwe huisband van “De Wereld Draait Door”, het album werd verkozen tot “album van het jaar”, de grote festivals in Nederland werden plat gespeeld en in 2015 stond hij met zijn eigen show zelfs twee keer in een uitverkochte Heineken Musical Hall.

Typhoon – inspiratiespeech
Van stotteraar tot woordkunstenaar (en wat managers hiervan kunnen leren). In een inspirational speech gaat Typhoon (Glenn de Randamie) samen met leidinggevenden en managers in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, menselijkheid, eerlijkheid en, natuurlijk, ‘lobi’ (Surinaams voor liefde). In de interactieve lezing vertelt hij over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle woordkunstenaar die de grootste podia van Nederland bezingt. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen.

Voor bedrijven geeft Typhoon spoken word-optredens en voordrachten. Als “inspirational speaker” deelt hij zijn bijzondere verhaal: de verandering van een stotterend jochie tot een vastberaden en succesvolle “gamechanger”, vol positiviteit en gedrevenheid. Typhoon staat voor echtheid.

In de interactieve lezing vertelt hij over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle woordkunstenaar die de grootste podia van Nederland bezingt. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen.

Typhoon prikkelt professionals om na te denken over hun eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en te delen. Aan de hand van achtergrondverhalen van rapteksten, anekdotes en gesprekken gaat hij samen met professionals op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules van beleidsvoering binnen een bedrijf.

Bezetting:
• Solo
• Akoestisch: Typhoon, gitaar en saxofoon

* foto-by-Ferdy-Damman

Typhoon inhuren of boeken voor een lezing?
Typhoon inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Typhoon SKU UPC Model

De samenwerking tussen De Spreker en de Rabobank is zeer voorspoedig gelopen. Communicatie was helder en duidelijk. Typhoon als spreker was top. Hij s

Sep 27, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rabobank 

De samenwerking tussen De Spreker en de Rabobank is zeer voorspoedig gelopen. Communicatie was helder en duidelijk. Typhoon als spreker was top. Hij speelde goed in op het publiek en ging super goed om met de onvoorziene omstandigheden die zich voordeden. Zijn verhaal was super mooi en inspirerend, zoals van te voren beloofd. Daarna bij de borrel is hij nog even gebleven en heeft hij kort kunnen spreken met een paar mensen wat zeer gewaardeerd werd.


5.0 5.0 1 1 De samenwerking tussen De Spreker en de Rabobank is zeer voorspoedig gelopen. Communicatie was helder en duidelijk. Typhoon als spreker was top. Hij speelde goed in op het publiek Typhoon

Gerelateerde sprekers