Op zoek naar een prikkelende afsluiter voor jouw (online) evenement?

De Speld LIVE
Bewaar als favoriet

De Speld LIVE (of online)

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent. Perfect voor nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Margot

De Speld LIVE liet ons aan het einde van het congres lachen om onszelf en maakt dat je het werk niet té serieus neemt.

Enusual

Een lekkere afsluiter om de lucht in een beladen onderwerp te brengen, in ons geval de emotie achter transitie. Hilarische items, creatieve vormen en professioneel georganiseerd.

De Speld LIVE

Op zoek naar een prikkelende afsluiter voor jouw evenement?

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent van De Speld. De show zit vol humor en is altijd op maat gemaakt. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken.

Kracht van De Speld LIVE

De Speld LIVE heeft op meer dan honderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. Ze weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe ze daarop in kunnen spelen.

Vooraf wordt via een intake door de presentator bepaald welke thema’s aan de orde komen. Vervolgens worden de sketches en enquêtevragen op maat voor jouw evenement gemaakt door de redactie van De Speld. Een show duurt maximaal 25 minuten en is hiermee een perfecte afsluiter.

Dit programma is ook online mogelijk! Vanuit het hoofdkwartier van De Speld zenden ze de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar ze hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze.

Presentatoren

Michiel Eijsbouts is al vanaf de oertijd betrokken bij de live optredens. Hij verovert zalen in de gehele Benelux met zijn gepatenteerde combinatie van inpakken en wegwezen.

Roel Maalderink is televisie- en filmpjesmaker, presentator en dagvoorzitter. Hij presenteert De Ochtendshow to Go op AD.nl en gaat vaak viraal met internetkanaal Voxpop. 

Nathan de Groot is presentator en dagvoorzitter. Hij schrijft sinds 2012 voor De Speld. Daarnaast organiseert hij PowerPoint Karaoke workshops. Ook is hij trainer voor Debatrix en facilitator voor Rijkswaterstaat.

– Schrijver, copywriter en comedian Martine Bakker schrijft voor De Speld. In 2017 trad ze voor het eerst op als stand-upcomedian. Sindsdien speelde ze van Zwarte Cross tot DeLaMar Theater, van comedyclubs tot aan het Beatrix Theater. 

Arthur Umbgrove publiceerde vijf romans en is columnist (de druktemaker) bij het NPO-radio 1- programma De Nieuws BV. Ook geeft hij regelmatig zijn mening – zoals in Nieuwsuur over de ontgroening, in DWDD over de #metoodiscussie of in de Volkskrant over vluchtelingen.

Rutger Mollee stond in 1995 aan de basis van het bedrijf ‘More Balls Than Most’, pionier op het gebied van Corporate Comedy. Vandaag de dag is Rutger veelgevraagd dagvoorzitter in binnen- & buitenland, Partner bij Speak to Inspire (Bureau voor presentatiecoaching).

Leuk as gadget | 2021: Opnieuw een Jaar

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2021. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een doorkijkje op de wereld na corona, een update over alle mensen met wie je de afgelopen tijd het contact bent verloren, een spiekbriefje voor gespreksonderwerpen aan het kerstdiner en twee pagina’s om even heerlijk tot rust te komen!
Speciaal voor onze opdrachtgevers mogen wij het boek aanbieden voor €10, de winkelwaarde bedraagt €17,50. Deze aanbieding geldt bij bestellingen vanaf 50 stuks. Genoemde bedragen zijn inclusief 9% BTW.

Interesse in De Speld LIVE?

Als je interesse hebt in de (online) show van De Speld LIVE, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Margot

De Speld LIVE liet ons aan het einde van het congres lachen om onszelf en maakt dat je het werk niet té serieus neemt.

Enusual

Een lekkere afsluiter om de lucht in een beladen onderwerp te brengen, in ons geval de emotie achter transitie. Hilarische items, creatieve vormen en professioneel georganiseerd.



Beschikbaarheid en informatie De Speld LIVE (of online)

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker