Op zoek naar een prikkelende afsluiter voor jouw (online) evenement?

De Speld Live
Bewaar als favoriet

De Speld LIVE

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent. Tevens is er De Speld Over Morgen, een show boordevol inzichten en handvatten voor iedere organisatie om zich op elke mogelijke toekomst voor te bereiden.

Doomijn Kinderopvang

"Geweldige afsluiting van een studiedag. Ik vond de Speld grappig, on point en professioneel, een super leuke afsluiter van een dag om met energie weer naar huis te gaan."

De Speld LIVE

Op zoek naar een prikkelende afsluiter voor jouw evenement?

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent van De Speld. De show zit vol humor en is altijd op maat gemaakt. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken.

Show 1 – De Speld LIVE

De Speld LIVE heeft op meer dan honderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. Ze weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe ze daarop in kunnen spelen. Vooraf wordt via een intake door de presentator bepaald welke thema’s aan de orde komen. Vervolgens worden de sketches en enquêtevragen op maat voor jouw evenement gemaakt door de redactie van De Speld. Een show duurt maximaal 25 minuten en is hiermee een perfecte afsluiter.

Show 2 – De Speld Over Morgen

Elke organisatie wil toekomstbestendig worden, maar niemand weet precies wat dat betekent, laat staan hoe dat moet. In plaats van te luisteren naar trendwatchers, goeroes en onderbuikgevoelens, is er nu De Speld Over Morgen, de betrouwbare show waarin uw organisatie/branche alle handvatten krijgt aangereikt om zich op elke mogelijke toekomst voor te bereiden.

Hoe gaan we om met de opwarming van de aarde? Hoe blijven we relevant op de werkvloer met de opkomst van artificiële intelligentie? Hoe blijven we fit, vitaal en gezond? Een duo presentatoren van De Speld geeft je tips en tricks om met al deze uitdagingen om te gaan. De Speld Over Morgen is het perfecte programma-onderdeel voor ieder congres dat wel wat humor kan gebruiken.

Mogelijke presentatoren

 • Rutger Mollee – Rutger was ooit pionier op het gebied van Corporate Comedy. Vandaag de dag is hij een veelgevraagd dagvoorzitter, partner bij Speak to Inspire (Bureau voor presentatiecoaching) en is hij trots lid van het team van De Speld LIVE!
 • Michiel Eijsbouts is al vanaf de oertijd betrokken bij de live optredens. Als dagvoorzitter en presentator laat hij bij het publiek een indruk achter die zich slechts via intensieve EMDR weer laat uitwissen.
 • Vera van Zelm is vast onderdeel van het cabaret-collectief van Spijkers met Koppen, en werkt mee aan Dit Was Het Nieuws en Klikbeet. Ze schrijft voor De Speld en richtte diens zusje op:
  De Pin. Ze schreef Feliciteer hem maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan, – een satirische zwangerschapsgids. Begon ooit door de finale te behalen van de Culture Comedy Award in 2010. Speelde mee bij Comedytrain van 2012 tot 2015.
 • Nathan de Groot is presentator en dagvoorzitter. Hij schrijft sinds 2012 voor De Speld. Daarnaast organiseert hij PowerPoint Karaoke workshops. Ook is hij trainer voor Debatrix en facilitator voor Rijkswaterstaat.
 • Arthur Umbgrove is schrijver en cabaretier. Hij publiceerde zes romans en één pamflet, De Wederafbouw van de Satire. Hij is vanaf de start van de Speld LIVE betrokken bij de ontwikkeling van de show en tevens artistiek leider.
 • Fien Reerds combineert brains met branie. Ze is gespecialiseerd in politieke communicatie en geeft hier les in als docent aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze als maker en presentator onderdeel van De Kiesmannen, waarmee ze rondom verkiezingstijd met de Grote Verkiezingsshow de grote podia van Nederland afgaat. Buigt zich vandaag graag over morgen.

Praktische informatie

Deze programma’s zijn ook online mogelijk! Vanuit het hoofdkwartier van De Speld zenden ze de show rechtstreeks uit. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar ze hebben ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze.

 • Events van 30 tot maximaal 2.000 personen
 • 2 presentatoren
 • Programma bevat sketches en filmpjes
 • Speeltijd: maximaal 25 minuten
 • Kan overal worden gespeeld
 • Vooraf wordt via een intake door de presentator bepaald welke thema’s aan de orde komen
 • Sketches en enquêtevragen worden ‘op maat’ voor uw evenement gemaakt door de redactie van De Speld

Interesse in De Speld LIVE?

Als je interesse hebt in de show van De Speld LIVE, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Hertek

"Het gastoptreden door de Speld live tijdens onze zakelijke bijeenkomst heeft ervoor gezorgd dat er een goede mix ontstond tussen inhoud delen en een stuk vermaak/entertainment. De professionele uitvoering ervan, de degelijke voorbereiding en afstemming hebben wij als erg prettig ervaren. Het publiek wordt er op een luchtige en ludieke manier bij betrokken zodat er een mooie afwisseling ontstaan tussen zender en ontvanger. Het is een optreden dat voor iedere setting inzetbaar is. Een echte aanrader!"

Margot

"De Speld LIVE liet ons aan het einde van het congres lachen om onszelf en maakt dat je het werk niet té serieus neemt."

Enusual

"Een lekkere afsluiter om de lucht in een beladen onderwerp te brengen, in ons geval de emotie achter transitie. Hilarische items, creatieve vormen en professioneel georganiseerd."

Beschikbaarheid en informatie

De Speld LIVE

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid