Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Reinder
Bewaar als favoriet

Jan Reinder

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Als professioneel illusionist inspireert Jan Reinder hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

Enexis

"We vonden Jan inspirerend en we zouden hem zo weer boeken ook gezien de reacties vanuit het publiek. Hij zorgde voor verbinding, de kracht van samen en het was voelbaar dat we meer invloed hebben dan we zelf denken."

Jan Reinder

Als illusionist, mentalist en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit. Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk én je leven.

In zijn presentatie daagt Jan Reinder vooral zijn publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. Hij laat het publiek ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt.

Over de bedrijfsshows van Jan Reinder

Jan Reinder incorporeert altijd bedrijfsspecifieke boodschappen en thema’s in zijn verhaal. Tijdens de briefing met de klant bespreekt hij ‘welke boodschap op maat’ het bedrijf in de presentatie wil terug horen. Tijdens de bedrijfsshow (60 – 90 minuten) combineert Jan inhoud met indrukwekkende magische effecten.

Vragen en onderwerpen die Jan Reinder in zijn show kan verwerken:

 • Hoe kun je samen met collega’s en klanten belangrijke vernieuwingen succesvol doorvoeren?
 • AI: Doodeng of ongekende mogelijkheden?
 • Wat bereik je met ‘Out of the box’ denken en hoe doe je dit?
 • Wat weerhoudt ons van succes?
 • Hoe kun je het beste in jezelf naar boven halen en gemotiveerd worden?
 • Wat zijn manieren om je dromen achterna te gaan en barrières te doorbreken?
 • Wat geeft je creativiteit en inspiratie?
 • Hoe kun je samenwerken en innoveren?

Taal: in het Nederlands of het Engels (op speciaal verzoek in het Duits of Frans)
Duur: afhankelijk van keuze in programma: 15-90 minuten of dagprogramma
Aantal: groepen van 10 tot meer dan 2.000 personen

Meer mogelijkheden inzet Jan Reinder

Jan Reinder is sinds 2000 fulltime professioneel artiest. Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika.

 • Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
 • Workshop Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)
 • Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ (60 minuten).
 • Webshow Mind Boost – In deze interactieve webshow leert Jan Reinder je meer over je brein. Duik diep in jouw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden. Een show vol mindhacks en magie.
 • Dagvoorzitterschap

Uitgelicht: ‘De magie van AI’ – magische illusies die AI tot leven wekken (45 minuten).
Stap in de toekomst met Jan Reinder waar kunstmatige intelligentie tot leven komt. Met deze show biedt hij een innovatieve presentatie die uw kijk op AI voorgoed verandert. Wat is AI nou eigenlijk? Wat is er nu al mogelijk? Hoe zet je het in voor persoonlijk groei? Met zijn unieke combinatie van magie en mentalisme onthult Jan Reinder de onbegrensde mogelijkheden van AI. Ontdek hoe een wereld voor je open gaat en je samen met AI het onmogelijke mogelijk maakt!

Achtergrond:

 • Gecertificeerd NLP Master practitioner, getraind door Richard Bandler (co-founder)
 • Getraind door Stephen Covey
 • Gecertificeerd lid van ’the Profesional Speakers Academy’ in Londen
 • Afgestudeerd in fysiek theater bij Dell ‘Arte in Amerika
 • Meer dan 15 jaar ervaring als spreker/trainer voor erkende bedrijven in binnen-en buitenland Internationale podia: The Worlds
 • Greatest Magic show in Las Vegas, Comedy Magic Club, Magic Castle in Hollywood.
 • Hij deelde het podium met internationale topartiesten als Chris Rock en Jay Leno
 • Jan Reinder won de Best Practice award van Microsoft in Las Vegas. De video- boodschappen en presentaties van Jan Reinder verhoogde de sales voor HP en Microsoft met 51%
 • Bekend van tv-optredens in o.a.: Uri Geller show, Beat the best, Just for Laughs (Canada), Le plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk), Funny Nice (China)
 • Optredens verzorgt voor Prins Albert van Monaco en Koningin Máxima

Jan Reinder inhuren of boeken voor een workshop of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Je Zaak voor Elkaar B.V.

"We hebben voor ons event "Vrijheid" via deSpreker.nl een gastspreker/act ingehuurd. De keuze viel daarbij op Jan Reinder en dat is zeker aan te bevelen. Hij laat de zaal in opperste verbazing zien wat de juiste mindset kan doen!"

Boot & Dart

"We hebben veel leuke reacties gekregen op het optreden van Jan Reinder. Iedereen heeft genoten. Ondanks de beperkingen van COVID hebben we toch een geslaagde dag gehad."

Health Benefits 08

"Jan Reinder heeft ons jubileumfeest op passende wijze kleur gegeven. In zijn voordracht heeft hij ook elementen van onze organisatie verwerkt. Hij heeft zich voorafgaande aan het event ook ook laten informeren om deze elementen in zijn voordracht passend te kunnen gebruiken. Niets dan lof. Zonder uitzondering waren al onze gasten positief verrast. Volgende keer zouden we het weer zo doen. Henk van Heel"

Proactive Software

"Jan Reinder sprak tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje. Het bleek een enorm succes. Iedereen was enorm enthousiast. Hartelijk bedankt despreker.nl."

LeanEvent

"Jan Reinder gaf een super opening, mooi passend bij het thema. Verfrissend en met vol humor zet hij je steeds op het verkeerde been. Net als Victor Mids, maar dan warmer in contact met de deelnemers. Hoe ik toch weer verbaasd wordt over het brein. Een bijzondere ervaring"

Beschikbaarheid en informatie

Jan Reinder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid