Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Inspiratie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Inspiratie

Hoe kun je er voor zorgen dat je meer inspiratie krijgt? Waar haal je inspiratie vandaan? Laat onze sprekers je enthousiasmeren en kom meer te weten over het thema inspiratie. Door middel van verschillende tips en voorbeelden, nemen zij je graag mee in hun verhaal.

95 Sprekers gevonden

Jesse Moerkerk Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Ramakers Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Caroline Koetsenruijter Bekijken
Bewaar als favoriet
Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
alex sijm Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Inspiratie

Zie je om je heen allemaal creatieve dingen voorbij komen, maar lukt het niet om zelf iets te bedenken? Boek een lezing of workshop over inspiratie. Leer meer over creativiteit. Hoe je het kunt opwekken en gebruiken. Onze sprekers maken hun lezing over inspiratie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.