Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? in de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische momenten te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten. - Jolanda Raaijman
Centraal Beheer

Sprekers Inspiratie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Inspiratie

Hoe kun je er voor zorgen dat je meer inspiratie krijgt? Waar haal je inspiratie vandaan? Laat onze sprekers je enthousiasmeren en kom meer te weten over het thema inspiratie. Door middel van verschillende tips en voorbeelden, nemen zij je graag mee in hun verhaal.

113 Sprekers gevonden

Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Femke Nijboer en Paul Trossel Bekijken
Bewaar als favoriet
Joyce de Ruiter Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet de Schutter Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Inspiratie

Zie je om je heen allemaal creatieve dingen voorbij komen, maar lukt het niet om zelf iets te bedenken? Boek een lezing of workshop over inspiratie. Leer meer over creativiteit. Hoe je het kunt opwekken en gebruiken. Onze sprekers maken hun lezing over inspiratie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.