Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De lezing van Feike is in bijzonder goede aarde gevallen. De inhoud sloot exact aan bij onze interne boodschap en Feike wist daar ook weer feilloos met voorbeelden en ervaring op aan te sluiten. Een zeer goede ervaring dus, waarvoor dank. Lambert Koppens, Manager Verkoop
Home Fashion Group

Sprekers Inspiratie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Inspiratie

Hoe kun je er voor zorgen dat je meer inspiratie krijgt? Waar haal je inspiratie vandaan? Laat onze sprekers je enthousiasmeren en kom meer te weten over het thema inspiratie. Door middel van verschillende tips en voorbeelden, nemen zij je graag mee in hun verhaal.

110 Sprekers gevonden

Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Vrije denkers Bekijken
Bewaar als favoriet
Femke Nijboer en Paul Trossel Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet
Joyce de Ruiter Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Inspiratie

Zie je om je heen allemaal creatieve dingen voorbij komen, maar lukt het niet om zelf iets te bedenken? Boek een lezing of workshop over inspiratie. Leer meer over creativiteit. Hoe je het kunt opwekken en gebruiken. Onze sprekers maken hun lezing over inspiratie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.