Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Klaas heeft echt met ons meegedacht over de opzet en invulling van ons jubileumsymposium. Zijn gedegen voorbereiding in combinatie met een ontspannen presentatie, heeft deze dag tot een topdag gemaakt. Met zijn licht-ironische humor blijft Klaas altijd respectvol en geeft hij discussiedeelnemers én het publiek precies genoeg ruimte om zich gehoord te weten. Zonder te veel op de voorgrond te treden droeg Klaas Drupsteen zo ons feest.’ Rien Timmer, Stichting Exodus
Stichting Exodus

Sprekers Hockey

HomeSprekers/Spreker Sport/Hockey

Winnen en verliezen laat zich duidelijk zien in de sportwereld. Onze sprekers vertellen je graag meer over hun ervaringen op het veld en achter de schermen. Laat onze sprekers je inspireren!

7 Sprekers gevonden

Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Hockey

Onze sportsprekers kunnen veel vertellen over teambuilding, veerkracht, doorzettingsvermogen en tegenslag. Doordat ze het beleefd hebben, komt de boodschap goed over. De verhalen komen uit de sportwereld, maar zijn ook zeker te vertalen naar het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing over hockey op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.