Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

We hebben Katinka gevraagd als dagvoorzitter voor ons symposium over verkeersveiligheid. Tijdens de voorbereiding dacht ze actief mee en was ze zeer betrokken. Ze kon goed inschatten wat zou werken tijdens het symposium en wat niet. Tijdens de dag zelf liet ze zich als een veelzijdig dagvoorzitter zien. Ze presenteerde sprekers, leidde een groepsinterview met politici en een debat met mensen uit de zaal. Wat opviel was haar scherpe reactie op wat gezegd werd. Mooi ook was hoe ze haar interviewstijl aanpaste op de persoon met wie ze sprak. We hadden een vol en strak programma maar Katinka wist het voor elkaar te krijgen alles volgens schema te laten verlopen op haar eigen charmante manier.
Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG)

Sprekers Hockey

HomeSprekers/Spreker Sport/Hockey

Winnen en verliezen laat zich duidelijk zien in de sportwereld. Onze sprekers vertellen je graag meer over hun ervaringen op het veld en achter de schermen. Laat onze sprekers je inspireren!

8 Sprekers gevonden

Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Max Hermens Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Hockey

Onze sportsprekers kunnen veel vertellen over teambuilding, veerkracht, doorzettingsvermogen en tegenslag. Doordat ze het beleefd hebben, komt de boodschap goed over. De verhalen komen uit de sportwereld, maar zijn ook zeker te vertalen naar het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing over hockey op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.