Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Philip Hess was de openingsspreker op het Nijmegen Career Event, het carriere evenement voor economie en bedrijfskundestudenten in Nijmegen. Philip gaf een presentatie over het ontstaan van Senz Umbrella's. Door zijn enthousiaste manier van vertellen, leuke toepasselijke filmpjes en sterke verhaal zijn de deelnemers van het Nijmegen Career Event enthousiast aan hun dag begonnen!
Nijmegen Career Event

Sprekers Hockey

HomeSprekers/Spreker Sport/Hockey

Winnen en verliezen laat zich duidelijk zien in de sportwereld. Onze sprekers vertellen je graag meer over hun ervaringen op het veld en achter de schermen. Laat onze sprekers je inspireren!

8 Sprekers gevonden

Thijs van Dam Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc Lammers Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Max Hermens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Hockey

Onze sportsprekers kunnen veel vertellen over teambuilding, veerkracht, doorzettingsvermogen en tegenslag. Doordat ze het beleefd hebben, komt de boodschap goed over. De verhalen komen uit de sportwereld, maar zijn ook zeker te vertalen naar het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing over hockey op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.