Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Bart De Bondt was de keynote spreker op ons managementseminar in Zwolle. Zijn voordracht werd bijzonder gesmaakt door het publiek, wat zich o.a. uitte in een zeer positieve evaluatiescore van 8,4/10. Meteen de hoogste score van alle sprekers die dag. Een greep uit de reacties van deelnemers: - Inspirerend. Uitdagend. Practisch qua aanpak. Herkenbaar vwb uitspraken waardoor je weer bewust wordt van je eigen rol en persoon als leidinggevende. - Zeer boeiend gebracht - Zeer herkenbaar en spiegel voorgehouden. Inspirerend - Zeer inspirerende manier van vertellen. Ik kan niet wachten om zijn boek te lezen. - Je hebt wel theorieën en concepten, maar het was bijzonder inspirerend om te horen van iemand die het geleefd heeft. Beklijft! - Pakkend door combinatie humor-goed verhaal- enthousiasme.
Managementplezier

Sprekers Hockey

HomeSprekers/Spreker Sport/Hockey

Winnen en verliezen laat zich duidelijk zien in de sportwereld. Onze sprekers vertellen je graag meer over hun ervaringen op het veld en achter de schermen. Laat onze sprekers je inspireren!

7 Sprekers gevonden

Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Hockey

Onze sportsprekers kunnen veel vertellen over teambuilding, veerkracht, doorzettingsvermogen en tegenslag. Doordat ze het beleefd hebben, komt de boodschap goed over. De verhalen komen uit de sportwereld, maar zijn ook zeker te vertalen naar het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing over hockey op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.