Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als mede-schrijver van het boek Poleposition (over zelfsturing in een gemeente) heb ik Koos Groenewoud leren kennen als een groot voorvechter van nieuwe ideeën en concepten. Niet omdat ze nieuw zijn maar omdat hij als geen ander beseft dat we moeten ontwikkelen. Oude concepten zijn een onvoldoende antwoord op de complexe vraagstukken van deze tijd. Koos is een onvermoeibare ambassadeur van nieuwe en zich bewijzende vormen van sturing en leiderschap. Hij put uit een enorme hoeveelheid kennis, ervaringen en voorbeelden en kan dat boeiend over het voetlicht brengen. Boeken dus Anja van der Horst mede-schrijver van het boek ‘Poleposition’, over zelfsturing in een gemeente
Gemeente

Sprekers Hockey

HomeSprekers/Spreker Sport/Hockey

Winnen en verliezen laat zich duidelijk zien in de sportwereld. Onze sprekers vertellen je graag meer over hun ervaringen op het veld en achter de schermen. Laat onze sprekers je inspireren!

9 Sprekers gevonden

Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc Lammers Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Max Hermens Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Hockey

Onze sportsprekers kunnen veel vertellen over teambuilding, veerkracht, doorzettingsvermogen en tegenslag. Doordat ze het beleefd hebben, komt de boodschap goed over. De verhalen komen uit de sportwereld, maar zijn ook zeker te vertalen naar het bedrijfsleven. Onze sprekers maken hun lezing over hockey op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.