Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thijs van Dam
Bewaar als favoriet

Thijs van Dam

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Bijna 10 jaar doet Thijs mee in de top van het hockey en is hij ook al jaren een vaste waarde in het Nederlands team. In deze 10 jaar heeft Thijs veel ervaring opgedaan over het samenwerken als team van binnenuit. Thijs ervaarde dat de kwaliteit van een team niet zo zeer aan de individuele kwaliteit van de spelers ligt, maar voornamelijk hoe ze samenwerken.

Thijs van Dam

Thijs van Dam is één van Nederlands sterkste veldspelers in Nederlandse hockey. Al bijna 10 jaar speelt Thijs mee in de top en hij is bovendien al jaren een vaste waarde in het Nederlands team. In deze 10 jaar heeft Thijs veel ervaring opgedaan over het samenwerken als team van binnenuit.

Thijs ervaarde dat de kwaliteit van een team niet zo zeer aan de individuele kwaliteit van de spelers ligt, maar voornamelijk hoe zij samenwerken naar een gezamenlijk doel. En: dat men elkaar in hun kracht zet, om als professional en team te excelleren. De quote “Alleen ga je snel maar samen kom je verder’’ is Thijs ook op het lijf geschreven.

Over de lezing van Thijs van Dam

Thijs vertelt over de leermomenten vanuit zijn topteam(s). Een lezing van Thijs motiveert de aanwezigen om anders te kijken naar elkaar, hoe je elkaar sterker maakt als team en hoe je naar een doel toe werkt door samen te werken. Leer van de ervaringen vanuit de topsport, de lessen uit Thijs zijn carrière en hoe ook jouw team nog beter kan samenwerken, op Olympisch niveau!

Thema’s die aan bod komen:

  • Samenwerken
  • Topsport
  • Motiveren

Persoonlijke achtergrond Thijs van Dam

Thijs van Dam is de pijlsnelle aanvaller van Oranje, die volgens iedereen misschien wel de fitste speler is van het Nederlands elftal. Hij staat bekend om zijn snelle dribbels, kracht en hoge aantal assists. De vleugelspits van Rotterdam zit sinds 2017 vast bij Oranje en maakt sindsdien grote indruk. Hij heeft maar één doel: Olympisch goud in Parijs 2024.

In 2018 is Thijs op het WK verkozen tot grootste talent van het WK. In de toekomst wil hij heel graag zijn huidige club Rotterdam aan de landstitel helpen.

Interesse in een lezing van Thijs van Dam?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Thijs van Dam

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid