Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Soms komen er onverwachte cadeautjes op je pad; mensen die je raken, je nieuwe inzichten bieden en energie geven. Kristian is zo'n persoon. Lekker nuchter en tegelijkertijd zo razend snel dat zijn Whisper Keynote dagen erna nog door je hoofd speelt. Voor een opdrachtgever van mij heeft Kristian een beweging op gang gebracht die nu nog steeds in volle gang is. Met zijn bevlogenheid en enthousiasme heeft hij het verschil weten te maken. Daar ben ik van overtuigd! Anoek Grondhuis Senior Interim Manager
Rabobank

Sprekers motivatie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Motivatie

Hoe zorg je er als werkgever voor dat jouw medewerkers van binnenuit en dus duurzaam in beweging komen. En dat ze meer verantwoordelijkheid durven nemen? Een spreker of workshopleider over motivatie helpt jouw organisatie graag op weg.

93 Sprekers gevonden

Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs van Dam Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Femke Deckers Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Motivatie

“Volg je hart, want dat klopt”. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. En “Mislukken is zoveel leuker dan nooit proberen”. Zomaar wat quotes over motivatie. Motivatie is datgene wat een persoon drijft om bepaald gedrag te vertonen. Je kan motivatie onderverdelen in extrinsieke en intrinsieke motivatie. Extrinsieke motivatie ontstaat vanuit externe prikkels, zoals een beloning of een set van opgelegde regels. Intrinsieke motivatie komt, zoals de term al doet vermoeden, van binnenuit. Maar als intrinsieke motivatie van binnenuit komt, kun je het dan wel stimuleren bij je medewerkers? Als werkgever kun je natuurlijk wel een omgeving creëren waarin intrinsieke motivatie kan ontstaan. Bijvoorbeeld door in te spelen op de 3 basisbehoeften autonomie, competentie en verbondenheid. Hoe meer deze 3 aspecten aanwezig zijn binnen de bedrijfscultuur, hoe groter de kans op intrinsiek gemotiveerde medewerkers. En meer intrinsieke motivatie zorgt voor meer bevlogenheid, passie, werkplezier, voldoening en zelfvertrouwen. Bij deSpreker.nl vind je sprekers die de intrinsieke motivatie graag doen ontvlammen met hun aanstekelijke enthousiasme! Gegarandeerd dat jouw team na de lezing of workshop direct aan de slag wil. Zie je collega’s vanuit hun eigen invloedssfeer handelen en hun volle potentieel benutten. Het team van DeSpreker.nl helpt je graag de juiste spreker voor jouw event te vinden. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.